icon

Riešenie pre upchaté dutiny

siskaa86
5. apr 2025

Ahojte..mam uplne zavalene dutiny..nedá sa dýchať
Poradíte voľačo?

barka1
5. apr 2025

@siskaa86 sprej do nosa, inhalacia slanej vody, nohy do co najteplejsej vody, Sinupret.

siskaa86
autor
5. apr 2025
siskaa86
autor
5. apr 2025

@siskaa86 sprej dávam ale ho nemôžem vdychnut

nynia
5. apr 2025

Mna tento rok v zine prekvapilo ako mi pomohol coldrex horuci napoj stale ked som vypila som mala uvolnene a na celkom dost dlhy cas.

anze25
5. apr 2025

Skúste aj sinupret tabletky najlepšie akut
Ja momentálne riešim niečo podobne len u mna to už zo sprejov sa mi upchava nos

panonia
5. apr 2025

Uplne naj je kupiť si inhalator a inhalovať Vincentku. A dať si lieky na alergiu.

dadis
5. apr 2025

Este k vyssie spomenutemu - nurofen stopgrip, acc a teple obklady na celo a lica (solux, tepla sol v handre, infralampa, termofor)

panonia
5. apr 2025

@dadis Nič teplé sa už neodporúča dokonca ani Biolampa...mesiac som mala nadchu a môžem byť rada že mi neprepichovali dutiny.. spolužiačka je ORL lekárka tak mi vynadala keď som povedala že som sa nahrievala. Nahrievať sa môže len ak je priechodný nos inak si tym teplom spôsobíš sinusitídu a skočiš s prepichnutými dutinami...

loliki
5. apr 2025

Modafen, Sinupret, Medipyrin, hlboký predklon aspoň na 1-2 min a fúkať.

svetlonos
5. apr 2025

@panonia
zaujímavé, dik za info.

tiika
5. apr 2025

Mne najlepšie zabralo kanvickovanie. Nechcelo sa mi do toho, vyzerá to divne, no muž to mal a napokon je to v podstate i vcelku jednoduché. Čo všetko z dutín vyjde, ale úľava velka a v podstate ziadna chémia.

magdalenal
5. apr 2025

@siskaa86 u nas na upchate dutiny vzdy zaberie preplach vincentkou 2-3x denne, sinupret.... ine sme zatial nepouzili a to sme alergici s manzelom a dcera od 4 rokov preplachuje kanvickou...
Drzim palce nech to mas cim skor za sebou, je to hnusny pocit nemoct sa poriadne nadychnut

dadis
5. apr 2025

@panonia Asi to bol nazor toho konkretneho lekara, ale teplymi obkladmi si liecim sinuditidy uz niekolko desatroci a vzdy uspesne, teplo ulavi od tlaku a bolesti, vid aj tu to radia ...https://lekar.sk/liecba-sinusitidy/

vorkola
5. apr 2025

Ja,v detskom veku cca od 7 rokov do 17 ,vzdy ked som mala silnu nadchu ma mama dala pod dekou pod ktorou bol hrniec s prevaranymi kamilkami,,a vdychovala som asi tak 10 minut, Vzdy to zabralo a za 2 dni bolo po nadche