icon

Rýchly tep po užití Ibalginu

1. jún 2025

Ahojte. Včera ma ku večeru viac rozbolela hlava a priateľ nemal iba Ibalgin tak som si ho vzala. Zaspala som a k hodinu som sa zobudila že sa mi potia ruky a strašné rýchlo mi busilo srdce,bolo mi hrozne zle. Mohlo to byť z tabletky či ? Bol to veľmi divný pocit ja som si myslela že mám infarkt.

kvietok2891
1. jún 2025

Panicky atak úzkosť je to psychického pôvodu podľa mňa nemáš stresové obdobie

autor
1. jún 2025
@kvietok2891

Panicky atak úzkosť je to psychického pôvodu podľa mňa nemáš stresové obdobie

@kvietok2891 mám veľmi stresové obdobie, často má aj bolí hlava môže to byť tým ? Ďakujem za odpoveď

minenkaa
1. jún 2025

Ibalgin je veeelmi nebezpečný ,môj muz ho ma zakážeme užívať

autor
1. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa nikdy som ho neuzivala tiež mám pred ním rešpekt,ale inú tabletku nemal

katulienkax
1. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa co taras, je to naj beznejsi liek na bolest, dokonca bezpecnejsi ako paralen , na ktory sa predavkovalo par pubertiakov. To ze tvoj muz ma zakaz , neznamena ze vacsina ho zvlada dobre velmindobre a vo velkom ho beru male deti

mdse
1. jún 2025

Niektorí ľudia s HIT netolerujú dobre Ibuprofen.

minenkaa
1. jún 2025
@katulienkax

@minenkaa co taras, je to naj beznejsi liek na bolest, dokonca bezpecnejsi ako paralen , na ktory sa predavkovalo par pubertiakov. To ze tvoj muz ma zakaz , neznamena ze vacsina ho zvlada dobre velmindobre a vo velkom ho beru male deti

@katulienkax poznam viacej ľudí čo ho majú zakázané užívať a vlastne všetci čo majú problém s tlakom ,srdcom

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
1. jún 2025
@katulienkax

@katulienkax je hlavne veľa ponúkaný lekármi a reklamou ,kľudne papaj dalej

majamat
1. jún 2025
@minenkaa

@katulienkax poznam viacej ľudí čo ho majú zakázané užívať a vlastne všetci čo majú problém s tlakom ,srdcom

@minenkaa uzivaju ho ludia uplne normalne. ludia, ktori maju problem s tlakom su casto v nejakom veku a uzivaju ho vela, to uz nerobi dobrotu, preto sa prefaruju ine lieky. no vyslovene tlak a ochorenie srdca nie je vzdy kontrainikacia.
ludia ktori uzivaju lieky na rozriedenie krvi ( casto pri srdcovych ochorneiach ) uz konteaindikaciu maju, lebo Ibalgin navysuje ucinok tyhcto liekov.

inak sa bezne uziva, proiblemy ma z neho malokto, ak ho nezneuziva, moze drazdit zaludok. a presne ako pisali vyssie, je to jedna z 2 najcastejsiu pouzvanyhc ucinnych latok na bolest a teplotu v detskom veku.

pri bolesti sa viac preferuje Novalgin ( resp lieky s ucinnou latkou Metamizol ) a teda tieto leiky su na predpis. no Ibalgin je volne predajny vo verzii 400mg. preco asi?
to ci je leik len vyhradne na predpis, ci je volne predajny hovori aj o jeho vseobecnej bezpecnosti. samozrejme vacsina leikov ma nejake kontraindikacie, ci inerakcie, ale ide o to, ze tot maju vsetky lieky, ale v tom sa velmi leiky nelisia. toto maju vsetky.

minenkaa
1. jún 2025
@majamat

@minenkaa uzivaju ho ludia uplne normalne. ludia, ktori maju problem s tlakom su casto v nejakom veku a uzivaju ho vela, to uz nerobi dobrotu, preto sa prefaruju ine lieky. no vyslovene tlak a ochorenie srdca nie je vzdy kontrainikacia.
ludia ktori uzivaju lieky na rozriedenie krvi ( casto pri srdcovych ochorneiach ) uz konteaindikaciu maju, lebo Ibalgin navysuje ucinok tyhcto liekov.

inak sa bezne uziva, proiblemy ma z neho malokto, ak ho nezneuziva, moze drazdit zaludok. a presne ako pisali vyssie, je to jedna z 2 najcastejsiu pouzvanyhc ucinnych latok na bolest a teplotu v detskom veku.

pri bolesti sa viac preferuje Novalgin ( resp lieky s ucinnou latkou Metamizol ) a teda tieto leiky su na predpis. no Ibalgin je volne predajny vo verzii 400mg. preco asi?
to ci je leik len vyhradne na predpis, ci je volne predajny hovori aj o jeho vseobecnej bezpecnosti. samozrejme vacsina leikov ma nejake kontraindikacie, ci inerakcie, ale ide o to, ze tot maju vsetky lieky, ale v tom sa velmi leiky nelisia. toto maju vsetky.

@majamat veď kľudne papajte,napisala som svoje skúsenosti a názor

majamat
1. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa zaujimavy sposob myslenia, kde som napisala, ze sa napchavam Ibalginom?

majamat
1. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa a este by ma zaujimalo, co uzivas od bolesti ty?

minenkaa
1. jún 2025
@majamat

@minenkaa a este by ma zaujimalo, co uzivas od bolesti ty?

@majamat Serapeptazu keď častejšie inak raz za dva mesiace nivalgin ,acylpyrín s magneziom
Nikde nepíšem že sa napchávaš

majamat
1. jún 2025
@minenkaa

@majamat Serapeptazu keď častejšie inak raz za dva mesiace nivalgin ,acylpyrín s magneziom
Nikde nepíšem že sa napchávaš

@minenkaa ved pises, ez kludne papajte pricom neies ci papame. nehovoriac o tom detinskom vyraze.

Serapeptazu nepoznam, no co citam, moze pomahat pri bolesti, ale zrejme plny analgeticky ucinok nema.

a Novalgin ? ved moze sposobovat zlyhania obliciek, Acylpirin? ved to je liek ktory moze rovnsko riedit krv a poskodzovat zaludok ako Ibalgin.
ako si smiesna, Ibalgin nie, ale lieky, co robia toi iste, vratane neziaducich ucinkov, resp agresivity to ti nevadi.

minenkaa
1. jún 2025
@majamat

@minenkaa ved pises, ez kludne papajte pricom neies ci papame. nehovoriac o tom detinskom vyraze.

Serapeptazu nepoznam, no co citam, moze pomahat pri bolesti, ale zrejme plny analgeticky ucinok nema.

a Novalgin ? ved moze sposobovat zlyhania obliciek, Acylpirin? ved to je liek ktory moze rovnsko riedit krv a poskodzovat zaludok ako Ibalgin.
ako si smiesna, Ibalgin nie, ale lieky, co robia toi iste, vratane neziaducich ucinkov, resp agresivity to ti nevadi.

@majamat áno

nevenka
1. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa no mne teda nic take nijaky lekar nehovoril, a to chodim k primarovi do SUSCCH, liecim sa na vysoky tlak, to je velmi individualne.
Novalgin je na predpis, acylpyrin riedi krv a nesmu ho napriklaf astmatici a male deti, Paralen poskodzuje vo vyssich davkach pecen. Si vyber. Kazdy liek ma aj neziaduce ucinky.
Keby to uzivala pravidelne, ale nie raz za cas...starkej sa spravili vredy, ale ona mala bolesti dlhe roky a to uzivala, lebo ine jej nepredpisali a verila lekarom. Az neskor, po zisteni vredov, jej dali Novalgin. To tiez ma svoje negativa.

nikaeli
1. jún 2025

@minenkaa vidíš a môj krstný ako ťažký astmatik s opakovanými polypmi v nose má zas zakázaný acylpyrín. Keď o tom ešte nevedel, mal veľmi ťažkú reakciu. A nebudem teraz všetkým tvrdiť, aký je to nebezpečný liek. V konečnom dôsledku všetky lieky zaťažujú telo a bolo by super, keby sme ich vôbec nepotrebovali...

tanika
5. jún 2025

Ja pri histaminicej intolerancii keď sim este o nej nevedela ze ju mam presne taka reakcia ,