Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
Baby ahojte, idem 10.3. k Cervenovi do BB, ide mi dať kvapky 465ml, bojím sa, či nebudú veľké a nikde som nevidela foto. Má Cerven nejakú galériu? Som pocula, že áno. Prosím..
Silikonové prsia :je tu skupinka😊
Klarocka ja som druhy den po augmentacii u Dr Cervena. Vobec sa neboj. Klinika, personal, lekari su uzastni. Dr Cerven je spicka v plastickej chirurgii. Ja ma 460 ml a vobc mi prsia nepripadaju velke. Ani bolest nie je taka velka ako som ocakavala. Kludne by som isla este raz.
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na konzultáciu či operáciu tento rok ? Ja mam konzultaciu 29.1 a strasne sa tesim a som zvedava co mi pan dr. povie 🙂 mam 21 a rozhodnutá som už od 17tich len neboli peniažky a taktiež som čakala či nepodrastú ešte :D strasne chcem mat pekne velke prsia aj ked som maličká mam 164 a momentálne váhu 57 aj ked by sa momentálne snažím zhodiť a spevniť.
Ahojte,chcela by som sa opytat,ci ste niektora z vas zazili uz aj výmenu silikonov ci pripadne odstranenie. Ako prsia vyzerali potom? Ako prebiehala vymena? Kolko vas to stalo?
Ahojte môžem sa opýtať ako sa dostanem do tej skupiny?
@klarocka ahoj ak sa môžem opýtať koľko ťa vyjdu prsia? závisí to aj od veľkosti? Keď tu už tak dlhšie lúskam, tak mám pocit, že Dr.Červen je asi najväčšia špička....tak držím palce 🙂
Mamicky,kludne mi piste spravu,rada pomozem,poradim.sama mam silikony plus pracujem s jednou z naj plast.chirurgov v Kosiciach...
Ahojte chcem sa spýtať ,Idem na augmentaciu k mudr Hederovi, veľmi sa bojím , má niekto skúsenosť ako sa zbaviť tohto veľkého strachu? Ďakujem krásne za odpovede
@katkamajka ahoj, vyšlo ma to na necelých 2400 dokopy so všetkým, mentor anatomické, 375ml. Neviem, či cena od veľkosti záleží, to sa treba dr. spýtať. S Dr. Tóthom som bola veľmi spokojná a som prekvapená, že bolesti boli len v nemocnici, po prepustení pohoda, vôbec nič strašné to nie je. Ty sa kde zberáš?
@katkamajka ja som bola u Dr. Cervena, cena bola cca 3500eur dokopy so vsetkym (cena zalezi aj od typu implantatu).
@klarocka ahoj no ja zatial iba naberam odvahu a rozmyslam kedy zlepim dokopy peniaze 😊 lebo moc do nejakeho uveru sa mi nechce 😑
Ahojte, to ma taky zaujíma, pretože po dvoch deťoch nie som spokojná s tým, ako vyzerá moje prsia. Chcela by som ísť na plastiku a hľadám vhodnú kliniku. Nechcem ísť na nejaké neznáme pracovisko. Počula som, že je výborná klinika Yes Visage v Bratislave. Máte niekto nejakú skúsenosť s doktorom, ktorý tam robí plastiku pŕs? 🙂
Ahoj rara, neviem, môže byť dobrá klinika v BA, ale pozri si dobre ceny, či nebudú drahší. Ja som bola spokojná aj s cenou. Všetkým by som odporúčala Dr. Tótha.
Ja mam operaciu teraz v pondelok u dr. Mladeka v Nitre. Az po nej dam vediet ako to dopadlo 🙂
Caute baby nemate niekto skusenost s panom doktorom Peter Bakoš z Nitry ???
Idem k nemu na konzultaciu, ak mate niektora prosim napiste 🙂
Ahojte. Vcera ma zoperovali. Klinika Avelane Nitra. Vsetci su tu mili a starostlivi. Mozem len odporucit. Vcera boli bolesti, ale nic strasne. Bolest hlavy je horsia 🙂)) dnes uz ma neboli vobec nic.
Dobri den potrebuju poradit mam konzultaciu na dvoch klinikach fraiser v Ba a yes visage len sa bojim aby to urobili poradne prosim vite mi poradit po rapidnem schudnuty to vypada ty moje chudata hrozne

@16kristina02
@aaliyah môžem kontakt, ktorá klinika?