icon

Riešenie mandľových kameňov

liliana330
20. sep 2025

Ahojte, ženy. Prosím Vas mali ste už mandlove kamene?
Riešili ste to nejak domácky? Alebo len u ORL? Ja cítim, že mám malé hrudky v krku. Sú dosť hlboko, čiže si ich neviem ani vytlačiť a napína ma pri tom. Totiž cítim že mi zapácha z úst a myslím že je to z toho. Zuby si čistím, nejaké kazy určite mám (Áno dlhšie som nebola u zubára). Som zúfalá z toho zápachu. Ja by som si dala vybrať najradšej mandle no dosť sa bojím. A taktiež neviem či je to dôvod na vybratie mandlí? Tie kamene mám tam už dosť dlho.
Mali ste to už ? A ako ste to riešili?
Kloktanie slanej vody nepomáha. Ďakujem za každú radu 🙏🏽

anos18
20. sep 2025

@liliana330 ja som mávala kamene, ale aj časté hnisavé angíny. Keď som mala 23 rokov, mandle mi vybrali. Som oveľa menej chorá, ale zasa musím si dávať pozor na studené a keď ma začne bolieť hrdlo, väčšinou mi to už zlezie nižšie. Ale neľutujem, že mi ich vyhrali. Mandle som mala síce malé, ale ako krátery hnisavé

liliana330
autor
20. sep 2025
@anos18

@liliana330 ja som mávala kamene, ale aj časté hnisavé angíny. Keď som mala 23 rokov, mandle mi vybrali. Som oveľa menej chorá, ale zasa musím si dávať pozor na studené a keď ma začne bolieť hrdlo, väčšinou mi to už zlezie nižšie. Ale neľutujem, že mi ich vyhrali. Mandle som mala síce malé, ale ako krátery hnisavé

@anos18 Ako si zistila že ich máš hnisavé? Zápach si nemala? Pretože ja iba skrz toho rozmýšľam nad ich odstránením. A kamene sa stále robia :/ napriek tomu, že ich dám vytlačiť.

anos18
20. sep 2025
@liliana330

@anos18 Ako si zistila že ich máš hnisavé? Zápach si nemala? Pretože ja iba skrz toho rozmýšľam nad ich odstránením. A kamene sa stále robia :/ napriek tomu, že ich dám vytlačiť.

@liliana330 ORL lekár povedal,že mám to dať von a keď to vybrali, videl,že sú celé prehnisane. Určite aj zápach aj tie kamene hrozne zapachali

anonym_4974f1
Autor odpoveď zmazal
anonym_4974f1
20. sep 2025
@anos18

@liliana330 ORL lekár povedal,že mám to dať von a keď to vybrali, videl,že sú celé prehnisane. Určite aj zápach aj tie kamene hrozne zapachali

@anos18
prosim ta a uz sa ti nerobia inde v ustach ked ti mandle vybrali?

dora281
Autor odpoveď zmazal
anos18
20. sep 2025
@anonym_4974f1

@anos18
prosim ta a uz sa ti nerobia inde v ustach ked ti mandle vybrali?

@anonym_4974f1 nie, vôbec