Silné pálenie v oblasti vulvy
ahojte baby. mam 26 rokov a uz rok a pol problem s pálenim vulvy, malych pyskov.... je to neznesitelne, nic mi nepomaha jedine studena sprcha. bola som s tym na gynekologii som varena pecena, vytery nikdy nic neukazu a ak ano tak nejaku beznu bakteriu, pohlavne choroby su negativne, chlamydie , mykoplyzmy ureoplazmy neg., dermatologicke vysetrenie-lekarka tam vidi nejake lichenoidne zmeny, zacervenanu oblast- boli mi robene specialne testy RET na chrbte, ci nemam alergiu na nieco- nezistilo sa nic. Citala som, ze a moze jednat o koznu choboru-leukoplakiu alebo lichen vulvy, preto cchem lekarku poziadat o biopsiu z miesta pálenia. pripominam ze NENOSIM tanga, synetiku, LEN biele klasicke gatky, NEUZIVAM ziadnu kozmetiku, sprchujem sa LEN cistou vodou, partnera nemam, HAK neuzivam, lieky ziadne neberiem, alergia nebola zistena teda na nic...... lieky a kremy ako kortikoidy silne napd Elocom nepomahaju, ani rozne kremy,gely, maste, caje, odvary, vyplachy, rosalginy..... mate s tym nejaka slusenost??? ja som psychicky v konchoch, stale placem, takto sa predsa neda zit s pálenim akoby som sedela na horiacej sviecke:(
Skus este Cicatridina cipky. Mala si ich? Su drahe ale dobre.
@miapia našla som tento príspevok, hoci je starší, skúsim napísať. Zistila si príčinu a ako sa ti darí. Mám podobný problém.