Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@kvieta vyprosujem si by si vravela nebola som v karanténe bola som na rozdiel od tvojích očkovaných ktorý veselo behali a roznášali tak láskavo píš o sebe ale končím debatu lebo s tebou sa nedá ty si úlne mimo .
@kvieta Ty si nevystrčila nos to si bola ridne psycho to až tak ťa oblbli ,že si sa bálaa von nehnevaj sa na mňa to už bola až šialenosť . Ak si to robila aj dieťatu zbohom. Aspoň chápem prečo si taká čudná .
@cafelatte Mňa zaujal ten článok Sagan má pravdu žial súvislosť to bude mať.
Vsetko je to vysoko individualne. Tazko povedat, ci vakcina pomohla. Moja mama.tazko chory pacient, pomalyodchazdaju jej pluca, srdce, mala covid len s.miernym soplikom. My,,relativne mladi, casto sportujuci s horuckami, ,,odpaleni ,, na.2 tyzdne.....to je nasa skusenost
@kvieta určite im hrozila pokuta... Lebo boli lenivé sa brániť... Stačilo len podať trestné oznámenie na hygienu a sklapli by.. Viem to z vlastnej skúsenosti... Kto ukázal, že sa bojí k tomu si dovolovali.. Kto ukázal, že sa ich nebojí, dali mu pokoj... Este raz to tu napíšem... Právne nemali nárok dávať pokuty, pretože to v žiadnom zákone nebolo uvedené... Maximálne trapne Mikasove vyhlášky, s ktorými si mohli tak max. utrieť rit...
@lulua15 vidíš.. U teba netušia prečo.. Ja som písala, že lekár sam skonštatoval, že to môže byť reakcia na očkovanie.. 🙏
@leks Ja som očkovaná, myslím, že som sa aj tak v nejakom príspevku vyjadrila. A nie, neľutujem, že som očkovaná.
petot jeden čas bol veľmi aktívny na MK v diskusiách a v jednej súkromnej skupine. Myslela som, či ho náhodou nepoznáš z koníkových debát.
K tomu, že predavačky boli lenivé podávať TO sa vyjadrovať nebudem. Nevidím v tom zmysel.
@leks predavačky za to nemohli ale spoločnosť všetci držali huby a báli sa .Ale keď sem vstúpilo neočkovane ukrajinske obyvateľstvo to boli ticho. Tu aspoň vidíš ich logiku nemajú logiku. Ak by im Mikas povedal zavrite deti tak to urobia to je už až sekta psycho.
@leks presne tak na to opačná strana už zabudla ako nechutne rozdelovala spoločnosť ja som v karantene bola a ockovanec nebol roznasal virus rovnako im to nevysvetlis. Rovnako bolo aj testovanie ti kto vymyslel má v hlave nič. Pre to im to živote nezabudnem a isté osoby zabudli čo bolo radšej nech mlčia.
@leks vieš a ešte ma pobavilo, že tie osoby teraz tvrdia pokoj aby nebola rozdelená spoločnosť pri tom sa chovali ako zveri a pokrytci keď sa boja nech sa zavrú a tam nech sú aj do 2040 v dome zavretý.
@sss777 zápal pľúc môže dostať aj človek z chrípky a vážne mnohý chrípku podceňujú ale žial to je život musíš choroby dostať a prekonať. Nebezpečné to je pri onkologických ochoreniach ale moja teta mala a zvládala choroby super tam je to vysoko individuálne každý znáša všetko inak niekto ma zápal niekto len horúčky a niekto nič.
@lenka123456789123 Ty si mi tu celý čas včera obíjala o hlavu, ako si nemohla chodiť vonku, ako si bola zavretá ako idiot a my očkujúci sme si mohli chodiť do kina, bazéna... Ale veď aj Ty si bola očkovaná Lenka. Nechceš prehodnotiť niektoré svoje včerajšie vyjadrenia?
@snowflakenel poznám prípady očkovaný a pľúcna ventilácia rovnako neockovany a moji rodičia prekonali covid normálne neboli očkovaný a stratili na istú dobu čuch ten sa im ale vrátil. V práci co boli očkovaný tiež covid mali a niektorý ležali horúčky niektorý nie a neockovany tak isto tak,že mi to vyšlo žiaľ podobne.
@kvieta ty už bud ticho ak máš psychické problémy chod si to riesit inak nereagujem na teba ale keď chceš začnem byť tak otravná, že budeš sa čudovať
@kvieta napíšem ti to naposledy dobre počúvaj tu som nemala slobodu chápeš ale zahraničí áno ak to nechápeš tak nemáš kapacitu mozgu tak papa
@kvieta ty tu cely čas píšeš tvoje sprostosti ja ťa už ani nečítam a nezaujimaš ma vôbec .
@lenka123456789123 Dalo by sa polemizovať o tom, ktorá z nás dvoch má psychické problémy. Normálny človek sa takto chovať nebude. Normálny človek by aj po tom, čo očkoval a z nejakého dôvodu to ľutoval, by to normálne v diskusii priznal a uviedol svoje osobné skúsenosti. Ty naozaj nie si žiaden prínos tejto diskusie.
@kvieta ty nie si žiaden prínos absolútne pretože sa tu bavím s ľuďmi a ty stále dookola nevieš pochopiť, že ak očkovaný ležal na pľúcnej ventilacii tiež bol chorý ak to nevieš pochopiť tvoja vec.
@kvieta daj už pokoj si už fakt ako tých čo si volila mentálne tomu zodpovedáš dúfam, že si sa chodila poctivo testovať každý týždeň.
@kvieta dalo by sa polemizovať, že máš problen pretože otravuješ mňa neustále to je už až psychická porucha len svoje si píšeš veď si píš daj ale niektorým z nás pokoj .Vôbec ma nezaujímaš na teba som ani nereagovala a ty znovu ako psychopat.
@lenka123456789123
@kvieta dámy už by ste ozaj mohl prestať, 7 strán píšete vy dve úplne o ničom a samé osobne útoky.
@lenkasarka povezd to jej stále mi píše ako psychopat a schválne provokuje ak sa tak chová doma chudák muž. Ale mňa nezaujima nebudem na tú osobu viac reagovať ak prestane nenechám sa tu urážať od pokytca.

@kvieta bola som doma neočkovnec nebol ten to rozniesol tk,že asi tak moja milá . Ale ked sem prišl armáda ukrajincov nemali rúška ani vakcínu v tedy ti to nevadilo nejako hmm :D