Šanca na zotavenie s nádorom pečene
V rodine máme pacienta s nádorom pečene, zatiaľ sme čítali samé negatívne informácie. Je po chemoterapii, odporúčali operáciu. Máte niekto skúsenosti s týmto ochorením? Je tam vôbec šanca?
@anonym_autor Áno máme v rodine, žiaľ už nedávajú aj chemo ani ožiare.Kedze to merastazuje aj do iných orgánov .
Ak odporúčajú tak možno je nádej ,že sa dá vyoperovať a tým aj šanca na vyliečenie .Držím palce. Každopádne to riešiť s onkologmi.
@anonym_autor Áno máme v rodine, žiaľ už nedávajú aj chemo ani ožiare.Kedze to merastazuje aj do iných orgánov .
Ak odporúčajú tak možno je nádej ,že sa dá vyoperovať a tým aj šanca na vyliečenie .Držím palce. Každopádne to riešiť s onkologmi.
@anonym_11c6c6 ďakujem. Samozrejme, prebralo sa to, 1 lekár navrhol protón, ale ZP neschválila.
Ďakujeme, nápodobne držíme palce.
@anonym_11c6c6 ďakujem. Samozrejme, prebralo sa to, 1 lekár navrhol protón, ale ZP neschválila.
@anonym_autor sanca tam moze samozrejme byt.pokial nema metastazy.ak odporucali operaciu,preco sa neutobila?mame v rodine a podarilo sa.len su urcite kriteria kedy to je a uz nie je mozne.aj dovod pre ktory rakovina vznikla atd.
@anonym_autor sanca tam moze samozrejme byt.pokial nema metastazy.ak odporucali operaciu,preco sa neutobila?mame v rodine a podarilo sa.len su urcite kriteria kedy to je a uz nie je mozne.aj dovod pre ktory rakovina vznikla atd.
@simoncik druhý lekár ju zamietol. Aktuálne je dotyčná osoba slabá, po opakovaných infektoch
môj brat zomrel 38 roční.Najprv čakal na transplantaciu pečene a potom dostal nádor prenieslo sa to aj na pankreas a zomrel
@simoncik druhý lekár ju zamietol. Aktuálne je dotyčná osoba slabá, po opakovaných infektoch
@anonym_autor sanca je jedine ak je mozna operacia.inak se sanca velmi slaba.4 ludia z nich len jeden mohol podstupit operaciu aj to tazku.u 3 ta moznost nebola,tam to bolo dost rychle.moznost je pokial nie su metastazy.a priliz velky nador
@anonym_autor Dávnejšie bolo v tv unikátna operácia na Slovensku tuším niekde východ Slovenska.Nejak šikovné prepojili pečeň s iným orgánom namiesto transplantácie.A tuším tiež s nej odobrali nakoľko dorastá.Bola to reportáž v tv také niečo.
Prosim, ktora poistovna to neschvalila ? Dovera ci Vseobecna
Prosim, ktora poistovna to neschvalila ? Dovera ci Vseobecna
@anonym_77452a Dôvera
Ja som mala NET na pankreasi, peceni, crevach, prsiach.... vybrali mi aj zlcnik a slezinu. Pecen mi nechali 30 percent.
Ďakujem vám za odpovede, žiaľ u nás to šťastný koniec nemalo, už máme mesiac po pohrebe.
Ja som mala NET na pankreasi, peceni, crevach, prsiach.... vybrali mi aj zlcnik a slezinu. Pecen mi nechali 30 percent.
@maialeo co je NET?

Či je tam šanca musíš konzultovať s onkológom