Robili ste si test pred prvým farbením vlasov?
chcem si prvy raz zafarbit vlasy, pre niekoho bezna vec, no mam trochu strach z reakci,e pripadnej alergie. dost sa toho popisalo v novinach. test si urobim, len je naozaj nutne cakat az tak dlho 48 hod? robite si vobec test???
ja som si tiez nerobila test nikdy 😀 vlasy farbim pravidelne, bohuzial, musim....ale nikdy ziadna alergia, myslim, ze by bola velka nahoda, keby si nejaku alergicku reakciu mala 🙂
ked si chces prvykrat, tak chod radsej ku kadernicke, aby si potom nelutovala, ze ti to chyti iny odtien ako si chcela..... 😉
ja som vyučena kadernička, test ani my sme nerobili, neviem aku farbu chces mat, ale ak to bude nejaky blond, tak je možne že bude to štipa, kvoli peroxidom. Inak tie farby na vlasy už nie su take ako kedisy, vtedy perd XY rokmy bolo potrebne, ale teraz už nie... 🙂
hej stalo sa ze opuchli z toho a zomreli ale nie na Sk ...ja som si par krat zafarbila po lete bo mi vybledli vlasy pd slnka ale uz nechcem,farba ti vysusi vlasy
ked si alergicka a mas na vsetko alergiu tak si urob inak neviem asi nie... naco 😉
ja si farbim vlasy 13 rokov a nikdy som si test nerobila a nikdy som nemala ani ziadnu alergicku reakciu a ani nikoho v okoli nepoznam, co by mal s tym problem, ale stat sa moze, a to som pred 2 mes dala riadne zabrat vlasom za 1 den 3 krat farbene a 1 krat odfarbovane na blond ( melir ) 😅 😀 😉
urcite si nefarbite vlasy doma sama. je to neprofesionalne a vidiet to. kadernicka pouziva kvalitnejsie farby, ako kupite v obchode, stalejsie a je to zafarbene profesionalne. samozrejme, ked mate normalnu kadernicku a nie taku, ktora kupuje tie lacne farby v obchode. alergicka reakcia by nemala byt, ale ak ste alergicka, tak to kadernicke povedzte. Dobra farba Vam vlasy ani neznici, ani nevysusi. prave naopak. Farby vyzivia vlas, je krasny a leskly.
Ja som si test nikdy nerobila.a nie je pravda ze je vidiet ze su farbene doma. Pokial kupis dobru farbu tak to bude pekne. Ziaden strach.
som si nikdy test nerobila,ani kadernicka nie a to som chodila do fajnoveho salonu,viem,cim ma farbila..az jedneho krasneho dna prisla alergia..taka,o ktorej sa pise v novinach,mokvave vyrazky,uzliny az na krku bolave,opuchnute aj usi..takze ano,moze sa stat a stava sa aj na sk..rozhodne to nieje rarita,ani zbytocne strasenie..reakcia vypukla o 48hodin po farbeni..takze ja som za test,mna by bol usetril tejto hrozy..skoncila som na koznom na liekoch..vlasy si mozem farbit uz len bio farbami,alebo cistou henou..som alergicka na PPD,co je konzervant vo vsetkych chem.farbach..takze ani bezamoniakove nemozem..

ja som si nikdy nerobila test,ani nepoznam nikoho v mojom okoli co si ho robi,a tiez nepoznam nikoho kto by mal nejaku zlu reakciu,a to si farbime vlasi skoro vsetky :P ..ale zrob si ak sa bojis,len neviem poradit ci staci aj menej hodin..