icon

Ruky mi tŕpnu, mravčia a trasú sa – čo robiť?

24. máj 2024

Ahojte, v poslednej dobe pozorujem na sebe veľmi čudné a nepríjemné príznaky. Tŕpnu mi ruky, mravčia a extrémne sa trasú. Občas mám pocit že sa mi trasie aj hlava, alebo také zášklby akoby pociťujem v hlave, ťažko to opísať. Často mám aj pocit necitlivosti v rukách, alebo cítim pichavú bolesť v ramene.
Nemá s niečim takým niekto z vás skúsenosť? Čo by to mohlo byť?

nenapadnyuzivatel
24. máj 2024

tetania?

butterflyeffect
24. máj 2024

Sup k doktorovi a nech ta posle na neurologiu

123el123
24. máj 2024

Tetania

evinea
24. máj 2024

moze to byt tetania, nemusi. nebola si s tym este u lekara? viem, ze k neurologovi sa zvycajne caka aj niekolko mesiacov, ale aspon k obvodnemu keby zajdes? mozno by ti vedel nieco na to odporucit. aspon magnezium by si si mohla dat, to by mohlo pomoct, upokojit.

rozculena
24. máj 2024

kým sa dostaneš k nejakému lekárovi,tak choď k fyzioterapeutovi,nech ťa pouvoľňuje.Chodím dlhodobo,a verím tomu,že tie moje tetanické prejavy boli aj z chrbtice.

andrea2323
24. máj 2024

Ja som toto mala ako príznak panických atakov, a to som nechcela veriť, že to takéto príznaky dokážu byť :/

rozculena
24. máj 2024

@andrea2323 hej,aj ataky to môžu byť.....

zupka33
27. máj 2024

Ahoj, mne na trpnutie ruk velmi pomohol Revitanerv. 🙂 To ma trapilo zo vsetkych tych priznakov uplne najviac, tak preto som to zacala uzivat a uz super.

michaela404
6. máj 2025
@zupka33

Ahoj, mne na trpnutie ruk velmi pomohol Revitanerv. 🙂 To ma trapilo zo vsetkych tych priznakov uplne najviac, tak preto som to zacala uzivat a uz super.

@zupka33 po akom čase vám zabral revitanerv