Skúsenosť s liposukciou v Yes Visage

danidanika
28. dec 2018

Čavky baby. Chela by som podstúpiť liposukciu ale mám troška strach. Nikdy som nemala žiadny zákrok tak to bude pre mňa veľká skúsenosť. Rozmýšľam nad Yes visage nakoľko je to dosť známa klinika. Bola ste tam už daktorá na liposukcii. Chcela by som si dať urobiť bruško a stehná. Ďakujem

kobelka
28. dec 2018

To by aj mna zaujmalo. A mozem vediet priblizne kolko za to zaplatite? Ja tiez mam problem brucho.

boruska80
2. jan 2019

Jas om podstúpila liposukciu na klinike začiatkom leta a stále vyzerám super😊 Troška som sa toho obávala keď som si kukala nejaké tie videá – ono to nevyzerá moc príjemne. Našťastie som nič necítila a okrem slabších modrín prvých pár dní po zákroku som necítila ani bolesť. Dr. Šlárko si dal dosť záležať takže za mňa spokojnosť. Cenovo ma to veru nezrujnovalo, platila som okolo 1300 Eur a výsledok stále trvá, takže to stálo za to. Samozrejme sa o seba troška treba starať aj po zákroku.

katarinkalilly
10. jan 2019

Ahoj,ja som tiež podstupila liposukciu brucha,mne to robil Mudr.Fedeleš,pred 3 rokmi,ono ťa uspia len lokalne,takže vnímaš,čo robia,v cene máš aj sťahovaciu bielizeň aj nejaké zdrav.pomôcky..Predtým však musíš mať vzatú krv bud od nich alebo od obvodného,ale inak doporučujem,len musíš si aj zaručiť odvoz domov,lebo v ten deň ťa hned aj pustia,ale odvoz vyžadujú,lebo nemôžeš ísť sama domov.

sandy333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinkalilly
14. mar 2019

@luvivinka nebolo to až také strašné záleží akú máš zražanlivost krvi

pavucikvet
28. apr 2019

@boruska80 to si mala celkom slusnu cenu. Co vsetko ti robili? Lebo mne iba vnutorne stehna a kolena nacenili na 2300 e

boruska80
13. máj 2019

@pavucikvet Tak mne len bruško, ono záleží koľko tuku odsajú, ja som toho veľa nemala, viacmenej som to potrebovala doformovať. A asi aj záleží či ti robia nejaké zložitejšie partie. Úprimne sa v tom nevyznám. Inak stále som spokojná- vyzerá to stále dobre. A čo tvoj výsledok? Ja som ani nevedela že sa lipo kolien robí😊

pavucikvet
14. máj 2019

@boruska80 ja som sa na to nakoniec vykaslala. Co sa mi podarilo zistit, tak vacsine sa do troch rokov postava vratila, resp. objavili sa im tam hrce a jamy.

sisi86
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaz91
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaz91
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boruska80
18. nov 2019

@zuzkaz91 Ahoj. Dietu moc nedržím, nie som ten typ🙂 Ale stravujem sa o troška lepšie, no žiadny extrém. Ale to tak skôr kôli sebe a nie kôli tomu že som bola na lipo. Inak brucho vyzerá stále dobre čo som šťastná - tiež som sa obávala že sa to vráti. A už je tomu rok a pol či tak nejak. Ale určite aj pohyb je treba no ale to by mal mať normálne každý. Takže verím že aj tá strava troška pomáha. A rozmýšľaš aj ty nad zákrokom?

zuzkaz91
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boruska80
21. nov 2019

@zuzkaz91 A kde si sa nakoniec objednala? Určite zdravou stravou a pohybom predtým nič nepokazíš.

zuzkaz91
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boruska80
9. dec 2019

@zuzkaz91 Tak myslím že to bolo aj mesiac, ono to trvalo kým to odpuchne poriadne. Bolo to nepríjemné na dotyk a miestami tvrdšie. Ale potom už pekne bolo vidno, hlavne myslím že to je u každého iné - u niekoho skôr vidno rozdiel a niekto si na to počká. Nosíš to kompresné prádlo? Viem že som to nosila pár týždňov. Ale neboj dočkáš sa, hlavne sa nenamáhaj a treba byť v kľude. A kdo ti tú liposukciu robil?

luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaz91
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monika35a
5. máj 2020

@pavucikvet kde si bola na liposukciu?

pavucikvet
11. máj 2020

@monika35a nebola, prehodnotila som to.

adelka2905
21. júl 2020

@luvivinka mozem sa spytat prosim? Ja som bola na ultrazvukovej liposukcii 3,5 tyzdna dozadu, a teda brucho mam stale take iste. Nafuknute, velke. Uz ma to trapi, pradlo nosim, je to normalne? Kedy si videla realne vysledky, naozaj to moze az tak pomoct a to brucho "odide". Dakujem moc 🙂

luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adelka2905
6. aug 2020

@luvivinka dakujem za info, dnes je to 6 tyzdnov. Mozno trochu mensie, no rozhodne nie male a pekne :/ Tak cakam dalej.. Nemas nahodou svoju foto pred a po? Aj do sukromnej spravy, poslem ti svoje. Pre povzbudenie, dakujem 🙂

styrizuby
1. máj 2021

Ja som bola v Yes Visage pred 9 mesiacmi. Boli to vyhodene peniaze, kompresne oblecko som nosila 2 mesiace a masirovala, robila vsetko podla manualu. Opuchnute to bolo asi 2 mesiace, potom odpuchlo a bola som na tom istom + lahsia o par tisic + brucho zdeformovane. Lekar na kontrole povedal, ze je to zdeformovane tkanivo a odporuca dalsiu liposukciu za dalsich niekolko tisic Euro. Keby mozem vratit cas, tak jednoznacne na liposukciu nepojdem, radsej na peknu dovolenku.

boruska80
9. jún 2021

U mňa teda zákrok dopadol úspešne. Robili mi brucho a stále to mám pekné. Myslím, že nie u všetkých to je rovnaké, predsa len to telo u každého reaguje inak.

saba26
24. mar 2022

@katarinkalilly ahoj Katarinka, vidím, už dávno si písala tento príspevok, ale bola by som zvedavá, jedy si videla na sebe konečný výsledok. Ja som podstúpila liposukciu brucha pred dvoma nesiacmi ale zatiaľ nič nevidím, také usté brucho mám ako som mala pred liposukciou. A to ma dosť deprimuje.

katarinkalilly
24. mar 2022

@saba26 ahoj moja, asi po mesiaci. Ale stále som nosila od nich tie stahovacie gate.

saba26
25. mar 2022

@katarinkalilly ďakujem ti za odpoveď🙂