icon

Silné úzkosti, depresia a problémy so zdravotnou starostlivosťou

1. dec 2025

Mate niekto skusenosť prosím? Obvodná mi nechce napísať PN a k psychiatrovi sa čaká 4 mesiace. Čo robiť v takomto prípade? Hospitalizovať sa na psychiatrii? Lieky neberiem žiadne, iba prírodné a magnosolf.Bola som u nej vysvetlila som jej že sa mi rapídne zhoršil stav, nechutí mi jesť, ťažko sa mi prehĺta, zle spím 4-5 h, schudla som, mám búšenie srdca, nízky tlak na odpadnutie, hnačky, únava. Obvodná mi nenapísala ani lieky na ukludnenie. Ako to vysvetlim v praci? Prečo mam absencie? Potrebujem správu od psychiatria len tá bude až budúci rok. Poradte mi prosím, cítim sa veľmi zle až ku samovražednym myšlienkam. Doma mám len Guajacuran a ráno magnosolf. Potrebujem Pn a lieky na rýchle ukludnenie, mama som antidepresiva a nesadli mi.

Strana
z3
amajlik
Včera o 01:50
@anonym_autor

@amajlik Zvládať? nezvladam absolutne nič, som rada že žijem…

@anonym_autor verím ti ja tiež prežívam zle šťavy. Hoci mám psychiatricku,no nerobí nič somnou. Mám jeden liek Dulsevia a koniec ale že v noci nespím a cez deň áno... všetko naopak, nezaujíma ju to, úzkosť,šepká,...tak som si vybavila psychiatrii liečenie nech mi nastavia liečbu a primár na zobral čo najskôr čo majú voľné a to idem do Svidníka 27.2. ale potom si musím nájsť nového psychiatra. Veď v takom stave nemôžeš ostať. Choď naozaj na pohotovosť a nech ťa berú na psychiatriu lebo to bude ešte horšie....

autor
Včera o 10:33
@amajlik

@anonym_autor verím ti ja tiež prežívam zle šťavy. Hoci mám psychiatricku,no nerobí nič somnou. Mám jeden liek Dulsevia a koniec ale že v noci nespím a cez deň áno... všetko naopak, nezaujíma ju to, úzkosť,šepká,...tak som si vybavila psychiatrii liečenie nech mi nastavia liečbu a primár na zobral čo najskôr čo majú voľné a to idem do Svidníka 27.2. ale potom si musím nájsť nového psychiatra. Veď v takom stave nemôžeš ostať. Choď naozaj na pohotovosť a nech ťa berú na psychiatriu lebo to bude ešte horšie....

@amajlik Ano ani somnou nič nerobila iba jeden liek aj tak mi bolo stále zle. A dookola to iste žiadne zlepšenie. Jedna psychiatrička na celé mesto.Na liečení som už bola pomohlo, a potom zas sa zhoršilo. Lenže ja žijem sama a bez príjmu s depresiami veď to je už normalne na samovraždu…

Strana
z3