icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

evaachesa
3. sep 2024

@leks keď dávaš jednoznačné stanoviská o vakcinach tak by si mala vedieť určite, a nie že možno 🤷🤦🏻‍♀️

leks
Autor odpoveď zmazal
ikka204
3. sep 2024

@leks ja len dúfam, že ty, ani nik z tvojej rodiny, k lekárom, ktorí ťa chcú len zabiť, nechodíš.

evaachesa
3. sep 2024

@leks ale zato sa tu ty vyjadruješ ako vševediaca (vtipná) odborníčka...možno tebe v detstve dali "slepé" vakcíny a tu máš výsledok. 😁

leks
Autor odpoveď zmazal
ikka204
3. sep 2024

@leks aha, len zmrzačiť, čiže presne vedia, čo podať, aby to nikoho nezabilo, len zmrzačilo. No ok, tak ti zo srdca želám, aby ste nikdy žiadneho lekára, ani žiaden liek nepotrebovali. S takým vnímaním musí byť strašný stres ísť niekam na vyšetrenie.

ikka204
3. sep 2024

A už len dodám, že je jedno šťastie, že choroby a úrazy zdravie neničia, ani ľudí nezmrzačujú.

leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
ikka204
3. sep 2024

@leks ako vidím, že si skalopevne presvedčená o svojej pravde. No obdobia, keď neboli lieky a lekári, tu už boli. A teda o vysokom veku dožitia a nízkej úmrtnosti detí a dospelých, akú máme dnes, mohli len snívať. A to mali aj čistejši vzduch a vodu a potraviny také eko bio, že až. Čiže maj svoju teóriu a fakt ti prajem, aby si v živote ani zubára nepotrebovala. Ale nepresviedčaj tu ostatných o niečom, čo si zjavne len niekde vyčítala z pochybných zdrojov

zmrzlinka2021
3. sep 2024

@leks to je celkom srandovné 😂😂😂 to boli časy, keď ľudia demonizovali očkovanie, ale je to prirodzené. Čím menej vzdelaný národ, tým viac strachu a viere v hicikoho

leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
lenkakamen
3. sep 2024

Som laik ale môj manžel sa krátko na to začal liečiť na vysoký tlak...náhoda? Ja na náhody neverím...škoda že má nepočúval a šiel sa dať...

candii
3. sep 2024

Nech si ľudia hovoria čo chcú, očkovanie nebola dobrá volba. Zo zdravého 6 ročného suseda sa stal autista a cukrovkár po 2 tyzdnoch od očkovania.. až tak že ho musela sanitka brat. Som rada že my sme tento nátlak prekonali bez očkovania

ikka204
3. sep 2024

@leks ako nehnevaj sa, ale tvoje názory sú jedna hlúposť za druhou. Prepáč, ale mne sa už na toto ani neoplatí reagovať. Strata času. Len ma to utvrdilo, že dnes si už každý môže myslieť, že je torta.

gazpalm
3. sep 2024

@leks zena... 🙄🤦‍♀️vas " zdravych sedliackych rozumov" tu mame tak pol SR , preto sme , kde sme 😒

snowflakenel
3. sep 2024

@leks ako ste prisla na to ,,ze chyba,bola u neho?

leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
candii
4. sep 2024

@leks plne s tebou súhlasím. Aj tomuto chlapčekovi povedali ze to nie je z očkovania. Že je vo veku kedy sa to vyskytuje.. áno určite. 2 týždne po očkovaní zo zdravého chlapca zelenina. Len hľadí do blba a predtým zdravý. A tiež do toho aj cukrovka.. s zvlášť táto covid vakcina vyrobená na záchode na kolene

leks
Autor odpoveď zmazal
gazpalm
4. sep 2024

@leks 😀zase a len , nema cenu na teba reagovat , chod konspirovat so svojimi suputnikmi a pekny den prajem ☺️

jakubrianka
4. sep 2024

Moja mladá známa (30r.) dostala po očkovaní na kovid cievnu príhodu a tak jej zistili, že má geneticky podmienenú zvýšenú zrážanlivosť krvi. Bežne očkovali aj trombofilikov a do očí mi tvrdili, že je to bez rizika a to aj napriek tomu, že boli už boli dáta aj úmrtia mladých žien trombofiličiek u nás v tom čase.

vlastnynazor
4. sep 2024

@jakubrianka ja som jedna z tych, kt.ma vrodenost na zvysenu zrazanlivost (vtedy som este o tom nevedela), uz nepamatam, ci to bolo na 2.den alebo 3.den po 2.hej davke co mi opuchla noha (presny den by som dohladala v komunikacii s mamou), vseob.lekarka mala hlboko v pazi - teda potierala po ockovani akekolvek problemy, ta krava ma poslala na rongen, lebo podla nej ludia klamu a urcite to mam z urazu, kt.vyvratil aj rontgen a nakoniec som to dotiahla na pokrocilu trombozu a masivnu emboliu. Nastastie to uz som bola preradena do inej vseob.ordinacie a teda hlavne lekari v nemocnici ma zachranili.

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
sss777
7. sep 2024

@leks
Mňa očkovali v decembri 2020, takže už len rok a niečo, nie? A aj vieš, čo treba očakávať? Nech na to začnem dávať pozor, keby sa to objavilo

leks
Autor odpoveď zmazal