icon

Schytala som ruky-nohy-usta

Dnes o 17:49

Syn to dovliekol to skolky ešte pred Vianocami, prepuklo nám to doma všetkým teraz.. On medzitým ale dostal zápal mandli, cize uz týždeň ma ATB, a myslím ze jemu to tie antibiotika celkom stiahli, naoľko má len dva malinkate suché nebolave pupaciky Na ruke... Ale my s mužom sme hotovi. Mali sme teploty, a teraz už tretí deň máme tak hnusne pupaky na rukách, a niekoľko aftov na vnútornej pere a ďasnach, ze už nevieme co, znie to hrozne ale pýtame sa, ze ci nam bol vôbec treba zažívať tento detsky biohazard... Na rukách mam hnisavé pupaky podliate krvou a vyzera to ze ďalšie postupne pribúdajú, neviem vobec nič tými rukami robiť, ani obliecť seba, ani dieťa, o umývaní riadu Ani nehovoriac. Vzadu v hrdle a na spodnej strane jazyka mam afty, neviem prehltat, prežuvat, nic. Viem ze liečba je len symptomaticka, ale keď mi napisete ze vám pomohlo natierať sa bravčovou masťou tak to urobim. Alebo aj lopuch budem prikladať, len mi prosím poradte, ze ako ste sa toho zbavili,a kedy ste začali fungovať a žiť ako ľudia 😢😢😢😢😢

jaskolka
Dnes o 18:03

Mala som to,tiež syn doniesol, bohužiaľ veľa s tým neurobíš. Mne asi po štyroch dňoch začali miznúť tie pupence, respektíve šúpať sa. A áno, bolí to hrozne,ja som nemohla ani chodiť poriadne,lebo som ich mala najmä na chodidlách.

4stanka4
Dnes o 18:13

Sucitim s tebou. Dcéra ani nevedela ze jej niečo je, zato ja som šla zahynut. 3 dni som o sebe nevedela čo som mala teploty, zimnicu, hrdlo ma v živote tak nebolelo. Vysyp hrozný a potom mi ešte zliezla koža z nôh a rúk, rovnako aj nechty. O to horšie ze to bolo uprostred júla

anonym_41ce4f
Dnes o 19:14

@anonym_autor antihistaminika, na teplotu paralen / panadol/novalgin
Zajtra volaj lekarovi- isoprinosine

123miaa123
Dnes o 20:06

@anonym_autor ahoj, úplne ti rozumiem. Nás to tiež neminulo, dcéra mala 4 pupaky na rukach a my milión. Vyskúšaj chladivé obklady, zinkovu masť, antihistaminiká, zaraď vyššiu dávku vit. C a B- komplex. Na afty tinktúra gingivalis - hnedá vodička v lekárni. Držím palce, no bude to už len a len lepšie, prvé dni sú najhoršie.

svetlonos
Dnes o 20:51

@anonym_autor
jabkkovy ocot natieraj, ten pomaha. Kamoska tym vynatierala decka na dovolenke, tam to chytili a ona nic ine nemala. Toto niekde vycitala a zabralo to.