Riešenie pre upchaté dutiny
Ahojte..mam uplne zavalene dutiny..nedá sa dýchať
Poradíte voľačo?
Mna tento rok v zine prekvapilo ako mi pomohol coldrex horuci napoj stale ked som vypila som mala uvolnene a na celkom dost dlhy cas.
Skúste aj sinupret tabletky najlepšie akut
Ja momentálne riešim niečo podobne len u mna to už zo sprejov sa mi upchava nos
Uplne naj je kupiť si inhalator a inhalovať Vincentku. A dať si lieky na alergiu.
Este k vyssie spomenutemu - nurofen stopgrip, acc a teple obklady na celo a lica (solux, tepla sol v handre, infralampa, termofor)
@dadis Nič teplé sa už neodporúča dokonca ani Biolampa...mesiac som mala nadchu a môžem byť rada že mi neprepichovali dutiny.. spolužiačka je ORL lekárka tak mi vynadala keď som povedala že som sa nahrievala. Nahrievať sa môže len ak je priechodný nos inak si tym teplom spôsobíš sinusitídu a skočiš s prepichnutými dutinami...
Modafen, Sinupret, Medipyrin, hlboký predklon aspoň na 1-2 min a fúkať.
Mne najlepšie zabralo kanvickovanie. Nechcelo sa mi do toho, vyzerá to divne, no muž to mal a napokon je to v podstate i vcelku jednoduché. Čo všetko z dutín vyjde, ale úľava velka a v podstate ziadna chémia.
@siskaa86 u nas na upchate dutiny vzdy zaberie preplach vincentkou 2-3x denne, sinupret.... ine sme zatial nepouzili a to sme alergici s manzelom a dcera od 4 rokov preplachuje kanvickou...
Drzim palce nech to mas cim skor za sebou, je to hnusny pocit nemoct sa poriadne nadychnut
@panonia Asi to bol nazor toho konkretneho lekara, ale teplymi obkladmi si liecim sinuditidy uz niekolko desatroci a vzdy uspesne, teplo ulavi od tlaku a bolesti, vid aj tu to radia ...https://lekar.sk/liecba-sinusitidy/
Ja,v detskom veku cca od 7 rokov do 17 ,vzdy ked som mala silnu nadchu ma mama dala pod dekou pod ktorou bol hrniec s prevaranymi kamilkami,,a vdychovala som asi tak 10 minut, Vzdy to zabralo a za 2 dni bolo po nadche

@siskaa86 sprej do nosa, inhalacia slanej vody, nohy do co najteplejsej vody, Sinupret.