Sertralin a boj s veľkou únavou
Ahojte neviem ci mam pôporodnu depresiu alebo depku, lebo som už takéto stavy mala... Doktor predpísal sertralin 50 ale mam brat z toho len polku lenže ja som po nich jak omamena a nevydržím musím ísť spať ale nemôžem si to dovoliť teraz bol manžel doma ale zajtra ide do prace mam doma dvojmesačné babo a 8 ročného syna musím fungovať....Myslíte že sa to dá zvládnuť taka depka aj bez liekov
Ako dlho ich berieš? 25 mg je mini dávka. Vydrž pár dni a nebudeš z nich ospalá.
ta ospalost bude len prve dva tyzdne a kolko Xanaxu si davas? ten dokaze uspavat kvalitne aj pri 0,5 mg
ja teraz som treti den zatial taka mierna unava ale mam tak ze doma som bolo by mi treba lekarsku prehliadku ale asi pockam vsak? mozu byt horsie vysledky takto po prvych dnoch navysenia davky alebo nie?
a urcite by som nebrala nic ine okolo toho

@julianula určite si lieky nevysadzuj, len pri kontrole povedz doktorovi, že ťa to takto unavuje, či ti nezmení liečbu...držím palce...keď tak si dkús urobiť čierny čaj nech ťa trošku preberie, opláchni si tvár studenou vodou, kým sa s doktorom nedohodnete inak...Len si naozaj lieky nevysádzaj - všetko sa zhorší.