Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
@simca06022011 najhorsie spanie na chrbte? a najlepsie sa ako spi? 🙂
@loxa ani si nemala problem nieco zdvihat alebo tak? ci radsej si sa po operacii moc nenamahala?
@krystofkal ty si mala ako dlho bolesti? 🙂
@moonka1 no tak pravdepodobne nie kazdy rad spi celu noc vystreti na chrbte ;) kvoli tomu aby sa tie implantaty dobre zapuzdrili alebo take daco. Pohyb obmedzeny primerane operacii ;) ani s vubratym znamienkom ba trupeby si sa nemala natahovat ;)
@clodika22 žena si to môže hovoriť. Presviedčať sa. Ale prsia sú ženské. A nech mi nikto netvrdí, že nie. A keď sa žena s ačkami necíti dobre tak prečo by mala trpieť, keď sú možnosti aby bola spokojná a mala prsia po akých túži? 🙂 môj chlap má radosť aj z jedného aj z druhého. Ja som bola dlho taká myš. Sivá, tichá. Teraz je vidieť na mne tú zmenu, chodím pyšná, vystretá, šťastná 🙂
@moonka1 ja som mala bolesti pár dní. Každý deň po operácii už bolo lepšie a lepšie..
@krystofkal ja som sa dlho snazila presvedcit sa ze je dobre ako je, ze ved som zdrava stastna ze naco riesit prsia, ze to nie je dolezite. Nechcela som si priznat pred sebou ze tie moje v podstate ziadne prsia ma ubijaju ☹ ale po pravde hned mi je lepsie ked citam ze nie som sama, co riesi takyto problem. Ja vidim ze aj mojho chlapa to trapi, ze si nema co chytit 😖
@loxa toto som sa potrebovala ubezpecit, ci naozaj je to tak, ze na dvihanie a taketo veci si musim davat pozor. Co este je take comu by som sa mala vyhybat? akym cinnostiam? plavat a tak to moze zena po akom case od zakroku?
@simca06022011 tak ja posledny pol rok len na chrbte a s pokrcenymi nohami. Neviem co sa to so mnou stalo 🙂 cize mne by spanie snad nerobilo problem.
@krystofkal 🙂
Kocky podla coho ste si vyberali lekara a kliniku?
@clodika22 Tak sa skús s ním o tom porozprávať, že čo by povedal na to, keby si si dala prsia urobiť. Ale mala by si mu povedať aj o tom, že teba to trápi, že žiadne nemáš. Pretože chlap ťa bude zo začiatku presviedčať, že jemu to nechýba..poznám to 😉
@moonka1 podľa čoho? podľa prístupu. Je dobré zájsť na dve konzultácie na rôzne kliniky a uvidíš, že je to rozdiel a hneď budeš aj cítiť, kam ťa to viac ťahá.
@krystofkal to mi je jasne, ze by ma presviedcal ze je vsetko ok - myslim ze to robia vsetci chlapi co maju zenu radi, ci? 🙂 len mna to uz vycerpava. Nemozem si kupit to a ani to lebo nemam do toho prsia. No velmi vela veci musim riesit ked nemam prsia 😖
@krystofkal ty si bola na dvoch klinikach? ci zle tomu chapem? kde ti nakoniec prsia robili? ja mam take zmiesane pocity a som taka nesvoja ale co by som dala keby som mala konecne prsia ako z casopisu, juuuujky!!!
@loxa tak tych 6 tyzdnov to nie je nejako vela, to by som mohla vydrzat. Len ja neviem prilis dlho obsediet. Aj na dovolenku sa vzdy tesim tesim a treti den ma uz mrle zeru lebo neviem co robit 🙂
@clodika22 ja si tiež myslím, že áno. Najmä ak ju ľúbia 🙂 Tak sa už netráp. Otvorene sa s ním o tom pozhováraj a uvidíš.
@moonka1 nebola som, ale mala som to v pláne. Mala som najprv vybraté dve kliniky na ktoré pôjdem sa opýtať ako to je a poradiť. Ibaže na prvú som išla do Centra plastickej a estetickej chirurgie a tam som potom aj zostala 😀 Ja v takýchto veciach dávam na svoje pocity a tu som sa cítila dobre už keď som prišla a ešte aj lekár bol v pohode, vysvetľoval mi, pýtal sa ma..no proste zaujímal sa ako by som si predstavovala prsia, on mi povedal, aké by mi odporúčal a nakoniec sme sa zhodli. Takže som ďalej už neriešila a išla som do toho tam 🙂
@petraslov ahoj robila som ma sukromnej klinike mt na plastike a robili sme tam aj upravu prsnikov , bez použitia inplantatov..posielam ti do IP kontakt na toto zariadenie
@lukyazojka ďakujem pekne 😊
@1bambula ahoj prosim ta ty si si davala robit pexiu u toho dr. v BB? Si spokojna? Bolesti liecba a podobne? Vies mi o tom povedat viac? Dakujem
@krystofkal tak už som to vytiahla na neho, ešte v utorok večer 🙂 bol zlatý, hovoril, že kvôli nemu to robiť nemusím, ale že ak chcem že mi v nových prsiach brániť nebude a že ma podporí a aj keď budem istý čas mať bolesti a nebudem sa môcť namáhať tak že mi pomôže. Bola som ozaj prekvapená z jeho reakcie, tak už sa cíííítim o dosť líp 🙂
@lukyazojka Ahoj, mozem aj ja poprosit info?
Zacinam tuzit po opat "normalnych" prsiach- som po troch porodoch, este teda kojim najmladsiu, ale ten pohlad je na zaplakanie 😢 Kedysi pekne pevne B-cka, dnes ovisnute D-cka az kdesi na pupku, ach joj 🤐 A to este budem cca 1,5 roka kojit, zacala som chudnut, tak mi zrejme zostane len koža (dala som radsej makcen, ale aj bez neho by to bolo vystizne 😵 ) po kolena...
Muzovi som uz povedala nech setri, ze na 40-ku chcem nove "sebavedomie", ale mozno dovtedy nevydrzim, uvidime.
Ja som si este nezistovala ziadne info- len zacinam, neviete mi niekto povedat ako sa robi potom vysetrenie prs ked su silikony- ked sa mamografia neda robit, asi len USG?
A spat na bruchu sa so silikonmi asi neda, vsak? (Teda ked uz je vsetko zahojene.)
Dakujem.
@maminecka2 ja spim normalne na bruchu,inak neviem ani zaspat 🙂
@luciahaluskova Jej, super! Ja tiez, tehotenstva boli pre mna smrrrrt. Tak bod plus pre nove vnady 😀
@maminecka2 aj ja sa chystam na nove 🙂 po dvoch tehu potrebuju vymeniť:(
@luciahaluskova Tak drzim palce 🙂
@maminecka2 silikony nie su ziadnou prekazkou na spravenie mamografie, taktiez mozes spavat na bruchu 🙂 .
@missdiva Fakt? To si ma potesila. Lebo viem ako robia mamografiu a mala som pocit ze implantat toto nemoze prezit 🙂 A spanok na bruchu asi zavisi mozno aj od velkosti (urcite celebritky by zrejme mali hlavicku-makovicku velmi vysoko) 😀
@maminecka2 Ahoj, ked si budeš vyberat kliniku kde ti budu prsia robit poinformuj sa na chirirga ,či ma atestaciu z plastickej chirurgie.. a nech ti ukaze nejake svoje operacie. Robila som pre viacerych chirurgov a naozaj je to vidiet.. nie každy ma dost skusenosti . Dost zaleži aj na tom či sa implantat vklad a pod prsny sval a alebo na sval. Ale to je velmi indivudalne..zodpovedny chirurg ti pred operaciou urobi sono prs, mamografiu ,aj rtg hrudnika. A zalezi aj aky tvar inplantatu si vyberies.. . Niektore umele prsia vyzeraju neskutocne prirodzene.. aj na "omak". Mozes na nich spat po case... ist na mamografiu, dojčit s nimi... ked to zene pomôže , a nerobi to len kvoli niekomu inemu ( milencovi, manzelovi) nech ide do toho. A co sa tyka ceny... daju sa urobit krasne sa 2000€ ale aj sfusovane za 8000€. Niekedy je to aj o stasti. Ceny va Ba a v Ke su určite vyssie ako v mensich mestach 🙂
@lukyazojka Dakujem pekne za info. Este ma caka nejaky ten rocik kojenia (mam 4-mesacnu babiku), potom planujem skoncovat s varixami a potom hura do toho 😵 Moj muz sa tvari aj teraz spokojny, nevadi mu to ale ja som nestastna, takze operaciu velmi zvazujem. Kamoska si dala nedavno urobit implantaty, je spokojna, budem zistovat co a ako. No a kedze som z Ba, budem (teda manzel 😀 ) musiet trosku setrit 😨
@maminecka2 ked chlapovi povies o tom ze chces ist na takyto zakrok tak sa bude tvarit spokojny, aj ti povie ze je to ok. Ale to potom po zakroku este len uvidis tu spokojnost 😉 a to aj bez slov. Je potrebne si prejst kliniky, zistit si ako na tom chirurg je, aku dlhu prax ma a vsetky taketo veci ktore ta ubezpecia ze sa zveris do ruk ozaj odbornikovi. Ja som bola v Kosiciach a nebolo to vobec nejako financne narocne. Myslela som si po pravde ze ma to vyjde o dost viac 🙂
@zuzizu2 Tak to si ma potesila 😵 U mna to bude asi zlozitejsie, budem asi potrebovat aj zmensit a aj vlozit, no uvidim.
@maminecka2 myslim si ze nebudes jedina pri ktorej to lekari budu musiet takto riesit. Mne robili zakrok konkretne v centre plastickej a estetickej chirurgie a tam som povedala lekarovi o tom co od toho zakroku cakam, on sam zhodnotil, co bude treba urobit, aby prsia vyzerali co najviac prirodzene a aby boli pekne a hlavne aby mi sedeli k postave 🙂 pretoze niektore kocky si davaju robit velmi velke prsia a ak su chude tak to vyzera hroozne, teda mne sa to vobec nepaci 😖

Však bolesti sú len 1 alebo 2 týždne
Viem že tie čo si dali silikóny rez pod prsnikom že to trvá 2 dni a pod pazuchou 2 týždne. Ja mám od pazuchami a horúčky boli týždeň a bolesti 2 týždne. ...
To je individuálne. ....
Po cisárskom má nič nebolelo Áno som tabletky nebrala od bolesti a pri prsiach som išla umrieť
Aj pri kojeni 😂