icon

Riešenie únavy pri hypotyreóze a anémii

31. okt 2025

Ahojte, začnem asi tým, čo všetko mám. Mám hypotyreózu, ale hladinu hormónu mám teraz ok, medzi 1-2. Som anemická, beriem železo, kyselinu listovú a B12. Mám nízky tlak a ešte k tomu beriem AD. A teraz k veci. Som unavená, skoro stále. Aj pri malej činnosti potom padám z nôh poobede. Dnes som ráno cvičila hodinu, potom som bola na hroboch mimo mesto 40 km tam a 40 km späť, bola som v Tescu, v Actione, v CCC a v servise s autom. Prišla som domov o treťej a padám na hubu. Pritom nič hrozné som nerobila, deň bol v pohode. Iba ja už nevládzem. Ležím a oddychujem. Ako s týmto pracovať? Ako fungovať ako normálny človek?

anonym_32dc5a
31. okt 2025

@anonym_autor a???? myslis ze my tancujeme odzemok po takomto dni???? si delas kozy Cecilko.

unicornlady
31. okt 2025

tie antidepresíva sú aké? nemajú tlmiace účinky?
vitamín D ešte skús (ja už štítnu žľazu nemám a D-čko mi pomohlo pri padaní vlasov, ale čo som tu zistila, niekomu ho pri poruchách so štítnou žľazou kontrolujú aj v krvi)

anonym_32dc5a
31. okt 2025

@anonym_autor po takom dni aky si mala dnes by som bola unavena aj ja, a nemam nizke hladiny zeleza ani problemy so stitkou.

autor
31. okt 2025
@anonym_32dc5a

@anonym_autor a???? myslis ze my tancujeme odzemok po takomto dni???? si delas kozy Cecilko.

@anonym_32dc5a nič vážne som nerobila. Nebola som na túre, nemala som celý deň ani manuálne, ani hlavou. Práveže totálne light deň. Tak nechápem, čo ma tak zmohlo a prečo mi je takto... ale toto mám už pár dní.

autor
31. okt 2025
@unicornlady

tie antidepresíva sú aké? nemajú tlmiace účinky?
vitamín D ešte skús (ja už štítnu žľazu nemám a D-čko mi pomohlo pri padaní vlasov, ale čo som tu zistila, niekomu ho pri poruchách so štítnou žľazou kontrolujú aj v krvi)

@unicornlady Dčko beriem 4000ku od jesene do jari a potom 2000 v lete. Nasadila som si opäť selén. Mám aj zinok a vitamín C.

januska12323
31. okt 2025

Mne sa chce spať aj keď som zdravá a nič nerobím. Nepreháňaj.

anonym_23f15a
31. okt 2025

@anonym_autor tak sa mi zdá, že chces stihnúť všetko.Jedlo a pitny režim máš dobrý.Pri anémii to je normálny stav akú si mala hodnotu?aj 2-3 m trvá, kým ti bude oveľa lepsie

anonym_32dc5a
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_32dc5a nič vážne som nerobila. Nebola som na túre, nemala som celý deň ani manuálne, ani hlavou. Práveže totálne light deň. Tak nechápem, čo ma tak zmohlo a prečo mi je takto... ale toto mám už pár dní.

@anonym_autor tak light den je taky ze si doma a cumis do telky.

kimberley123
31. okt 2025

@anonym_autor ja mám presne toto isté.Pár mesiacov dozadu som musela ísť aj cez deň spať.Normálne ma odpaľovalo.A to pijem aj 3 kávy denne.Ale fyzicky som stále vyčerpaná.