Rýchla pomoc na nádchu pred dovolenkou
Baby, viete mi poradiť nejakú rýchlu pomoc na bolesť hrdla, hlavy - nádcha ? Niečo, čo vám naozaj pomáha ? Keďže idem na dovolenku, tak sa idem zblázniť. Kľudne niečo z lekárne, čo vám tak pomáha najviac ? Chcem behnúť do lekárne, ale však tam nonstop len to isté, tak či nemáte niečo také overené ? Ďakujem vám 🙃
@anonym_autor ja som raz takto ochorela a malo sme krstiny potrebovala som byť 100% fit aby som nenakazila bábätko nakoľko som bola krstná mama. Tak som si dávala paralen grip tabletky, do nosa nasivin, a na hrdlo strepsils. Do toho som pila stále zázvorový čaj, tie Ginger shoty a veľa veľa ovocia. A ešte som si robila taký nápoj zo zázvoru, kurkumy, škorice, medu a zaliala slm to horúcou vodou. Za 3 dni som sa dala dokopy.
@anonym_autor ja som raz takto ochorela a malo sme krstiny potrebovala som byť 100% fit aby som nenakazila bábätko nakoľko som bola krstná mama. Tak som si dávala paralen grip tabletky, do nosa nasivin, a na hrdlo strepsils. Do toho som pila stále zázvorový čaj, tie Ginger shoty a veľa veľa ovocia. A ešte som si robila taký nápoj zo zázvoru, kurkumy, škorice, medu a zaliala slm to horúcou vodou. Za 3 dni som sa dala dokopy.
@anonym_9fc6f0 ten paralen grip mi odporúčali, len ten nápoj nevypijem a nevedela som, že sú aj tabletky, tak tie si určite behnem kúpiť a tie Ginger shoty kúpim aj v lekárni ?
Coldrex/Theraflu horuci napoj, Strepfen sprej na hrdlo, sprej do nosa na uvolnenie, Dcko a Hliva ustricovita na posilnenie imunity. A naposledy mi velmi pomohol aj repikovy caj, rychlejsie som sa s nim vyzdravila.
v takýchto prípadoch si nasadím céčko vo vysokých dávkach, čaj s medom a zázvorom a k tomu cetalgen. toto je u mňa kombinácia, ktorá sa najlepšie osvedčila.
@anonym_9fc6f0 ten paralen grip mi odporúčali, len ten nápoj nevypijem a nevedela som, že sú aj tabletky, tak tie si určite behnem kúpiť a tie Ginger shoty kúpim aj v lekárni ?
@anonym_autor áno sú aj tabletky za mna lepšie. Neznášam ten cukor takze si rovno treba vypýtať tabletky. Oni tie tabletky neponúkajú ale raz nemali nápoje tak mi dali tabletky od vtedy len tie kupujem. A tie ginger shoty si ja zvyknem kúpiť v Kauflande alebo lidl. V lekárni sú asi zbytočne drahé. Pripadne dm ma tiež.
za mna je naj na hrdlo brufen. mne sa osvedcil, lebo zakazdym pomoze velmi rychlo od bolesti, je aj proti zapalu.
Modafen. Malo kto to pozná, ale brutálne to vzpruží, zmizne pocit choreho keď ste sko lekvár.
céčko + zinok, rakytníkový a šalviový čaj, cmúľacie pastilky - toto ako prvá pomoc
ak aj škriabe hrdlo tak nejaký spray do hrdla, do nosa kvapky
Vsetko tu spomenute vyskusaj.
Ak idete k moru, moja skusenost: sla som chora, kaslala som,,nadcha,,hlavne kasel ma.dlho drzal.....cca po 3 dnoch pri mori bolo po chorobe. Asi ten,morsky vzduch. A este som si dala na plazi cjladene pivo, som si myslela, ze tp ma.uz dorazi,🙂
Zinok vo zvýšenom množstve. Aj 3 ks každé 3 hodiny. Na druhý deň je nádcha preč.
Ja to iste, choroba pred dovolenkou, inak cely rok zdrava jak repa. Nakoniec som skoncila na antibiotikach, myslela som, ze to dam na bezne dostupnych veciach z lekarne. Po 4 dnoch KO a smer lekar. Este mam 1.5 dna, uz som, ako tak Ok
Daj si jušku tam je dosť céčka aj tie ginger shoty sú super maju v dm, ak máš dračiu krv poriadnu dávku..oscillococcinum takisto
@anonym_autor MODAFEN, SPREJ DO NOSA KOLOIDNE STRIEBRO AJ DO HRDLA AJ JOX ANTIHISTAMINIKUM A PRIMATUX SIRUP, topka

Mna min rok v den odletu toto chytilo.dala mi cmúlacie lokálne antibiotika v lekarni.thyrotricin ci ako sa to vola
V ten den sme prileteli na dofcu a mne nic nebolo😂😂😂😳🤷🏼♀️
Nech to rychlo prejde 😊