Silná bolesť na hrudníku pri Covide
Ahojte, minulý týždeň som bola pozit.testovana. Už asi 5ty deň ma neskutočne boli na hrudníku, zle sa mi dýcha. Ako keby to je taká tlaková, zvieravá bolesť. Neviete mi poradiť, poprípade z vlastnej skúsenosti, čo vám na to zabralo ?
Ďakujem krásne
@ronaldoboss pokial je to tak, tak to moze byt aj od chrbtice.
bezny priznak pro covide je tlak na hrudi, bolest moze byt.a le ide skor o bolest svastva. moze byt problem s dychanim.
ak sa vyskytne bolest hrudnika v suvislosti s komplikaciami covidu v zmysle postihnutia pluc, potom je tu skor pravdeppdobnost, ze budu aj ine priznaky. nemusi to byt teplota,a le slabost, tazksoti s dychnim, bbolest svalstva, pripadne rozne ine tazskosti, tkore sa bezne vyskytuju pri infekcii. samostatne bolest hrudnika je pravdepodobne z ineho dovodu. a teda ak aj antien test je negat, hoci je nepresny, ale teda nic nenasvedcue tomu, ze by to mohol byt covid. akoze na 100% vylucene to nie ej, ale je mala pravdepodobnost.
@majamat dakujem za info. Ja si to tiež Muslim že od chribtice to bude lebo bolest mam aj do chriibtice a prsti mi strpnu. No ale 12.12.som objednana na pcr.
Aj ja mám bolesť na hrudi. Prvý deň len únava, druhý bolesť svalov doslovne v celom tele, aj kĺbov a teraz tretí deň bolesť na hrudi. Keďže mám malé bábo, som chronicky nevyspaná a asi mi to znižuje imunitu aj keď si ju umelo zvyšujem.
No, našťastie, bolesť na hrudi trvala len dva dni a únava trvala asi týždeň. Inak sme to prekonali celkom dobre. Bábo našťastie bez príznakov. No ja som jedla Reishi a vitamíny na posilnenie imunity a veľa teplých nápojov. Obišli sme sa bez liekov.

A na pcr test ne boli? Ako to začalo aj na hrudi vas bolelo? Lebo ja okrem bolesti na hrudi ne mam žiadne priznaky a antigen test mam negative
@mironka