icon

Skrotenie poškodených vlasov

bilotti
20. apr 2022

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ohľadom prípravku na uhladanie vlasov. Prikladam foto ako vyzerajú moje vlasy aj s použitim kondicionéru a oleja na vlasy.
Viete mi odporučiť niečo s čím by vyzerali hladšie a zdravšie? Môžem použiť akýkoľvek olej a masku a aj napriek tomu moje vlasy vyzerajú tak ako na fotke.
Ďakujem.

Skrotenie poškodených vlasov
natalia_r
20. apr 2022

Podla mna vyzeraju uplne normalne :D

marcellka32
20. apr 2022

Máš pekné vlasy, ak chces úplne hladké, tak žehlička

berkyd
20. apr 2022

@bilotti mne sa absolútne osvedčil brazílsky keratín, absolútne mi zlepšil mi kvalitu vlasov, krásne, lesklé, uhladene, zdravé. Aplikujem si ho raz za 4 mesiace a nedám naňho dopustiť

bilotti
autor
20. apr 2022

@natalia_r haha čosi :D čistý grcik

bilotti
autor
20. apr 2022

@marcellka32 no práve tomu sa radšej vyhýbam, mala by som ich ešte horšie

babovka2321
20. apr 2022

Aj nechty mas pekne, upravene, decentne 😅 tiez mam take vlasy

bilotti
autor
20. apr 2022

@berkyd ozaj? Uvažovala som nád ním ale viac ľudí ma od neho odhovorilo, že to vraj poškodí vlasy. Ale asi je to individuálne keď to pomohlo tebe.

bilotti
autor
20. apr 2022

@babovka2321 haha ďakujem pekne :D no ešte prídem na to že ich mám dobré čo vôbec nie je pravda

berkyd
20. apr 2022

@bilotti aj mňa odhovarali ale vyskúšala som a mne neposkodil. Ja som sa skôr bála ze si vlasy dokatujem ja keďže si ho aplikujem doma sama :D ale sama kaderníčka sa ma pýtala ako to ze už nemám dolamane konce. Skus uvidíš 🙂 objednávam ho zo stránky https://www.cocochocokeratin.sk/Zlavnene-baleni...
🙂

bilotti
autor
20. apr 2022

@berkyd ďakujem pekne 🙂

domiklik
20. apr 2022

@bilotti máš pekné zdravé vlasy, aspoň na foto tak vyzerajú... Ja som mala vlasy oveľa divokejsie, a osvedčil sa mi kvalitný fén, okrúhla kefa so stetinami, žehlička a tenký hrebeň... Samozrejme niečo na ochranu vlasov... Vlasy okrem toho, že sú lesklé, aj neelektrizuju...

jakubjakovae
20. apr 2022

@bilotti ak teraz máš na mysli, že ako skrotiť tie tvoje nepodajne stojacie vlasy ,tak si aj počkám na rady..aj mne tak večne stoja novo rastúce vlasy a nie nie ich pekne upraviť...

maria204
Autor odpoveď zmazal
terina25
4. máj 2022

@bilotti ja tiez keratin neodporucam. Strasne mi znicil vlasy a davam ich dokopy uz druhy rok.