icon

Rozpustenie žlčníkových kameňov - skúsenosti

lienka175
11. apr 2021

Prosím má niekto skúsenosť s tým, že sa mu rozpustili (proste zmizli) žlčníkové kamene? Na sone mi ich našli asi 30 drobných a teraz sa mi veľmi nechce do nemocnice na operáciu skrz covid.

Strana
z2
rena28
12. apr 2021

@suzitok presne ziadne experimenty. Kto zazil koliku, vie o com pisem.😨

lienka175
autor
12. apr 2021

@simca06022011 nebudem ani ja vymýšľať, už mám lístok na chirurgiu, v stredu idem... len ma doktorka hneď upozornila, že Žilina zatiaľ plánované operácie nerobí... ale uvidím, čo povie ten chirurg

hettinka
12. apr 2021

@lienka175 v Za som bola aj ja aj manžel. Plánované teraz nerobia, ale keby sa stav zhoršil, alebo by si mala bolesti, tak to rieš ako akútny stav.

hettinka
12. apr 2021

@suzitok ja mám od zlcnika 13,5 roka a jem všetko, len nie paprikove klobásy s majonezove šaláty. Ale Napr. Slovensku klasiku tresku v majonéze môžem, len nie večer. A zle mi robí alkohol, ale ja som nikdy veľa nepila, takze mi to nevadí.

rena28
20. apr 2021

@lienka175 tak nakoniec sa mi tie zlcnikove kamene potvrdili az pri magnetickej rezonancii tak ak sa uvolnia opatrenia hned prvy termin a zlcnik ide prec .

lienka175
autor
20. apr 2021

@rena28 aj ja už som bola na príjmovej, ale keďže to nie je akútne, kázali mi zavolať za mesiac, či už robia plánované operácie

rena28
20. apr 2021

@lienka175 fuu az za mesiac ? ja sa len modlim aby mi nevycestovali a sposobili zachvat, uz by som chcela co najskor nech ide von lebo mam uz tlaky kazdy druhy den napriek tomu , ze som na diete.

lienka175
autor
20. apr 2021

@rena28 mne vďakabohu nie je nič, tak snáď to vydrží... a ktovie, čo mi povedia o mesiac, lebo kamoška zdravoťáčka mi povedala, že plánované operácie brucha od mája do septembra nechcú robiť kvôli vysokým teplotám vonku a hnisaniu rán

mony_s
20. apr 2021

Na žlčník je dobrý čaj z korenov čakanky obyčajnej, s nim nič nepokazite

nikollka2001
5. nov 2021

Dobry den chcela by som poradit ak sa vyznate moj priatel ma 49r a ma 2mm zlcnikovy kamen a ked bol na mickevicovej tsk ho prijali so akutnim zapalom zlcnika zistili ze ma 2mm kamen s tak robili testy predoperacne a zistili na ekg ze ma 30 percentne srdce prava myslim komora srdca zvscsena a typ padom prepracovanejsia a tak je riziko ho nechat uspat pustili ho domou s takimi vcelickami co si mal pichat do bfucha a par loekmi

nikollka2001
5. nov 2021

Liekmi no uz ich nema mesiace a znova sa ozvali bolest neviete poradit sko bio alebo naturarne rozpustit alebo nejak pomôcť prosim

savmebej
5. nov 2021

@lienka175 operacia, jednoznacne male su nebezpecne mozes dostat zapal pankreasu. mne tiez tvrdil ze mam kamene a po operacii mi povedal operater, ze sono je nespolahlive, ze to boli polypy

lienka175
autor
5. nov 2021

@savmebej už som mesiac po operácii 🙂

savmebej
7. nov 2021

@lienka175 tak super, bude to ulava🙂

zuzulka1611
5. jan 2023

@marhulkahoy kolko to cele trvalo ? Myslim pobyt v nemocke?

lienka175
autor
5. jan 2023

@zuzulka1611 mňa v stredu operovali a v piatok ráno prepustili

Strana
z2