Silné hučanie v hlave
Ahojte, pred 3 dňami ma začala bolieť hlava potom mi začalo hučať a pískať v hlave, nedá sa spať je to silné, plač, už aj zle od žalúdka. Cez deň to je lepšie. Čo to môže byť? Tinitus? Je to vsak príliš hlasné v noci a neznesiteľné…
@anonym_autor Aj zle od žalúdka to znie ako migréna, no pri tej mi nehučï v hlave, no ako ti radí anonym nado mnou skoč si radšej na pohotovosť hlavne, ak bolesti hlavy nemávaš
Histamin?
Ano tinitus
Tinitus určite ale to je len pomenovanie príznaku, nie diagnóza. Bolí vás hlava? Točí sa? Cítite nestabilitu? Okrem nevoľnosti aké sú ešte príznaky?
Tinitus sám osebe nie je nebezpečný, len treba pátrať po príčine. Na stlmenie aspoň trošku chvíľkovo odporúčam do slúchadiel biely/hnedý šum. Neodstráni ho to, ale nemal by byť potom taký rušivý.
Tinitus určite ale to je len pomenovanie príznaku, nie diagnóza. Bolí vás hlava? Točí sa? Cítite nestabilitu? Okrem nevoľnosti aké sú ešte príznaky?
Tinitus sám osebe nie je nebezpečný, len treba pátrať po príčine. Na stlmenie aspoň trošku chvíľkovo odporúčam do slúchadiel biely/hnedý šum. Neodstráni ho to, ale nemal by byť potom taký rušivý.
@strasko bolesť hlavy, nechutenstvo, hucanie pískanie v hlave
môže to byť migrena/tenzna bolesť hlavy. Odporúčam čím skôr podchytiť, teda smer obvodný lekár a poiadať o výmenný lístok na ORL aj neuro - lepšie je mať obe.
@anonym_autor nebojís sa vážnejších problémov?Merala si si tlak?
@anonym_autor nebojís sa vážnejších problémov?Merala si si tlak?
@anonym_a9ed5e tlak je 95 na 72
@anonym_a9ed5e tlak je 95 na 72
@anonym_autor ja mám tinitus,ale keď sa mi to objavilo,nebolela ma hlava,ani mi nebolo zle.Ak si ešte nebola na pohotovosti,tak utekaj

@anonym_autor može to byť tinutus, smer neurológ, ak je to príliš silné, išla by som na pohotovosť