Sekrét z prsníka

lafamme
6. mar 2015

Dnes som bola na preventívke a lekár ziatila, že mi vyteká taká žltkastá tekutia z jedého prsíka, bral vzorku, viem, že to nemusí byť nič vážne, ale aj rakovina, pri kontrole hmatom prsníkov nič neneašiel, bojím sa ☹ , stretli ste sa s tým niekto? tehotná asi neii som, kedže ma vyšetroval, alebo to nemusí byť ešte vidno?ďakujem.

latvia
6. mar 2015

@lafamme vitaj v klube. som na tom podobne, dala som si skontrolovat prolaktin, ktory vysiel negativne. moja gyn tvrdi, ze je to zo stresu, ktoreho mam poslednu dobu hojne. nie si na tom podobne?

lafamme
autor
6. mar 2015

no stresy sú asi stáe, najma s malými deťmi ako teraz, idem na sono, tak uvidím. 😒

latvia
6. mar 2015

@lafamme sono je stale dobre, ked mozes ist. prolaktin ked ti nebrali, tak si preventivne daj nabrat. ak bude ok, tak ten stres je pravdepodobny spustac. vraj to niekedy byva u zien co rodili, ze sa to spusti, aj pocas ovulky

lafamme
autor
6. mar 2015

no ja mám v týchto dňoch ovulku, tak uvidím..vďaka.

ena70
6. mar 2015

mne sa toto stalo na preventívke. poslal ma potom na sono, zo sona na mamo a zistili ze mám na prsníku nejakú hrčku. prežila som kopec stresov, musela som na biopsiu - odber vzorky z prsníka. čakala som na výsledky asi 3 týždne a dopadli negatívne, čiže nič zhubné tam nebolo, akurát že mám akési namnožené žľazy, proste je tam toho viac, z toho tá hrčka ale je to vraj ok. už 4 roky takto chodím na sono a mamo - kontrolné vyšetrenia. naposledy to lekárka uzavrela že to je proste súčasť môjho prsníka, nemám sa obávať ale sledovať ma musia. vraj aj vek a hormonálne zmeny na toto veľmi vplývajú. možno ťa pošle na sono a mamo kvôli istote a kontrole. potom budeš múdrejšia.

lafamme
autor
7. mar 2015

@ena70 v stredu idem na sono 😒

ena70
7. mar 2015

@lafamme vidis...vravela som ti...ale takyto je bezny postup...neboj nic...pozri na mna co som absolvovala...ale musis mat istotu...sekret z prsnika nie je len tak...bud rada ze to nenechali tak...