Silná bolesť v krížoch: Možné príčiny?
Dobey den mam taky problem do vysky som vytahovala veci ovocie pracujem v sade a boli ma lava cast nad zadkom asi sval akoby krize ale toto je akoby sval boli ked stojim uplne ma sekne nemozem dlho stat a zacalo ma to aj ked spim v posteli. Neviete preco nevmozem ani rovno obcas stát? Mam.to asi presilene idem dr. Ale ma objednali az na pon. A bojim sa :/
Keď ťa sekne, tak treba ísť rovno na pohotovosť - úrazovku, aby ti pichli injekciu na uvoľnenie. Minule som si myslela, že ma to prejde aj bez lekára a po pár dňoch som musela ísť k obvodnej, ktorá mi dala výmenný lístok na traumatológiu, aby ma hneď zobrali.
Ak máš ťažkú fyzickú prácu ako píšeš - určite to nemusí byť len presilené , doktor a RTG bude najlepšie riešenie . Môžu to byť platničky , ja som mala rovnaké problémy, ťahala mi bolesť až do zadnej strany stehna . Určite to treba riešiť .
Môže byť platnička, SI skĺbenie,nerv, sval.... Dr je na mieste. Dovtedy kľudový režim.
ono to je akoby sval vedla ch chrbtici len je to vyssie tak nad krizami a niekedy ma aj bok boli az ku krizom zboku. no tak len dr pojdem :/ hlavne ked vstavam je to horor. a hlavne ked stojím minule somsa rozpravala 4 minuty som stála a skoro som sa nepohla s chrbticou ako by ma seklo od bolesti.
a ked bola zima tak extrem som nemohla stat na mieste. to tak aj zima vplyvala nato ach ? :/ tak vdaka
Kym sa dostas k doktorovi tak voltaren naplast, zohrievat suchym teplom
Ibuprofen+Voltaren gel a lezat. A objednaj sa k najblizsiemu fyzioterapeutovi. Nez sa dostanes k lekarovi, oni vedia tie seknute slachy uvolnit aj bez MR snimku, pomozu ti od bolesti.
Nebolí ma to az tak len ked dlho stojím a je zima tak sa nepohnem 10 sekund sa neviem pohnut musim sa pomaly ohnut tam v chrbate, a ked spim a zobudzam sa tak to boli , dakujem dam si voltaren mam doma a pojdem . Uz som aj na youtube zatial pozerala cviky ach.
@strawberry0797 ste mile vsetky dakujem
Skús kúpeľ s Epsomskou soľou, obsahuje veľa Mg, uvolní to napäté svalstvo + nasaď magnézium, obmedz kávu, kofeín, sladké ..
@vakatko kavu nemozem nic dakujem pekne 🩶 urobim aj to.

No máš to preslilene, na to netreba ani doktorovi. Oddych, masť voltaren alebo dolgit, buď v teple, prip. si kúp v lekárni hrejivé náplaste.