icon

Silná bolesť v krížoch: Možné príčiny?

30. jan 2025

Dobey den mam taky problem do vysky som vytahovala veci ovocie pracujem v sade a boli ma lava cast nad zadkom asi sval akoby krize ale toto je akoby sval boli ked stojim uplne ma sekne nemozem dlho stat a zacalo ma to aj ked spim v posteli. Neviete preco nevmozem ani rovno obcas stát? Mam.to asi presilene idem dr. Ale ma objednali az na pon. A bojim sa :/

martul
30. jan 2025

No máš to preslilene, na to netreba ani doktorovi. Oddych, masť voltaren alebo dolgit, buď v teple, prip. si kúp v lekárni hrejivé náplaste.

tanyan
30. jan 2025

Keď ťa sekne, tak treba ísť rovno na pohotovosť - úrazovku, aby ti pichli injekciu na uvoľnenie. Minule som si myslela, že ma to prejde aj bez lekára a po pár dňoch som musela ísť k obvodnej, ktorá mi dala výmenný lístok na traumatológiu, aby ma hneď zobrali.

lenka7477
30. jan 2025

Ak máš ťažkú fyzickú prácu ako píšeš - určite to nemusí byť len presilené , doktor a RTG bude najlepšie riešenie . Môžu to byť platničky , ja som mala rovnaké problémy, ťahala mi bolesť až do zadnej strany stehna . Určite to treba riešiť .

nina004
30. jan 2025

Môže byť platnička, SI skĺbenie,nerv, sval.... Dr je na mieste. Dovtedy kľudový režim.

autor
30. jan 2025

ono to je akoby sval vedla ch chrbtici len je to vyssie tak nad krizami a niekedy ma aj bok boli az ku krizom zboku. no tak len dr pojdem :/ hlavne ked vstavam je to horor. a hlavne ked stojím minule somsa rozpravala 4 minuty som stála a skoro som sa nepohla s chrbticou ako by ma seklo od bolesti.

autor
30. jan 2025

a ked bola zima tak extrem som nemohla stat na mieste. to tak aj zima vplyvala nato ach ? :/ tak vdaka

viestta
30. jan 2025

Kym sa dostas k doktorovi tak voltaren naplast, zohrievat suchym teplom

strawberry0797
30. jan 2025

Ibuprofen+Voltaren gel a lezat. A objednaj sa k najblizsiemu fyzioterapeutovi. Nez sa dostanes k lekarovi, oni vedia tie seknute slachy uvolnit aj bez MR snimku, pomozu ti od bolesti.

autor
30. jan 2025

Nebolí ma to az tak len ked dlho stojím a je zima tak sa nepohnem 10 sekund sa neviem pohnut musim sa pomaly ohnut tam v chrbate, a ked spim a zobudzam sa tak to boli , dakujem dam si voltaren mam doma a pojdem . Uz som aj na youtube zatial pozerala cviky ach.
@strawberry0797 ste mile vsetky dakujem

vakatko
30. jan 2025

Skús kúpeľ s Epsomskou soľou, obsahuje veľa Mg, uvolní to napäté svalstvo + nasaď magnézium, obmedz kávu, kofeín, sladké ..

autor
30. jan 2025

@vakatko kavu nemozem nic dakujem pekne 🩶 urobim aj to.