icon

Rýchly tep

lea2201
18. dec 2016

Ahojte. Včera sa mi spravilo veľmi zle. Mala som veľmi vysoký tep v kľude 155 tlak ok. Bolesť obličky zle sa mi dýchalo, mala som zavraty a z vracala som. Spravili mi odber krvi z tepny aj zo žily. Dali mi infuziu a potom ma poslali domov s tým, že výsledky mam dobre. Lenže po hodine som musela ísť naspäť. Opäť rychli tep, ťažšie dýchanie. Spravili mi EKG, injekciu do zadku , infuziu a potom ma poslali domov, ze nevedia čo mi je.. tak ma poslali k urologovi, idem k nemu zajtra ale tep mam aj tak dosť rychli. Mala niektorá z vás niečo podobné? Ďakujem za každú odpoveď 🙂

Strana
z2
lenka_l
26. jún 2020

@davida takze si brala magnezko, v duchu sa upokojovala a tie stavy odisli? Kolko ti to trvalo prosim ta? Ja uz z tych svojich stavov zacinam byt zufala...

davida
26. jún 2020

@lenka_l vela ludi hovori ze vsetko je v hlave a asi je,jak som si to uvedomila do dvoch mesiacov mi to preslo same

lukasko12
23. mar 2021

@cattleya22 to vazne a ako ste to riesili co vam dali na to ja mam toto iste stale sa kontrolujem mam strach o svoj zivot ked vidim ze mam zvyseny tlak a to busenie no pulz srdca uz panikarim ako sa da s tym bojovat prosim vas

cattleya22
23. mar 2021

@lukasko12 nič mi na to nedali. Odporúčam nájsť si dobrú psychologičku alebo psychológa. V prvom rade vylúčiť to, že je to reálne choroba (interné, kardio). A počúvať svoje telo, oddychovať, nájsť si hobby a mať sa rada. Ja viem, že to znie ako klišé, občas mám tieto pocity aj teraz ale už je to omnoho lepšie. Mne veľmi pomáha magnézium, persen a guajacuran. Joj a najdôležitejšie - dať si dokopy chrbticu. Veľmi veľa takýchto stavov spúšťa práve blok v chrbtici. Držím palce 🙂

lukasko12
26. mar 2021

@cattleya22 velmi dakujem pekne pozitivne ste my to vysvetlili a ziadne take ze som psychopatka a zhadzovanie dakujem za pozitivne slova ❤

cattleya22
27. mar 2021

@lukasko12 v žiadnom prípade nie ste psychopatka. Takéto stavy má veľmi veľa ľudí, ale málokto o tom hovorí. Myslím, že často je to dôsledok toho, že žijeme príliš rýchlo. Držte sa 🙂

lukasko12
27. mar 2021

@cattleya22 a ja chcem zit este velmi velmi dlho deti ma potrebuju este su velmi malicke

cattleya22
29. mar 2021

@lukasko12 nebojte sa, všetko bude dobré 🙂

lukasko12
31. mar 2021

@cattleya22 velmi dakujem

renatagregova
26. máj 2021

moja teta bola zdravotna sestra na iske v 50 išla na interne a zistili jej ischemicku chorobu srdca vysoky tep ma stale teraz ma 84 rokov od vtedy chodi 1/2 do roka na kardiologiu a je všetko v poriadku asi iba nervy nema v poriadku chodi už roky ku psychologovy lebo ešte 46 ročna ovdovela a ja mam vyši tep a ona mi hovori že ja už 33 rokov mam vysoky tep a ked moj otec mal vysoky tep pri zlyhany srdca tak mi lekar zo zachranky povedal že na vysoky tep sa neumiera

lukasko12
28. máj 2021

@renatagregova a aky ma ten tep

laurab1234
4. jún 2021

@anne_mary2 dobry den, mohli by sme si o tomto stave popisat aj v mejli?

anne_mary2
4. jún 2021

@laurab1234 jasne kludne ;))

miriam1993
21. feb 2022

Ach… ja mam niečo podobné. Začalo to pred dvoma rokmi. Z ničoho nič silná triaška, navaly tepla a chladu. Myslela som si že je to reakcia na lepok. Lepok som vysadila na chvilu to pomohla a potom sa mi to stávalo tak raz za mesiac tak som si myslela že to z toho lepku. Teraz som prešla tažším obdobím a uplne sa mi to zhoršilo. Tieto stavy mávam aj 2x do týždňa. Malátnosť, mám pocit že mi horí celé telo, oči a pritom som na dotyk úplne studená. Teplota žiadna, ale je to pocit ako by som mala zápal v tele. Niekedy mam pocit stuhnutia ktoré ide buď z chrbta alebo z hlavy. Začala som navštevovat psychologičku a už mam termín aj k neurológovi o týžden. Som fakt zvedavá lebo nevládzem 😭😭🧋

miriam1993
21. feb 2022

@cattleya22 dá sa takýto stav nejako utíšiť? Aby to odznelo skôr

cattleya22
1. mar 2022

@miriam1993 ja viem len jednu vec poradiť - nebojovať s tým, nebúriť sa proti tomu, ael pracovať s tým. Super, že si začala navštevovať psychologičku, bude to v poriadku 🙂

miriam1993
16. mar 2022

@cattleya22 veľmi mi pomohla psychologička. Odvtedy som tieto stavy nemala a aj keď som citila že to na mna ide viem to zastaviť 🙂

hana32
30. sep 2022

@miriam1993 Prosim Vas, ako to viete zastavit? Dakujem. Hana

kate662
Odpoveď bola odstránená
apip42
21. jan 2023

@lenka_l ahoj, prosim ta vyriesila si to nejako? Momentalne mam to iste a tiez pozorujem, ze len pred menzesom sa mi to stava.. neviem co s tym🤔 dakujem

martinka152
15. máj 2023

@zuzka1008 presne tak psychika ..ja mam tep ešte aj ked je zle počasie a prši ale telo mi to da vediet deň dopredu že bude niečo zle ..

martinka152
15. máj 2023

@apip42 aj ja som to mala pred menštruaciou možno zmena hormonou teraz som tehu a už to nemam,iba ak je zmena počasia .

Strana
z2