Šedivá brada v 36. rokoch
Poradíte nejakú farbu čiernu alebo hnedú na bradu? Je normálne že v 36? Už sedivie brada? Brat narieka 😞 existuje niečo na obnovu sedivej brady? Alebo vlasov?
@beatrixx1525 pozrela som ich produkty, pobavila hlavne sekcia produktov na "vercajch" 🙂
a musí mať tú bradu? Môj šedivie od 30 ale holí sa, keď je zarastený vyzerá to otrasne..,zafarbená brada to musí vyzerať veľmi divne,.
v DM je hena myslim za 2,50 super farbi , manzel iez ma obcas take sive male flaky on si to dava kazde 3 tyzdne , to je genetika ako pisali baby , moja mamka ma 70 rokov a uplne cierne prirodne vlasy...
holit kazdy deñ, brada je nchutna, a este k tomu siva......paneboze, to nicim neprekryje
tak nech sa holí alebo nech si nechá iba strnisko. To ešte vyzerá sexy alebo brada aj keď farbená, blee, pre mňa odpudzujúce
@thelovelybones zenam bezne sediveju vlasy pred 30-tkou, cize aj brada moze.
neviem ci am vyznam to farbit, elbo to rychlo vyrasta.
@thelovelybones môj muž nemá ešte ani 40 a už na 85% je šedivý. Každý mesiac chodí k barbierovi, ten mu upraví aj briadku aj účes a kolegyne sa vždy potešia, keď príde po mňa do práce 🤣
Určite radšej šedivý ako plešatý 👍
veď to je sexy ;)
@tenerifka to je o uhle pohľadu.. mne sa zase nepáčia oholeni muži, takže to zhodnotiť bradu ako nechutnu mi príde dosť zvláštne..
Môj muž šedivie na brade tak od 35tky výraznejšie, má úplne čierne vlasy, kde má pár sedin, ale bradu úplne prešedivenu.. mne sa to páči, stačí že ju má upravenú, šediny sa mu hodia.. bradu nosí od svojich 18rokov inak.. 😀
@oblecenieavecicky ja som asi divná, keď to tu čítam, ale veď to je nenormálne sexi 😁😍 samozrejme ale treba ju vedieť nosiť 👍
Pamatam si pokusy nasho suseda farbit sa este kedysi davno.take rysave odlesky mu to hadzalo neprirodzene.keby toto mal na brade bozeochranuj.a pokozka tvare je citlivejsia ako hlava.nech nespekuje a ide k poriadnemu barberovi.alebo bradu oholit alebo sa s tym proste zmierit.ja som sediva od 25ky ako moja mama moj oco moj brat aj moja sestra.moj svokor ma 60 rokov a ani jeden sedivy vlas.genetika nepusti...
@thelovelybones nech ju nosi pekne upravenu, tomu smrncovny uces a bude to fajn. Farbene to musi vyzerat hrozne.. takze namiesto farby investovat do Barbera.
@tenerifka fakt sa ti zda brada nechutna? 🙂 AJ taka ako ma typek na obrazku vyssie?
Inak mne sa zda, ze mnohom muzov vyzera prave horsie, ked su nahladko oholeni.. pekne upravena brada, alebo strnisko je podla mna top.. 😁
Môj chlap má 30 a už sa nájde šedivý chlp 🙈 Jeho otec je celý biely, čiže genetika
@tenerifka Ja by som zase nezniesla plešinu 😆
@thelovelybones farbiť eee,vždy to bude vidno a vždy to vyzerá zle.Ale ak inak nedá,pozri Notino,tam je toho dosť pre mužov.Moj má šedin v brade tiež dosť a vyzerá to podľa mňa skôr dobre ako zle.🤷
Ale veď to môže byť aj sexy.. Mne sa môj muž viac páči, keď je oholený, hneď má dole 10 rokov a keď už mierne zarastá, tak to vyzerá strašne zanedbane, preto sa musí stále holiť, ale sú chlapi, ktorí vyzerajú lepšie so strniskom a bradou a mne by nevadilo, ak je to trošku sivé.. ja mám 33 a už pár sivých vlasov, ale ani mi nenapadne to zatiaľ farbiť, mne sa to veľmi páči 🙂
@shannarourk Hej, to je sexi brada, ale ten chlap by bol sexi aj v ruzovej kombinetke 🙈 Ja som si predstavila klasicku pansku bradu, ktora o pravidelnom zastrihu moze len snivat a vidis na nej vzorky jedal z celeho dna - to vtedy uz skor pestovane strnisko.
@thelovelybones Môj ma 36 a šedivie mu aj brada aj vlasy,a čo,v pohode to vyzerá,myslim lepšie než zafarbené,to strasne bije do oci na chlapoch
@thelovelybones mne sa to páči, je to sexi
100 x lepsie sediva brada, ako zafarbena to vidno a navyse je to strasne smiesne, ale clovek musi vediet nosit bradu aj sa mi to musi hodit, niektori nosia otrasne roztrapkane, riedke, dlhe fuj az ma napina na grcanie
@thelovelybones je to normálne a veľmi príťažlivé, ale iba u mužov 😆

Ja mám sivé vlasy od 14tich rokov, roky som to farbila až som si nedávno povedala že veď nechám tak a čo 😃 je to normálne, genetiku neovplyvníš. Mala som aj známeho ktorému brada sivela v 19tich, tiež normálka, ešte sa mi vďaka tomu viac páčil bol zaujímavejší tak môžeš povedať bratovi 😉 inak je strašne veľa kozmetiky na bradu, farieb, šampónov ktoré mu to prekryjú stačí pogoogliť. Angry beards majú super produkty na bradu celkovo