Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@lenka944 len očkovaní tvrdí že nemal žiadne ....len časom sa začnú ukazovať infarkty u mladých ...ktorý som osobne viezla na sálu ..trombozy, cievne mozgové po očkovaní sa roztrhlo vrece kde lekári už videli že niečo není v poriadku, náhle diabetes ...kde v rodine nebol žiadny, a úmrtia mladých ktory športovali lebo srdce nezvládlo takú záťaž s vakcínou a rakoviny, a samozrejme psychické poruchy.. a už zhoršené progresu
@lenka123456789123 áno, ja to sledujem už 4 roky...a koho som sa z pacientov opýtala ...90%lutovali že si to dali ..lebo od kedy sú po očkovaní majú zdravotné problémy a dovtedy im nebolo nič takže ja na 1000% viem že to bola genocida
@lenka944 Mne to vysvetlovať nemusíte ja to dobre viem a to sú vedlajšie účinky dokonca poznám prípad jednej ženy ktorá po očkovaní zažila tetániu ktorú živote pred tým nemala a jej lekárka povedala už poslednom čase je ich vic naznačila po očkovaní ale ako to lekári dokážu nijako všetky farma firmy nemajú zodpovednosť prečo asi ten podpis.
@lenka944 Najhoršie ,že sa to lekári aj báli verejne povedať pretože istá skupina šialencov nevie pripustiť ani jeden fakt ,že by mohla mať nežiaduce účinky. Najviac ma pobavilo ako jeden lekár tvrdil kto si dá očkovanie viac nebude mať covid a naraz to mali znovu :D
@lenka123456789123 no veď prave 😑 vedeli prečo dávali podpisovať
@lenka123456789123 to len hlúpi doktor toto môže povedať ...nech vrátia tituly lebo sú hanbou sveta
@lenka944 Vidím ,že ste lekár a máte skúsenosť viete si porovnať vedlajšie účinky. Sledujete pacientov priebehu času.
@lenka944 Môžete praovať aj zdravotníctve ste v kontakte s pacientmi a vidíte čo ich trápi aké choroby majú .
@lenka123456789123 viem a sledujem to ...ešte na svete není liek ktorý by postupom času a dlhodobim užívaním nezabil človeka ..to si zapamätajte
@lenka944 Tak sú aj lieky ktoré zachránia život ale žial áno majú svoje nežiadúce účinky ale beriem to inak ak je tu liek 30 rokov už vieme o jeho účinku omnoho viac ako o lieku ktorý je tu ledva 5 rokov.
@lenka123456789123 A to,že to skúšali vedci na 10 ludoch a na nejakej myške je stále slabá informácia ono sa ukážu aj za istý čas príklad 15 rokov.
@lenka123456789123 jasne zachránia, veď i ja používam lieky na záchranu životu ale každý jeden je toxicita pre telo,pečeň,obličky,srdce, mozog... A vedľajší účinok sa veľa krát dostaví až po podaní kedy človek už aj zabudne že bol chorí
@lenka944 V Amerike už majú bežne tolko tabletiek,že sa im nezmestia do tašky majú ich rovno v tube. Farma preiemysel beží ale to je téma na dlho.
@lenka123456789123 to už všade tak ...jeden senior má 15 liekov na deň ráno,obed,večer ...a jeden liek s druhým sa bije ...
@lenka123456789123 z hodiny na hodiny nie z týždňa ...a pred očami
@lenka944 smutné
@lenka123456789123 neurobíme nič ..len nech už ľudia otvoria oci
@lenka944 Ja napíšem asi tak to širila tu istá skupina zlo a to sa im vráti nedá sa zabudnúť ako sa chovali a to ma presvedčilo o tom,že človek je najhorší tvor na zemi. Ja nezabudnem na to nikdy ale každému dá život lekciu .
@lenka123456789123 podľa Ňaďa sme boli dezolati a psy
@lenka944 Aj tu máš v skupine si dezolátka všetko ona je najmudrejšia :D nech si veria.
@lenka944 Nech si tvrdí každý svoje aby sa ale rozdelovala spoločnosť a urážali ťa všade hnus.
@lenka123456789123 nauč sa čítať, na teba som reagovala ohľadne prípadu s rakovinou. A keď som taká trápna, tak mi snáď netreba 4krat odpisovať. Ale mala si hneď napísať, že vy ste sa tu len prišli potlapkavat po pleci, potvrdzovať si navzajom svoje teórie (aj keď sa nie vždy zhodujú 😅) a dávať si páčiky. Len to by ste si mali založiť súkromnú skupinu a nie verejnú diskusiu. Pekný víkend..
tu je SPC vakciny pfizer - ma to 620 stran mozete si precitat...https://www.ema.europa.eu/sk/documents/product-...
Nereagujeme už na trápne provokácie a úbohé a skupinu nech si založí druhá strana doporučujem názov odborníci z laboratóriie 😅 alebo sekta covid.
Mnoho problemov maju ludia po ockovani, na kardiologii povedia uz rovno ze po ockovaniach akoby sa roztrhlo vrece s ludmi, ktori maju kardio problemy, tiez par mozgovych prihod, tetanicke zachvaty a uzkostne ataky u zdravych ludi…atd.
Pre alternativcov novy Homeo magazin c. 3/2024 uz je v predaji a je tam hlavna tema ockovanie a problemy po ockovani.

@lenka944 Je v tom chémia a aj iné proste je tých prípadov až nadmerne . Netvrdím,že kedysi neboli samozrejme vždy tu bola tá choroba ale teda nie v takom to množstve a dva roky sledujem ako odchadzajú ludia extra rýchlo kedysi boli a žili tak aj 10 rokov teraz čo,poznam okolie zomreli tak extra rýchlo,že proste nepomohla ani rýchla diagnostika.