Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
A už len dodám, že je jedno šťastie, že choroby a úrazy zdravie neničia, ani ľudí nezmrzačujú.
@leks ako vidím, že si skalopevne presvedčená o svojej pravde. No obdobia, keď neboli lieky a lekári, tu už boli. A teda o vysokom veku dožitia a nízkej úmrtnosti detí a dospelých, akú máme dnes, mohli len snívať. A to mali aj čistejši vzduch a vodu a potraviny také eko bio, že až. Čiže maj svoju teóriu a fakt ti prajem, aby si v živote ani zubára nepotrebovala. Ale nepresviedčaj tu ostatných o niečom, čo si zjavne len niekde vyčítala z pochybných zdrojov
@leks to je celkom srandovné 😂😂😂 to boli časy, keď ľudia demonizovali očkovanie, ale je to prirodzené. Čím menej vzdelaný národ, tým viac strachu a viere v hicikoho
Som laik ale môj manžel sa krátko na to začal liečiť na vysoký tlak...náhoda? Ja na náhody neverím...škoda že má nepočúval a šiel sa dať...
Nech si ľudia hovoria čo chcú, očkovanie nebola dobrá volba. Zo zdravého 6 ročného suseda sa stal autista a cukrovkár po 2 tyzdnoch od očkovania.. až tak že ho musela sanitka brat. Som rada že my sme tento nátlak prekonali bez očkovania
@leks ako ste prisla na to ,,ze chyba,bola u neho?
@leks plne s tebou súhlasím. Aj tomuto chlapčekovi povedali ze to nie je z očkovania. Že je vo veku kedy sa to vyskytuje.. áno určite. 2 týždne po očkovaní zo zdravého chlapca zelenina. Len hľadí do blba a predtým zdravý. A tiež do toho aj cukrovka.. s zvlášť táto covid vakcina vyrobená na záchode na kolene
Moja mladá známa (30r.) dostala po očkovaní na kovid cievnu príhodu a tak jej zistili, že má geneticky podmienenú zvýšenú zrážanlivosť krvi. Bežne očkovali aj trombofilikov a do očí mi tvrdili, že je to bez rizika a to aj napriek tomu, že boli už boli dáta aj úmrtia mladých žien trombofiličiek u nás v tom čase.
@jakubrianka ja som jedna z tych, kt.ma vrodenost na zvysenu zrazanlivost (vtedy som este o tom nevedela), uz nepamatam, ci to bolo na 2.den alebo 3.den po 2.hej davke co mi opuchla noha (presny den by som dohladala v komunikacii s mamou), vseob.lekarka mala hlboko v pazi - teda potierala po ockovani akekolvek problemy, ta krava ma poslala na rongen, lebo podla nej ludia klamu a urcite to mam z urazu, kt.vyvratil aj rontgen a nakoniec som to dotiahla na pokrocilu trombozu a masivnu emboliu. Nastastie to uz som bola preradena do inej vseob.ordinacie a teda hlavne lekari v nemocnici ma zachranili.

@leks keď dávaš jednoznačné stanoviská o vakcinach tak by si mala vedieť určite, a nie že možno 🤷🤦🏻♀️