icon

Silná bolesť hrdla

seron2
6. máj 2025

Co pomaha na silnu bolest hrdla? Ine mi neni nic ani teplota. Na doritricin mam alergiu cize nie dakujem za rady.

janka_266
6. máj 2025

u mňa glimbax a paralen grip horúci nápoj

luccija
6. máj 2025

@seron2 Strepfen tbl, a od bolesti ibalgin

sowhat
6. máj 2025

ja zvyknem kloktat aspon 3-krat denne silne slanou vodou (cajova lyzicka na deci vody) a vacsinou je bolest hrdla o den-dva prec

123456eva
6. máj 2025

@seron2 Venujem sa bylinkám a výrobkom z nich. Pozrite môj profil na FB Eva Kužňarová v ponuke mám účinnú Šalviovú tinktúru

isis234
6. máj 2025

Lipový čas s medom a citronom. Zarob do malého pohárika s viečkom peľové zrniečka s medom. Ráno za lyžičku cmúľaj.
V mlieku daj zovrieť celú škoricu- na hrnček (300 ml) 1 celú škoricu) odstav z plynu, nechaj trochu vychladnúť a pridaj za lyžicu medu. Ale od včelára. Nie z marketu ( to je len cukrová voda). Teplé po dúškoch vypiť.
Uvar 3 väčšie zemiaky v šupke. Na plátenku alebo v plienke ich roztlač vidličkou. nechaj trochu vychladnúť. Nesmie to byť horúce. Zabal to v tom plátenku a omotaj si to okolo krku, Na to daj šál. Na hlavu čiapku a do postele. Vypotiť sa. (čiapka preto, aby ten neduh z hrdla šiel do zemiakov.) Ked budú chladiť zemiaky, vyhoď ich do koša
Skoré uzdravenie prajem.
Ak do 2 dní sa nebudeš cítiť dobre, choď lekárke. Predpíše atb.

lukbe
6. máj 2025

Jox, ak nie si alergická, plus ibalgin.

agnes28
8. máj 2025

@seron2 salviovy čaj + kloktat