Riešenie problémov s dutými nechtami na nohe
Tie biele často mám normálne že take duté, sko keď je zijdení necht ale len tie kraje … vojdú sa mi tam manikurove nožničky normálnemu si to cistim 🤔🙈

Není to pleseň náhodou ? Ja som.mala.podibne,odstiepilo sa.mi.polka nechtu s tým a vôbec to nebolelo a dorástol nový a už je pekný.
Ja som to mala, presne aj tu dutinu pod tym, a bola to plesen. Urcite chod na kozne.
tak. pleseň…
Ja som to mala, presne aj tu dutinu pod tym, a bola to plesen. Urcite chod na kozne.
@marianarem a ako si sa toho zbavila ? Čo ti pomohlo ?
Terbinafin tabletky.
Toto nie je pleseň, ale onycholyza. Vystrihat, nasadiť onygen...zmeniť obuv...tlačí na nechtovu platničku, moze ti cely nechet odpadnut. Topánka musí byť širšia, dostatočný priestor na prsty. Pokiaľ to nebudeš riešiť, môže sa pridruzit spomínaná pleseň...
Ja som to mala od tenisiek, shadzali sme asi 3h dolu prudkym kopcom a necht sa mi otlacal vpredu o tenisku, az tak, ze ho odlepilo od lozka. Cistila som si tu medzeru a casom vyrastlo. Plesen som nemala
Je tam pleseň,treba navštíviť kožného lekára.

Treba si najst podologičku, nie je klasickú pedikérku ale takúto.
Celé to treba vystrihať odbrúsiť celú tú časť ktorá je uvoľnená a nedrží nechtová platnička i spodok.... a potom natierať A natierať a natierať a čakať niekoľko mesiacov skoro rok kým odrastie celý necht a stále natierať ale vmasírovaním.
Diagnóza je onycholýza čiže odlúčenie nechtovej platničky. Ak to nebudeš takto riešiť tak hrozí že sa ti tam bude držať vlhkosť a vznikne pleseň.