Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
@jajka01988 Cerven minuly rok, september, BB, 400 ml pod pazuchu 1780 EUR
No ano ale viem ze mi spominali ze budu aj v BA ale operaciu budem mat v BB..teda dufam ze som to dobre pochopila..ale konzultaciu mam urcite v BB.
@911niki911 myslím ze on ma v BB súkromnú kliniku... Vraj tiez neviem ako to je lebo som sa o neho prestala zaujímať...
@habibi78 a koli comu si sa prestala zaujomat o neho
.niečo sa stalo,?
@911niki911 pošlem ti správu
dobrý deň potrebovala by som poradiť ku akému lekárovi je najvhodnejšie ist na augumentaciu v Bratislave alebo inde? a samozrejme ktorá klinika je najlepšia?
aké mate prosím skúsenosti s lekármi ako je napríklad Mudr. Martin Dziuban ? Mudr. Norbert Racz ? Mudr. Jozef Hedera ?
+ bola som na konzultácii vo Victorii Regii u Mudr. Martin Dziuban? odporučil mi velikost 285 ml co absolútne neviem aká je velikost, a značku Eurosilicone . aké mate skúsenosti alebo názory na tuto značku
silikónov prosím ? moja vyska je 162 cm a 54 kg
Dakujem
@2812miska Ahoj ak nechceš ísť vyložene do BA skús www.perfectclinic.cz lekári sú tam úžasný, personál tiež vlastne všetko a strava mňam. Boli mi tam 4 kamošky na prsia, ja na iné zákroky a spokojnosť neskutočná
@niki101988
ahoj akurat soom si tu kliniku pozerala vyzera dvoverihodne, len ta dialka je trosku mensi problem, vies mi povedat i cenu co tvoje kamaratky platili cca ?
@2812miska AK si z BA sadneš do auta a si v Prahe za 5 hodín pohodovej jazdy ak sa nemýlim ešte aj menej alebo sandeš na vlak bus a pod. 😀 80tisíc a jedna čo mala zbabranú plastiku zo SR platila niečo k 100tis. pozri si aj ľudí z rady rádoby slávnych osobností. Ja som si tam dávala robiť žilky na nohách a iné veci a inam by som nešla 😎 Prsia o pár rokov by som chcela tiež
@niki101988 pozerala som recenzie na tu kliniku a naozaj tu pozitívne. mne dali sumu na augumentaciuu 3363eur ale zasa tam nechcem ist nejsom otom presvecena. praha je dost vzdialena ked si to tak vezmes ist po hospitalizacii domov a o tyzden na kontrolu o mesiac o pol roka a o rok , ono sa to nezda je to dost. ale samozrejme nehovorim to v zlom, chcem ist naozaj odbornikom ktory su spickovy nech to stoji co to stoji
@2812miska tu je skupina kde sa dozvieš, čo potrebuješ 😉 https://www.modrykonik.sk/group/2363/
@chocolatte1 dakujem velmi pekne 🙂
@2812miska Bola som v Interklinik u MUDr. Hederu a som velmi spokojna. Bolo to este v roku 2012, cena bola 2700 + 120 ma stalo predoperacne vysetrenie na Palisadach na sukromnej klinike. Mam 178cm a 62kg a dal mi 360ml nemecke silikony, znacku neviem.
Mam kamosku ktora bola u Cervena a podla mna jej spravil male prsia. Ale tazko povedat, kazdy lekar to vidi inak, podla vahy a vysky to proste nejako odhadne. Ja som mala prsia krasne hned po operacii ale ked odpuchli tak su uplne prirodzene a po tych dvoch rokoch by som tiez brala aj vacsie, lebo uz mi "sadli" a nie su take velke. Na tvojom mieste by som si dala "co najvacsie" ake ti tam vojdu lebo oni su potom fakt ine - po par rokoch.
@denice aha dakujem za tvoj nazor tak ze urcite budem trvat na tom co najvacsie ake je mozne dat do mna :D Ja som uvazovala nad mudr, Cervenom ale pocula som i zle ohlasy na jeho osobu a strastne dlho to trva kym da termin na operaciu a ja uz cez zimu chcem ist na op.
mudr.heder nad nim uvazujem alebo mudr. racz neviem sa rozhodnut ze ku komu ist alee urcite zvazujem a spolieham sa na interklinik podla nazorov co zeny pisu su velmi spokojne
@radovanko3 dakujem , k nemu som sa i tak rozhodla ze nepôjdem mam termín nakonzultaciu u mudr. Červen a este chcem ist na konzultáciu k mudr. Racz tak uvidíme ku komu nakoniec pojdem. Dakujem
@2812miska dobré výbery 🙂 obaja sú výborný 😉
mile baby, roky som tuzila po operacii nosa, a prsia som zvazovala kedze ma priroda az tak neobdarila...
Kedze som to opat zacala riesit, vratila som sa na diskusie, aby som to alebo navzdy zavrhla alebo aby som dostala opat odvahu.
Takze takto: pani doktorku s Pezinka mozte odporucit? Ktoru? Mojej sestre absolutne zvrzala nos, ani jej to nepoviem, pretoze viem aku traumu prezila a nikomu by to sama nikdy viac neodporucila. Mme velke nosy, no sestra mala charizmu, hoci mala nos mierne do sikma, ma ho dnes taky, ze kazdy vie ze je operovany pretoze ma viditelne neprirodzene chyby... Hoci je sestra stale pekna, ten nos ked si clovek vsimne jej na krase nepridava... A co som si vsimla, tak tvar sa hybe inak, akoby ten nos bol mrtvi, myslim pri mimike... A to som si vsimla na kazdej operovanej babe...Nehovoriac o tom, ake peklo prezivala po operacii, a o starostlivosti spominanej kliniky ani nehovorim. Po operacii sa vas kazdy bude chciet zbavit a nebude ochotni s vami riesit viditelne nedostatky, ved prachy uz predsa dostal...
Ja som teda chcela ist do B.B k super chvalenemu Dr. Cervenovi, kedze som uz videla ako pochodila sestra... Bola som na konzultacii, no Cerven ani neprisiel, riesil ma uplne ini doktor... Co som citala na inych diskusiach tak aj v B.B vrzaju nosy, a poriadne. No a mam vazne podozrenie, ze by ma Dr. Cerven ani neoperoval, hoci mi tvrdili ze ano. Ako by predsa mohol, ked ma ani nevidel...
Takze mile dievcata a chlapci, ja do toho nejdem. Nikdy totiz nezverim nikomu dobrovolne cast svojho tela, aby sa s nou mohol pohrat este mu za to zaplatim a mne znici zivot. Sestra si moze nos cistit iba palickou a aj po 2 rokoch jej vnutri nos este pri dotyku krvaca...
Rozmyslela som si teda aj prsia, napokon, ved ta dokonalost je uboha... kazdy raz umrieme aj pekny aj skaredy aj s malymi aj s velkymi. Ani chlapi predsa nemaju len velkych pipikov :-*
Na zaver uz snad len tolko, ze ked som cakala na konzultaciu b BB, a videla som tie zvrzane nosy... nikdy na to uz ani nepomyslim. Rada na zaver, kym si nechate dosrat zivot za prachy, dobre si pozrite vsetky mozne diskusie a nebojte sa straty casu. Nedalo mi, aby som to sem nenapisala, kto ma s tym problem tak nech sa usmeje...
Mimochodom sestru robila Jezovitova, takze myslite... Najdokonalejsia je priroda sama.
Odporúčam kliniku Avelane v Nitre a dr.Mladeka je super a klinika je na veľkej úrovni. 🙂
@16kristina02 v Nitre som bola ja u dr.Mladeka je perfektný. Klinika Avelane 🙂
ahojte....rada by som sa spytala, čaka ma operacia o mesiac a zmenili ste nejak stravovanie pred operáciou? nejaku proteinovu diétu alebo take nieco??! dakujem
Ahojte baby.mam ppolroka po nie dobre vykonanej aaugmentaciia dva tyzdne po oprave.som sstalenespokojna,je to hr ozne pozerat sa na seba.viete mi poradit co dalej?da sa nejak zalovat kliniku alebo nieco take?dakujem za rady baby
Áno v piatok som bola na konzultácii 🙂
Dobrý den, chcem sa opýtať na skúsenosti s prsnikmi v BA Victoria Regia. Dakujem pekne

@babu1301 najdrahšia klinika v meste bez špičkových plastických chirurgov...