Riešenie problémov s tlakom v ušiach pri lete
Ahojte, okrem štuplov a gum.cukríkov je ešte niečo na žuvanie, čo pomáha? Či aj klasický tvrdý cukrík ? Keby si nedám nič, mám bolesti a niekoľko dní zaľahnuté a pri predstave tých presladených gumákov ma už teraz bolí brucho 😉 Vďaka za tip. Zajtra letíme a cestovná horúčka u mňa naberá na obrátkach. 😎
@andrejka2424 zuje sa najlepšie zuvacka. Tu si neskusala?
@barka1 Zo žuvačky sa mi sliny moc netvoria.
Ešte mi napadlo,že skúsim v DM, či nejakú menej sladkú verziu gumákov nepredávajú.
Ja nezujem nič, mne pomáha zívanie, funguje to aj mojej dcérke aj partnerovi. Proste zivnem aj viac krát po sebe a automaticky sa nám odlahne v ušiach
Ja nezujem nič, mne pomáha zívanie, funguje to aj mojej dcérke aj partnerovi. Proste zivnem aj viac krát po sebe a automaticky sa nám odlahne v ušiach
@7miriam77 Naschvál zívať som skúšala ,ale nepomohlo.Pri klesaní som plakala od bolesti. Pri tých gumákoch keď prežúvam stále a prehĺtam, tak je to o dosť lepšie, len mi veĺmi nechutia.
@7miriam77 Naschvál zívať som skúšala ,ale nepomohlo.Pri klesaní som plakala od bolesti. Pri tých gumákoch keď prežúvam stále a prehĺtam, tak je to o dosť lepšie, len mi veĺmi nechutia.
@andrejka2424 v Lidli majú gumáky bez cukru, no či ti budú chutiť,to netusim
specialne stuple do usi .. ale ja vdy pozeram film cez sluchatka cos a davaju do usi a nic nezalahne
@andrejka2424 veľa lietame, veľa trpim ja aj syn s ušami. Celé roky všetko vyskúšané. Naposledy jedine čo zázračne zabralo boli antihistaminika a lieky na odhlienenie podávané dva dni predom a pred letom…. Hlieny sme nemali, ale zevraj to vyčistí a rozšíri dutiny v uchu… u nás to zabralo skvele. Potom sú ešte aj take závitové stuple do Usi s ryhami, ktoré pomohli čiastočne, dá sa kúpiť na každom lepšom letisku.
@andrejka2424 v Lidli majú gumáky bez cukru, no či ti budú chutiť,to netusim
@7miriam77 ďakujem.

@andrejka2424 zuje sa najlepšie zuvacka. Tu si neskusala?