icon

Rýchly online termín u lekára

30. apr 2025

Ako sa vola online stranka, kde ked sa online objednam a zaplatim dostanem skory termin? Konkretneho lekara vybraneho nemam.

elenita
30. apr 2025

Skus topdoktor

autor
30. apr 2025
@elenita

Skus topdoktor

@elenita Ako to funguje? Nasla som na danu specializaciu 3 doktorov v mojom mieste. Viem akurat kliknut, ze chcem byt informovany ak dana lekarka bude mat volny termin. Ako na tej stranke postupovat?

nynia
30. apr 2025

Ja som pa rkrat isla cez topdoktor ale ukazalo mi volne terminy ak ti neukazuje znamena to, ze lekar je plne vybookovany a nema volny termin tak jedine priamo do ambulancie zavolat, ci sa nieco nenajde a strucne vysvetlit preco potrebujes co najskor termin alebo potom skusit ine mesto.

sisa_s
30. apr 2025

navstevalekara.sk

sisa_s
30. apr 2025

Ale nie vsetci lekari maju prednostne platene terminy..das aj mesto a specializaciu? Mozno poradime

autor
30. apr 2025

Kosice, gastro

autor
30. apr 2025
@nynia

Ja som pa rkrat isla cez topdoktor ale ukazalo mi volne terminy ak ti neukazuje znamena to, ze lekar je plne vybookovany a nema volny termin tak jedine priamo do ambulancie zavolat, ci sa nieco nenajde a strucne vysvetlit preco potrebujes co najskor termin alebo potom skusit ine mesto.

@nynia aha, dakujem

nynia
30. apr 2025

Takto to ukazuje ked ma niekto volny termin. Vies si este vybrat z niekolkych moznosti vstupne vysetrenie, kontrolne, urgentne...

sisa_s
30. apr 2025

Vyzera to tak, ze nemaju terminy alebo ani online objednavanie, nenaslo mi ziadneho gastro v KE s terminom😕 asi len telefonicky obvolat

autor
30. apr 2025

Slovenske zdravotnictvo je v totalnej prdeli

ibrunova
30. apr 2025

Sú rôzne stránky, moje dr má napríklad svoju vlastnú stránku, kde sa objednáva.

muchotrafka298
30. apr 2025

ja vyuzivam iba dve - topdoktor.sk a navstevalekara.sk s inymi nemam skusenost. NIe je tam ale zapojeny kazdy lekar, vela z nich pouziva aj vlastne online objednavacie systemy alebo sa objednava cez recepciu.

lukbe
30. apr 2025

Minule som hľadala v PO. Niekde sa platí 100 eur za vyšetrenie. Niekde neberú nových pacientov, odkázali ma do Košíc, že tam je vraj 12 lekarov. Napokon som nasla v PO, čakanie asi 2 mesiace. Musím, že najlepšie sa je ísť objednať osobne.

autor
30. apr 2025
@lukbe

Minule som hľadala v PO. Niekde sa platí 100 eur za vyšetrenie. Niekde neberú nových pacientov, odkázali ma do Košíc, že tam je vraj 12 lekarov. Napokon som nasla v PO, čakanie asi 2 mesiace. Musím, že najlepšie sa je ísť objednať osobne.

@lukbe Ak pises o gastro, tak zase Kosicania chodia do Presova.

lukbe
30. apr 2025

Áno, o gastro. No tak to je dost na hlavu🙈