Riešenie mandľových kameňov
Ahojte, ženy. Prosím Vas mali ste už mandlove kamene?
Riešili ste to nejak domácky? Alebo len u ORL? Ja cítim, že mám malé hrudky v krku. Sú dosť hlboko, čiže si ich neviem ani vytlačiť a napína ma pri tom. Totiž cítim že mi zapácha z úst a myslím že je to z toho. Zuby si čistím, nejaké kazy určite mám (Áno dlhšie som nebola u zubára). Som zúfalá z toho zápachu. Ja by som si dala vybrať najradšej mandle no dosť sa bojím. A taktiež neviem či je to dôvod na vybratie mandlí? Tie kamene mám tam už dosť dlho.
Mali ste to už ? A ako ste to riešili?
Kloktanie slanej vody nepomáha. Ďakujem za každú radu 🙏🏽
@liliana330 ja som mávala kamene, ale aj časté hnisavé angíny. Keď som mala 23 rokov, mandle mi vybrali. Som oveľa menej chorá, ale zasa musím si dávať pozor na studené a keď ma začne bolieť hrdlo, väčšinou mi to už zlezie nižšie. Ale neľutujem, že mi ich vyhrali. Mandle som mala síce malé, ale ako krátery hnisavé
@anos18 Ako si zistila že ich máš hnisavé? Zápach si nemala? Pretože ja iba skrz toho rozmýšľam nad ich odstránením. A kamene sa stále robia :/ napriek tomu, že ich dám vytlačiť.
@anos18 Ako si zistila že ich máš hnisavé? Zápach si nemala? Pretože ja iba skrz toho rozmýšľam nad ich odstránením. A kamene sa stále robia :/ napriek tomu, že ich dám vytlačiť.
@liliana330 ORL lekár povedal,že mám to dať von a keď to vybrali, videl,že sú celé prehnisane. Určite aj zápach aj tie kamene hrozne zapachali
@liliana330 ORL lekár povedal,že mám to dať von a keď to vybrali, videl,že sú celé prehnisane. Určite aj zápach aj tie kamene hrozne zapachali
@anos18
prosim ta a uz sa ti nerobia inde v ustach ked ti mandle vybrali?

@liliana330 ja som mávala kamene, ale aj časté hnisavé angíny. Keď som mala 23 rokov, mandle mi vybrali. Som oveľa menej chorá, ale zasa musím si dávať pozor na studené a keď ma začne bolieť hrdlo, väčšinou mi to už zlezie nižšie. Ale neľutujem, že mi ich vyhrali. Mandle som mala síce malé, ale ako krátery hnisavé