Rotujúci kulmofén na jemné vlasy

viktoria73
13. dec 2015

Dievcence..mate nejaky dobry typ na kulmofen, asi by som uvitala rovno rotujuci ale hlavne nech setri jemne a riedke vlasy. Nachadzam od Rowenty, no su tam nazory, ze studeny vzduch absentuje a uz 1.st. je dost teply...Mam stary 20 rocny obycajny a ma prikon 200 w a ked ho dam na 1.st. tak to ujde, no uz 2. je horuci. Co potom spravi z vlasmi taky, co ma 1000 w a da sa nastavit na 500.. ved to je vela, ci? Dakujem za typ.

zuz02
13. dec 2015

No v tych wattoch sa nevyznam. Ale nemyslim si, ze plati, ze cim viac wattov, tym horucejsi vzduch. Skor ide o to, ci ma viac stupnov nastavenia. Ja mam teraz obycajny kulmofen z Lidla, ked bol v akcii, som si kupila a vyhovuje mi. Ja mam kratke vlasy, a preto potrebujem nastavec s malym priemerom. A take, co maju aj 4 nastavce som nikdy nevyuzila, tak uz take ani nekupujem, lebo to boli zbytocne vyhodene peniaze. Ja som predtym velmi dlho mala znacku Babyliss a s nou som bola velmi spokojna. Aj som uz nasla v obchode nieco podobne. Kedysi som mala aj Braun, ale mne ten Babyliss viac vyhovoval. Rotujuci som nikdy nemala, tak neviem v tomto poradit.

viktoria73
autor
13. dec 2015

@zuz02 Aj ja som sj vsimla, ze v Lidli su kulmicky a fen...nepoznam kvalitu..rada by som aby mal ionizer alebo povrch z keratinu. Mam vlasy po plecia, riedke. Asi budem musiet chodit po elektrach a skusat stupne teplôt...v lidli sa to neda.. S okruhlou kefou a fenom to neviem a nemam trpezlivost...a ani neviem ako by mi to slo s rotujucim kulmofenom.

nemezys
13. dec 2015

Skus pozriet znacku babyliss som s nou max. spokojna.rowenta nie je dobra.odtial vypadava hlavica

sardinka335
13. dec 2015

@viktoria73 ja mam tuto Rowenta Brush aktiv a som spokojna - mne hlavica nevypadava, pevne drží. Mne s vlasmi neurobil nič -ta 1000cka...ved to nedržíš na jednom mieste pol hodinu, proste prechádzaš po pramenoch vlasov. Mne studeny vzduch nechyba - ved ten teply fenuje a tak tvaruje vlasy...no neviem, treba asi vyskušať kazdemu ine vyhovuje.

viktoria73
autor
13. dec 2015

@sardinka335 to je ta starsia bielo zlata? A na moje jemne vlasy budu podla teba povrch a iony dobre? D.

sardinka335
13. dec 2015

@viktoria73 taka ,,bielo medena,, alebo zlata neičo taketo ... http://kulmy-a-susice-vlasov.heureka.sk/rowenta...

Moja teta ma krátne jemne vlasy a používa tuto kulmo kefu - nehovorím ze denne. Horuci vzduch celkovo vysuša povrch vlasov - takze asi denne to kulmovať nebude super na vlasy...treba ich hydratovať maskami, olejčekmi - to poradia kaderníčky. Takze neviem či sa to hodi na tvoje vlasy - klamala by som kebyz epoviem ze 100% ano - čo ja viem? Nie som kaderníčka len spokojný používatel daneho vyrobku.

miriama11
13. dec 2015

Ahoj ja mam roventu.hlavica drzi.trochu mi vadi ze nie je studeny vzduch.rotacny kulmofen je super vec.teraz bude v lidli akcia na rotacny.neviem aky je ale ked sa pokazi tak vratia peniaze.

viktoria73
autor
13. dec 2015

@miriama11 peniaze vratia...o to nejde, len ci to bude ta kvalita ako nap. Rowenta, Babyliss ci ine overene... A pouzivate pred fujanim nieco specialne na ochranu vlasu ako to citam pri zehlickach?

zuz02
13. dec 2015

Ja nepouzivam pred fukanim nic specialne. Po umyti si sporadicky podla potreby streknem balzam na znicene a suche vlasy, ale nie pravidelne, lebo potom mi to zbytocne zatazuje vlasy, niekedy v sprche si dam po sampone zmyvatelny balzam a klasika, pred fukanim penove tuzidlo. Ale u mna plati, ze cim menej "sajratu" na vlasy, tym lepsie. Mam ich jemne a zbytocne mi to zatazuje vlasy. Nedaju sa potom vyfukat.

miriama11
14. dec 2015

@viktoria73 ja nepouzivam nic.ale ked nechcete aby sa vam vlasy znicili tak urcite nejaku starostlivost si treba dat.dobre su nevyplachujuce .alebo ako ste pisali aj oleje.ale zas ked mate jemny vlas tak olej je nanic.noa co sa tika kulmofenu tak su vela znacky treba si len vybrat.ja by som si teraz kupila iny.a to len preto ze mi chyba studeny vzduch a stetiny by mohli byt tvrdsie.inak je super.

elisa518
28. aug 2018

Kocky neviem ci je tato tema este aktualna.....prave som si kupila ROWENTU 9530 a som zdesena!!!!....mam jemne vlasy a nepouzivam nic okrem kvapky NASHI oleja, ale po uprave touto kefou mam vlasy otrasne jemne, akoby som si na ne vyliala silikon :((( ked to chcem zafixovat lakom, miniem asi 1/2.....

miriama11
28. aug 2018

@elisa518 tie kefy dost uhladia vlasy , ked mate emme skuste dat nejake striekacie tuzidlo.napr od matrix biolage

elisa518
28. aug 2018

@miriama11 Ďakujem za typ 🙂 ....ešte som rozmýšľala nad výmenou za kulmofen s turmalinom, no toto je už moja vymenena....ešte chvíľu a stane sa zo mňa odborník 😉)).....odpocivaj v pokoji môj ex phillips...

miriama11
28. aug 2018

@elisa518 tie rotacne velmi hladkaju vlasy, tak preto su potom take jemne, mne to nevadi ale tak si viem predstavit na jemnuckych vlasoch ze to musi byt masaker.tak vela zdaru vo fukani

elisa518
28. aug 2018

@miriama11 Ďakujem, snáď ten fénik skrotim 🙂

nellka21
5. jan 2022

@viktoria73 mam bielofialovu rowentu, iba odskúšanu ak mate zaujem

elisa518
6. jan 2022

@nellka21
Ach jaaaj, práve včera mi prišla už moja druhá.....po prvotných trampotách si už neviem život bez nej predstavit...škoda, že tá ponuka neprišla o týždeň skôr 🙄🥲🥲

nellka21
6. jan 2022

@elisa518 to veru hej 😆.. nevadí snad sa nájde niekto kto po nej túži ☺️