Riešenie problémov so spánkom bez lekárskeho receptu na Stilnox
Dá sa kúpiť niekde v lekárni, obvodna nechce, psychoša vám vypočíta prednú dávku od mesiaca na mesiac ale ja mam také problémy zo spánkom, ze niekedy nezaberá, beriem ho už pol roka raz celú druhy večer celú. A uzivam ho od leta. Moje problémy všetko sa kopi co nemôžem sú b12 som onk. Pacientka. Budem veľmi vďačná aj za priradenie iného lieku kde by som sa kľudne a už konečne poriadne vyspala, len aby mi neuškodilo. Blbé komentáre aby to zmenil lekár alebo vyskúšala som iné lieky neprichádza to úvahy to radšej precitaj a neodpisuj, nevieš čím som si prešla a čím si prechádzam. Veľmi krásne ďakujem všetkým, ktorý pochopili moju otázku 🙏🙏🙏. Už sa nechcem očami trápiť a myšlienky lietajú kade tade. Pekný požehny večer prajem. ❤️ 🌹 ❤️
Bohužiaľ, nikde ti ho nedajú. Bombarduj psychiatra, že sa necítiiš dobre. Spánkové laboratórium neskúsiš?
Tiež " fičím " na zolpideme ( je na predpis to vieš sama a bez recetpy nedostaneš
) lebo mam tiež poruchu spánku ale ja si to nedávam každý deň lebo je to dosť návykové na to musíš dávať pozor. Dávam si aj voľnopredajný a pri nej spím jak bábätko. Tak si dávam 1 max 2x do týždňa zolpidem a to druhé častejšie. Buď tlač na psychiatra alebo si nájdi iný voľnopredajný
mne so spankom pomohla regresna hypnoza, konkretne pani Bibiana Konecna. je v BA, neviem kde si ty. skusila som vselico,napriklad techniku 'tapping' (poklepkavanie po bodoch na tele), niekedy zabrala neuveritelne, inokedy nie, ale aj tych par raz pomohlo. vselijake alternativne metody - kazda jedna krok po krociku ma dostala z toho najvacsieho dna, a potom sa to zlepsovalo. pomaha aj CBD olej a cipok do konecnika. viem ze si chcela konkretne stilnox, ktory mas vyskusany, ale na zaklade vlastnej skusenosti viem, ze si clovek moze pomoct (subezne s liekmi, a potom postupne znizovat davku liekov ked je z najhlbsieho vonku).
tak ak si onkologicka pacientka - takým bezne pisu aj obvodní lekari na spanie, aj inym...Ono aj vedlajsi ucinok liecby moze byt nespavost. Od psychiatra beries ake ine lieky a na aku inu diagnozu? sa mi nejak nechce verit ze keby povies dr ze ti stilnox nezabera, ze by ti nenapisala nieco ine, vsak su ine moznosti - ine hypnotika, mozno by ti stacilo nieco na uvolnenie ...Oni zial maju presne urcene kolko mozu max napisat, a zas obvodný vidi ak ti to predpisal uz psychiater ...
dobre zaberá magnézium + melatonín 5 mg...
@deti95060810 - no práve toho sa bojím to mi ponúkal aj Dr ale ma upozornil, ze od neho sa priberá, keďže som v menopauze viac by som nechcela 😬.
@dedincanka131 Od melatoninu sa urcite nepribera, je to telu vlastny hormon. Vyskusaj ten, vela ludom velmi pomohol. Staci 1-3mg.
ani z magn , ani z melatonínu sa nepriberá...
@dedincanka131 Neponukal ti dr. skor Mirzaten? To je AD, ktore velmi dobre uspava a naozaj vela ludi pri nom priberie. Ja by som tomu ale dala sancu, ja ked som ho zacala brat, tak po polke tabletky som spala aj 10 hodin. S tym priberanim je to tak, ze samotny tento liek priberanie nesposobi, len zvysuje chut do jedla. Ked sa clovek opanuje a zje normalne to, co predtym, tak nepriberie.
@marianarem - jasne ze ponúkal, no keď ma nato upozornil tak som odmietla 😅. Mam kíl navyše aj sa s nimi podelím 😅.
@dedincanka131 mňa by tie kika vobec netrápili, viac by ma trápila tá nespavosť a som rada ze som našla tbl vďaka kt viem spat a fungovať
@dedincanka131 Ale je to len o tej zvysenej chuti, ked nenavysis mnozstvo jedla, tak proste nepriberies.
Nerobíš dobre, že odmietaš AD. Nespavosť je vážny problém. AD sú lepsia cesta ako Stilnox.
@koniarova Niektorym sa to proste neda vysvetlit, Stilnox je brutalne navykovy. A najma, ten “spanok” po nom je vypinacka CNS, nie spanok.
@dedincanka131 Ahoj, moja rada je, aby si si vyskusala urobit kúru celotelovej kryoterapie. Urcite minimalne 10 vstup a co najtesnejsie za sebou. Ak by sa ti podarilo v pribehu dvoch tyznov. Neviem odkial si a ako daleko mas kryokomoru, ale ludia mnoho krat sa aj ubytuju niekde pobliz a daju sancu tej kure, ci ich trapi reuma, kozne ochorenie alebo aj ten spanok. Kryoterapia da impulz telu, ktore si vie pomoct aj same, alebo zlepsit stav, ale potrebuje pocitit na to ten impulz "nekomfortu" "nepohody". Mozno potrebuje tvoje telo nejaku hormonalnu upravu ... bez vyskusania to nezistis. Vela zdaru 🙂

Stilnox je na predpis a v žiadnej lekárni ho len tak nedostaneš bez predpisu od lekára. Prírodné takto neúčinkujú, to musí brať človek dlhodobo a je to všetko na prírodnej báze.