icon

Seknutý krk

7. jan 2023

Ahojte zobudila som sa so seknutnou celou pravou stranou krku , s opuchom a s vyzarovanim bolesti do celej pravej ruky . Ako si pomoct ? Suche teplo ?

elia9
7. jan 2023

Nejaký liek na uvoľnenie (dorsiflex alebo midocalm) a hneď k tomu si dať aj niečo od bolesti, napr. flector

sella38
7. jan 2023

Mne pomaha suche teplo a hned nasadit dorsiflex ak mas.

autor
7. jan 2023

Dakujem , praveze nemam ani jedno tak asi len nejake tabletky od bolesti…

mb2021
Odpoveď bola odstránená
lyci
7. jan 2023

guajacuran je bez predpisu a nastastie uz nema vypadok. plus horcik, ktory tiez uvolnuje svaly. a mne pomahaju na krk este hrejive naplaste z DM. a na bolest staci aj ibalgin

ibrunova
7. jan 2023

Mne pomáha buď flector alebo obyčajný ibalgin. A držať krk v teple.

autor
7. jan 2023

Dakujem krasne , ano idem si dat ibalgin len si musim nieco zohnat na uvolnenie svalstva lebo krkom ani pohnut nemozem

luccija
7. jan 2023

Guajacuran, niečo od bolesti fenovat fénom cez uterák a nechať zabalené

kp7333
7. jan 2023

na uvolnenie je dobry aj Guajacuran, to je volnopredajny liek. Kombinovat s Ibalginom a Milgamou na potlacenie zapalu.

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
fiafia
7. jan 2023

Mňa seklo v stredu a nepomohlo nič. Skončila som na pohotovosti a chodím si dať pichať injekcie. Mne od bolesti dobre zaberá nalgesin Forte. Už môžem aspoň chodiť. Aj pri chôdzi ma pichalo až v hlave. Už som za život pár krát seknuta bola ale teda teraz prvý krát tak,že som plakala od bolesti ako malé dieťa.

didush27
7. jan 2023

Ak bolesť z krku vyžaruje do ruky a je opuch, ja by som šla na pohotovosť, nech pichnú injekciu. Ja som tak bola deň pred Vianocami, dostala som dokopy 5 injekcií. Podľa mňa klasické lieky na bolesť nepomôžu. (Mne ani Voltaren a Flector nepomohol)

nikpa
7. jan 2023

Na uvoľnenie svalstva si daj magnézium, kúpiš v každej lekárni. Ale poriadne, magnerot alebo niečo také. No a suche teplo je fajn. Len keď ti to vystreluje do ruky a máš tam aj opuch, skočila by som k lekárovi

autor
7. jan 2023

Dakujem velmi pekne za rady , nuz uvidim ako sa budem citit zajtra ak tak zbehnem na pohotovost . Za aky cas Vas to preslo ?