icon

Riešenie otvorenej rany po operácii

mimkapeto
25. sep 2025

Zdravím žienky mala som diastazu aj herniu operovali ma 9. 9 mala som 20 stehov stehy mi vyberali tento pondelok a potom stredu no dnes sa mi rana otvorila čo mám robiť podľa vás stalo sa to už niekomu? Bojím sa ísť opäť na chirurgiu už som tam svoje prežila 😥😥😥 Ďakujem

Riešenie otvorenej rany po operácii
yvanielka
25. sep 2025

Hneď ráno by som šla na chirurgiu. Toto doma nevyliečiš. Držím palce

pinkgirl
25. sep 2025

Určite späť na chiru - nech to pozrú.

tinka_1807
25. sep 2025

@mimkapeto Vyzerá to ako zapálená rana, nie je to sranda. Ja som mala inde zapálenú ranu, dostala som ATB a chodila niekoľko dní na "preväzy" každý deň, kde mi ranu čistili. Každopádne vyzeralo to podobne v mieste zápalu. Takže ráno na urgent.

mimkapeto
autor
25. sep 2025
@tinka_1807

@mimkapeto Vyzerá to ako zapálená rana, nie je to sranda. Ja som mala inde zapálenú ranu, dostala som ATB a chodila niekoľko dní na "preväzy" každý deň, kde mi ranu čistili. Každopádne vyzeralo to podobne v mieste zápalu. Takže ráno na urgent.

@tinka_1807 ach keď ja sa tak veľmi bojím a to vás aj bolelo? Lebo mňa nebolí len som sa zľakla keď som dala dole náplasť že čo to 😥

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mimkapeto
autor
26. sep 2025
@yvanielka

Hneď ráno by som šla na chirurgiu. Toto doma nevyliečiš. Držím palce

@yvanielka volala som tam či môžem prísť že netreba mám si to doma čistiť Betadinom 🤦

yvanielka
26. sep 2025
@mimkapeto

@yvanielka volala som tam či môžem prísť že netreba mám si to doma čistiť Betadinom 🤦

@mimkapeto zaujímavé, mne sa niečo podobné stalo v decembri s ranou po sekcii a chodila som do apríla na preväzy, ja by som šla radšej

tim23
26. sep 2025
@mimkapeto

@mimkapeto nemala si volať, mala si tam byť ráno nastúpená. Ide víkend, čo pôjdeš na pohotovosť?