icon

Riešenie problémov s dutými nechtami na nohe

2. máj 2025

Tie biele často mám normálne že take duté, sko keď je zijdení necht ale len tie kraje … vojdú sa mi tam manikurove nožničky normálnemu si to cistim 🤔🙈

Riešenie problémov s dutými nechtami na nohe
katrin21
2. máj 2025

Treba si najst podologičku, nie je klasickú pedikérku ale takúto.
Celé to treba vystrihať odbrúsiť celú tú časť ktorá je uvoľnená a nedrží nechtová platnička i spodok.... a potom natierať A natierať a natierať a čakať niekoľko mesiacov skoro rok kým odrastie celý necht a stále natierať ale vmasírovaním.
Diagnóza je onycholýza čiže odlúčenie nechtovej platničky. Ak to nebudeš takto riešiť tak hrozí že sa ti tam bude držať vlhkosť a vznikne pleseň.

katrin21
2. máj 2025

Potrebujes krem Onygen od Phodofarm.. ale davat az na takto odbrusene ...a 3minuty vmasirovavat,aby sa to prekrvilo ..je to beh na dlhu trat, necakat zazrak za 1- 2 mesiace. Treba vytrvat

hortenziaj
2. máj 2025

Není to pleseň náhodou ? Ja som.mala.podibne,odstiepilo sa.mi.polka nechtu s tým a vôbec to nebolelo a dorástol nový a už je pekný.

marianarem
2. máj 2025

Ja som to mala, presne aj tu dutinu pod tym, a bola to plesen. Urcite chod na kozne.

biba_18
2. máj 2025

tak. pleseň…

autor
2. máj 2025
@marianarem

Ja som to mala, presne aj tu dutinu pod tym, a bola to plesen. Urcite chod na kozne.

@marianarem a ako si sa toho zbavila ? Čo ti pomohlo ?

marianarem
2. máj 2025

Terbinafin tabletky.

lasona
3. máj 2025

Toto nie je pleseň, ale onycholyza. Vystrihat, nasadiť onygen...zmeniť obuv...tlačí na nechtovu platničku, moze ti cely nechet odpadnut. Topánka musí byť širšia, dostatočný priestor na prsty. Pokiaľ to nebudeš riešiť, môže sa pridruzit spomínaná pleseň...

mk1111111111
4. máj 2025

Ja som to mala od tenisiek, shadzali sme asi 3h dolu prudkym kopcom a necht sa mi otlacal vpredu o tenisku, az tak, ze ho odlepilo od lozka. Cistila som si tu medzeru a casom vyrastlo. Plesen som nemala

drobcek100
11. máj 2025

Je tam pleseň,treba navštíviť kožného lekára.