Rowachol - skúsenosti a recenzie
Ahojte mám 3 kamene cca 0.5cm. Na operáciu idem až v júni.
Skúšali ste niekto rowachol? Pomohol vám?
Tiež vás pei kameňoch pichalo v žlčníku?
@timea301196 mame to pomohlo z kamenmi ale brala ho dlhsie.
@simba606 a pichalo ta v zlcniku alebo pichá? Nezvažuješ OP?
@palculienka40 zmizli jej?
@timea301196 ano rozpustili sa
@palculienka40 problémy jej potom zmizli ?
@timea301196 ano nestazuje sa, ale zalezi od priciny
@timea301196 mňa pichanie bodlo bolelo a žalúdok beskutocne ale ja už ho mám von a nebanujem nič ma neboli a ani žalúdok no nebrala som tie lieky štím ti pomôcť neviem
@timea301196 ahoj, ja som brala vyše roka Rowachol (mám údajne plný žlčník piesku a drobného štrku 😁)... Po kontrole na sone som však nemala žiadnu zmenu- k lepšiemu ani horšiemu... Teraz beriem kvapky J.V. CHOL preventívne každý deň 15 kvapiek... Ak viem, že idem jesť niečo ťažšie, tak si pre istotu dám 1-2 tablety ISOCHOL .... Na sone som už dlhšie nebola, tak neviem, či sú nejaké zmeny, ale cítim sa ok - nič nebolí, nepichá...
@motylik21 a led si mala problémy pichalo ?
@timea301196 ja som mala dva mesiace po pôrode silný žlčníkový záchvat, skončila som v nemocnici na infúziách.... Jeden jediný... Preliečili zápal...vraveli mi, že mám žlčník plný piesku a nejaký drobný štrk... Vyhrážali sa mi, že do mesiaca si mám dať vyoperovať žlčník, lebo sa im tam budem stále vracať so záchvatmi... Už sú to 3 roky odvtedy a našťastie dodnes žiadny ďalší zápal ani nič nebolo... Zo začiatku som mala prísnu diétu, keď som prechádzala postupne na normálnu stravu, tak občas mierne pichanie po ťažšom jedle bolo, ale dnes už jem všetko (s mierou) - okrem vyprážaných jedál, tie fakt len veľmi výnimočne v malom množstve a s tabletkou
@motylik21 ja som mala v tehu aj po tehu a nevedela som čo to jw až ma obvodná poslala a našli kamene. Akože ja mám aj diétu vyhýbam sa mastnými ale aj tak mám to pichanie

@timea301196 ahoj, ja mam kamene. Najväčší ma 2cm. Beriem rowachol keď som ok tak nepravidelne, keď cítim ze niečo nei je ok tak si tam 3x2 tablety denne. Alebo pri záchvate si dávam, už som mala viac krát našťastie stále trval "len" hodinu