icon

Skúsenosť s liekom Isoprinosine

terezia1998
25. apr 2023

Ahojte dnes som bola u obvodného lekára keďže sa mi stále vracal boľavý krk a upchatý nos povedal že mám vyrozu vyrusove ochorenie predpísala mi aj kvapky do nosa na prírodnej forme k tomu antibioticke a na krk kalobu všetko som si už stihla dnes dať ale bojím sa tohto lieku :D v lekárni mi bolo povedané že mám douzivam celé balenie..obsahuje 50 tabletiek 3 krát denne 2 naraz keďže mne lieky celkovo robia zle rozhodla som si dávať len jeden prášok mala som veľmi zle skúsenosti keď som naposledy užívala dva prášky naraz… vždy sa bojím nových liekov máte s ním niekdo skúsenosti ? Užívali ste ho aj chudokrvni po prípade ste douzivali celé balenie ? Uvažujem že si ho dám až večer neviem či sa všetky tieto lieky môžu kombinovať

Strana
z2
1mina
25. apr 2023

@terezia1998 oni mali sirup, kedze su to etse male deti, ale celu flasticku vyuzivali

nitran
25. apr 2023

@terezia1998 isoprinosine mi veľmi pomohol. Nasadila mi ho kožná doktorka na bradavice , ktorých som mala teda na chodidle neurekom.
(neodporúčam chodiť bez slapiek na plavárni)
v kombinácii s liekom AMP care zlikvidoval všetky .

terezia1998
autor
25. apr 2023

@nitran ďakujem veľmi krásne už som si ho dala a nemám žiadne nežiadúce účinky snáď pomôže a budem po 3 mesiacoch konečne zdravá 🙂

nitran
26. apr 2023

@terezia1998 určite bude všetko v poriadku. Je to fajn liečivo. pomohlo aj mne aj kolegyni

lizzygrant
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2