Serapeptáza- fakt to funguje?
Ahojte, hľadám info k tomuto zázračnému enzýmu. Sú tu rôzne diskusie, kde je spomenutá, ale rada by som počula nejaké priame skúsenosti s ňou a pri akom ochorení vám pomohla. (Ja osobne potrebujem riešiť chronické problémy s dutinami a trombofíliu... 🤔 Vopred ďakujem za zdieľanie skúseností ❤️
@katka1981 tak moja milá serapeptáza začína účinkovať. Cítim to v hlave. Rozšírené cievy a okysličovanie mozgu. Veľmi dlho som hľadala niečo účinné na to. Sama som zvedavá na to za pár týždňov, čo ukáže CT vyšetrenie ciev. Treba požiadať lekára.
Ja som bola u jednej neurologičky
s povedala mi, že tie CT pláty sa nedajú ničím odstrániť.??!! Našla som si túto účinnú liečbu sama.
Tí lekári poväčšine sú obyčajné špiny.Nevedia a nechcú sa kompromitovať . Nech potom povedia, že neviem!!!
Nechoď k takému lekárovi, čo sa zaujíma iba o staré klasické lieky, ale aj o doplnky výživy.Uvedie ťa iba do omylu , jemu je to prakticky jedno ako sa máš!
@sorel, ja moc k dr. nechodim, vacsinou sa liecim sama, v oktobri som bola u alergologa, mam HITko, to teraz rieism doplnkami, lebo dr. ti nic neporadia. Serrapeptazu beriem od 1.1., necitim nic, ale tak ano nemusim uz spavat kazde dve hodiny cez den, ale to je tym, ze som uz na diete. A doplnkov beriem dost a dalsie su na ceste. Ja musim zacat viacej spavat. Cievy sa vycistit daju, a ked to lekarka nevie, tak mi je jej luto. Napis mi potom ako ti dopadli vysetrenia, tesim sa ze citis zmenu. Vela zdravia!!!!
@tanika, no HITko, ziadny lekar vam nic neporadi. Mne alergolog poradil daosin a histapp. Daosin mam a objednam si histapp, lebo je lacnejsi. Prvy polrok som drzala prisnu dietu, Daosin som nebrala, ale dr. povedal, ze by som mala a ako som ho zacala brat som aj podvadzala. Som na FB - histaminova intolerancia, snazim sa vysomarit z toho. Beriem Sulforafan, lebo mame v rodine rakovinu a ja mam poruchu bunkovej imunity, dalej beriem qvercetin, Serrapeptazu, selen, zinok, zacinam brat Inulin, dlho som nevedela ake probiotika, lebo kazdy radi ine, ale rozhodla som sa pre probiofix inum, idem si objednat. Nedavno som sa dozvedela, ze moja naj spoluziacka z gympla uz nema HIT po 7 rokoch sa z toho dostala a okrem diety nebrala nic, len daosin a Probiofix inum skoro rok ale mala aj SIBO. Cize snazim sa z toho fora cerpat info, clovek je zmateny, kazdemu moze pomoct ine a este chlorofyl idem objednat.
@katka1981 presne lekári nic nevedia o hit . S mozem sa spytat vase prejavy ? Ja veriem hit imun ale nie vzdy pred jedlom ze vraj je účinnejší ako daosin a Hist app no neviem , beriem hit bloker a je pravda ze zatial ziadne probiotika .
Prisna dieťa vo v skratke znamena ??? Ryža , zemiaky , zelenina dusená ??? Ryžové chlebicky ? Bez lieky? A bez pečiva bez lepok ??? Som v tom nova a cele zle ….
@tanika, isla som podla svajciarskeho zoznamu zo zaciatku ziadny lepok, mlieko, vajcia, nic. Bolo to hrozne, ziadne korenie, no hroza. Schudla som 7 kg, cela happy a teraz len zerem. Mna svrbi z histaminu telo. Kym som nebola na diete, po jedle mi busilo srdce, myslela som ze z kavy. Po pol roku diety som zacala pit kavu. Samozrejme unava ja som musela chodit spat vzdy cez obed na 15-20 minut a pred dietou uz kazde 2 hodiny lebo som bola zombik. No a mozgova hmla, zatial mi ju spravili len banany, to je dvojka v zozname a nikdy voac som dvojku, nebodaj trojku uz neriskla.
@katka1981 áno, veľmi pomáha Serapeptáza. Zo dňa na deň sa cítim lepšie. A rada pomáham ľuďom. Modrý koník je vynikajúci informačný portál. Po kontrole ti napíšem , musíš ešte trochu počkať...
@sorel zdravím, z kade žienky objednávate serapeptazu? Ci je to len na predpis?? Ako sa máte a čo výsledky.??
@katka1981 môžem sa spýtať aké vysoké, ďakujem
@michaela237, nerozumiem co ake je vysoke?
@michaela237, nerozumiem co ake je vysoke?
@katka1981 aké vysoké mala trombocyty
@katka1981 aké vysoké mala trombocyty
@michaela237, ako kedy aj 580 tisic,

@sorel, dakujem. Znamy mal teraz infarkt, povedali mu, ze sa mu uvolnil cholesterolovy plat. No a po vsetkych vysetreniach urobili zaver, ze infarkt z nejasnych pricin, vsetky cievy mal ciste, ani cholesterolove platy nema, ani tromb sa mu neuvolnil, tlak ok. 30 rokov nefajciar, abstinent. Dakujem za odpoved.