icon

Silikónové prsia

16kristina02
5. apr 2013

Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉

johnson123
5. nov 2014

Dobrý den prajem chcela by som sa spýtať.... na doktora MARTINA MOLITORA ...... je s kliniky YES VISAGE
dal si niekto robiť u neho silikóny..... dakujem

lobotienka
Odpoveď bola odstránená
kocuuurik
11. nov 2014

baby boli se niektorá u Dziubana vo Victoria regia?

emmka8494
Odpoveď bola odstránená
emmka8494
23. nov 2014

@kocuuurik ja som bola napis mi spravu

gustafa
28. nov 2014

Babulky toto musim sem napisat , citala som tu dost prispevkov , ale ja na fora neverim , tak som po zvrzanej operacii prsnikov - silikony ,isla za Dr.Minarovjechom , to je u mna format , nepytal sa kto to operoval , chcel len vediet co mam vnutri , karticku som na statstie mala , hodinu sa snazil zmiernit moje utrpenie a vysvetloval mi ako to vie napravit . Prisla som zo slzami a odisla s usmevom , ako dnes si to pamatam. Potom po mesiaci ma operoval . Dnes som pol roka po opke a mam tie najkrajsie prsia . Dakujem mu a mozem ho len vrelo odporucat , je to super doktor ma super pristup.

verka0365
16. jan 2015

Ahoj...ja som bola 11.12.2014 v trnave-belleza centrum u pana doktora zamboja...mam anatomy a som maximalne spokojna...

verka0365
26. jan 2015

Ahoj.ja som bola v trnave-belleza centrum (11.12.2014) a som maximalne spokojna,operoval ma MuDr. Zamboj...vrelo ti ho odporucam

laskamoja123
27. jan 2015

@1bambula ako ti upravili tie prsia?

rose32
27. jan 2015

@emmka8494 ahoj.napises mi spravu aky problem si mala.ked si mala skusenosti?dakujem

sorina22
31. jan 2015

Ahoj, som tu nova a chcela by som sa opýtať, na dobrého pl. chirurga v Košiciach. Vaše skúsenosti, rady. Uvažujem nad silikonami nejakú tú dobu... ďakujem 😉

mapana
7. feb 2015

@emmka8494 ahoj....ja sa tam chystam 18.uz na operaciu...Co sa stalo?Preco neodporucas tam ist???Daj mi prosim vediet.Dakujem

mapana
10. feb 2015

Ahojte...Mám klasický problém-oddojčené 3deti-ovisnuté prsia.Lekar na konzultacii mi doporucil implantaty MOTIVA 500ml....zevraj to su najmensie ake mi moze dat inak by som mala prebytok koze😯Kludne by sa vraj zmestili aj väčšie...mam hrôzu z takejto velkosti,či to nebude až PRÍLIŠ.Máte niektorá skusenosti s 500ml?

andreasiskova3
12. feb 2015

Aj ja chceeem. Po troch pôrodoch už ani neviem, kde ich mám ☹. Hneď by som šla, keby mám zvyšných vlastne ani neviem koľko 3-4 tisícky ?? Či ?

neommi
21. feb 2015

ahojte, sú tu niekde foto pred a po?

sunshineka
21. feb 2015

mate skusenosti so zvacsenim prs kmenovymi bunkami,teda vlastnym tukom?

simonetka123
15. mar 2015

Damy,mate niektora skusenost s Mudr.Paliatkom alebo Raczom? Dakujem

tama84
16. mar 2015

Pre Sorina22. Ahoj v KE je vraj dobrý Dr. Turkin z Centrum plast. chirurgie na Mojmírovej, aj on dáva polyuretánové implantáty aké mi dal Dr. Payer v BA. Vybrala som si ich pre ich bezpečnosť a preto že sa nemusia dávať pod sval a aj tak sa nepohnú. Preto som ani nemala skoro žiadne bolesti. Som z nich šťastná.

bibie_lee
23. mar 2015

Ahojte kocky som 3 den po operácii silikonovych pŕs 540 ml vysoký profil anatomicke... Bolesť neznesiteľna no musím vydrzat... Ešte som ich nevidela...Máte niekto podobnú veľkosť? A nejaké rady poprípade 🙂

klinikavictoriaregia
Odpoveď bola odstránená
klinikavictoriaregia
Odpoveď bola odstránená
jasmina898
9. apr 2015

Ahoj babeny. Ja som presne 6tyzdnov po operacii, zvacsenie prsnikov, 360ml anatomicke v BB doktor Červen. Spokojnost bola velka prsia boli uz po mesiaci dokonale bolesti minimalne, no spozorovala som ze mam jedno prso vyssie vyzera ako opuchnute, po dnesnej kontrole sa aj sam doktor cudoval kedze som sa max.setrila a aj pooperacnu podprdu som stale nosila.
Mate s tym aj Vy skusenosti??
Trapi ma to lebo teraz to vyzera ze jedno je vacsie ako to druhe a ja uz som sa tak tesila....
Bola by som vdacna za kazdu radu ci podelenia sa o vasu skusenost s tymto problemom :/

dankaleuschner
12. máj 2015

@li_la
Ahoj, ano ja mam skusenost s mediklinik, chcela som si tam dat zväcsit prsia, ale operaciu som v den "D" odvolala! Absolutne neprofesionalny pristup p. Doktora Csendesa! Otras! Inak som tam predtym absolvovala 2 operacie a s pooperacnou starostlivostou som viac ako NEspokojna! Nechapem, kde berie mediklinik pozitivne hodnotenia!

sisa91
14. máj 2015

ahojte 🙂 som tu nová a ešte neviem,ako to tu chodí 😀 chcela by som sa informovať o práci plastických chirurgov MUDr. Vladimíra Pikulu a MUDr. Csabu Totha (plastika pŕs). Je tu nejaká, ktorej už robili prsia?

adelkaterezka
17. máj 2015

Poprosím pridat do sukromnej...dakujem

adelkaterezka
20. máj 2015

AHOJTE...Dievčatá, čaká má augmentáciaa, chirurg mi navrhol velkost 400ml ....mam vyšku 158 a vahu 57 kg. Zda sa mi to vela...aký mate nazor..je tu prosim niekto s takouto velkostou. idde o anatomicke inplantaty

axaris
20. máj 2015

Banska Bystrica Novamed. No druhy krat by som si ich dala az ked by som neplanovala uz dalsie dieta. Prajem vela stastia🙂

axaris
20. máj 2015

@adelkaterezka záleží od toho aké máš Tvoje prsia...koľko sa tam zmestí. Čím viac ml si dáš tým lepšie...neskôr môžeš ľutovať.

adelkaterezka
21. máj 2015

@axaris a aku velkost mas prosim t aty??? kolko ml?

axaris
21. máj 2015

@adelkaterezka ja som mala B a dala som si 450ml🙂 pre predstavu si mozes do sacku naliat tolko vody🙂