icon

Sertralin a boj s veľkou únavou

julianula
7. apr 2025

Ahojte neviem ci mam pôporodnu depresiu alebo depku, lebo som už takéto stavy mala... Doktor predpísal sertralin 50 ale mam brat z toho len polku lenže ja som po nich jak omamena a nevydržím musím ísť spať ale nemôžem si to dovoliť teraz bol manžel doma ale zajtra ide do prace mam doma dvojmesačné babo a 8 ročného syna musím fungovať....Myslíte že sa to dá zvládnuť taka depka aj bez liekov

labky613
7. apr 2025

@julianula určite si lieky nevysadzuj, len pri kontrole povedz doktorovi, že ťa to takto unavuje, či ti nezmení liečbu...držím palce...keď tak si dkús urobiť čierny čaj nech ťa trošku preberie, opláchni si tvár studenou vodou, kým sa s doktorom nedohodnete inak...Len si naozaj lieky nevysádzaj - všetko sa zhorší.

eviq
7. apr 2025

Ako dlho ich berieš? 25 mg je mini dávka. Vydrž pár dni a nebudeš z nich ospalá.

julianula
autor
7. apr 2025

@eviq 3 dní ich beriem, ale neviem si rady... Taka.Únava ze sa nedokážem ani okolo malého postarať

eviq
7. apr 2025

@julianula daj vedieť zajtra, ako ti bude, ja verím, že už to bude lepšie. U mna tak tri dni bola veľká únava a potom už ok. Telo si len potrebuje zvyknúť. Ale máš malé babo - vies sa aspoň trochu vyspať?

julianula
autor
7. apr 2025

@eviq ide o to že aj keď si pospím po obede ale už ťažko sa mi je postaviť a postarať a cítim sa potom ešte oveľa horšie. Plus som zabudla dodať že si dávam aj xanax

eviq
7. apr 2025

@julianula môže ti to robiť aj ten xanax. Skús vydržať pár dni a keď tak to povedz lekárovi. Možno nájde nejakú náhradu, ktoré neuspava.

nikyy
7. apr 2025

@julianula to môže byt aj od xanaxu tá ospalosť

zobaka
7. apr 2025

ta ospalost bude len prve dva tyzdne a kolko Xanaxu si davas? ten dokaze uspavat kvalitne aj pri 0,5 mg

labky613
8. apr 2025

@julianula tak 3 dni je ešte málinko...skús vydržať a uvidíš

1maja007
10. apr 2025

ja teraz som treti den zatial taka mierna unava ale mam tak ze doma som bolo by mi treba lekarsku prehliadku ale asi pockam vsak? mozu byt horsie vysledky takto po prvych dnoch navysenia davky alebo nie?

1maja007
10. apr 2025

a urcite by som nebrala nic ine okolo toho