icon

Riešenie problémov s tlakom v ušiach pri lete

andrejka2424
8. júl 2025

Ahojte, okrem štuplov a gum.cukríkov je ešte niečo na žuvanie, čo pomáha? Či aj klasický tvrdý cukrík ? Keby si nedám nič, mám bolesti a niekoľko dní zaľahnuté a pri predstave tých presladených gumákov ma už teraz bolí brucho 😉 Vďaka za tip. Zajtra letíme a cestovná horúčka u mňa naberá na obrátkach. 😎

barka1
8. júl 2025

@andrejka2424 zuje sa najlepšie zuvacka. Tu si neskusala?

andrejka2424
autor
8. júl 2025
@barka1

@andrejka2424 zuje sa najlepšie zuvacka. Tu si neskusala?

@barka1 Zo žuvačky sa mi sliny moc netvoria.
Ešte mi napadlo,že skúsim v DM, či nejakú menej sladkú verziu gumákov nepredávajú.

7miriam77
8. júl 2025

Ja nezujem nič, mne pomáha zívanie, funguje to aj mojej dcérke aj partnerovi. Proste zivnem aj viac krát po sebe a automaticky sa nám odlahne v ušiach

andrejka2424
autor
8. júl 2025
@7miriam77

Ja nezujem nič, mne pomáha zívanie, funguje to aj mojej dcérke aj partnerovi. Proste zivnem aj viac krát po sebe a automaticky sa nám odlahne v ušiach

@7miriam77 Naschvál zívať som skúšala ,ale nepomohlo.Pri klesaní som plakala od bolesti. Pri tých gumákoch keď prežúvam stále a prehĺtam, tak je to o dosť lepšie, len mi veĺmi nechutia.

7miriam77
8. júl 2025
@andrejka2424

@7miriam77 Naschvál zívať som skúšala ,ale nepomohlo.Pri klesaní som plakala od bolesti. Pri tých gumákoch keď prežúvam stále a prehĺtam, tak je to o dosť lepšie, len mi veĺmi nechutia.

@andrejka2424 v Lidli majú gumáky bez cukru, no či ti budú chutiť,to netusim

ukgirls
8. júl 2025

specialne stuple do usi .. ale ja vdy pozeram film cez sluchatka cos a davaju do usi a nic nezalahne

petah82
8. júl 2025
@andrejka2424

@andrejka2424 veľa lietame, veľa trpim ja aj syn s ušami. Celé roky všetko vyskúšané. Naposledy jedine čo zázračne zabralo boli antihistaminika a lieky na odhlienenie podávané dva dni predom a pred letom…. Hlieny sme nemali, ale zevraj to vyčistí a rozšíri dutiny v uchu… u nás to zabralo skvele. Potom sú ešte aj take závitové stuple do Usi s ryhami, ktoré pomohli čiastočne, dá sa kúpiť na každom lepšom letisku.

andrejka2424
autor
8. júl 2025
@7miriam77

@andrejka2424 v Lidli majú gumáky bez cukru, no či ti budú chutiť,to netusim

@7miriam77 ďakujem.