Skúsenosti s rajským plynom pri trhaní zubov
Ako to vlastne funguje ? To vážne nič nevnímate a necítite ? Ďakujem.
@taisu a to sa používa teda injekcia na umrtvenie? To teda niečo je cítiť ? Za tie peniaze co za to pýtajú 🤔
daju ti plyn na dychanie, aby si sa nebala zakroku, celý ten čas si s rajským plynom pri vedomí. potom bezna injekcia na umrtvenie, a bezne v ambulanciách dávajú plyn len pred injekciou. na cely zarkok potrebijes prietokový rajský plyn, s maskou na nose, nie všetky kliniky to robia a je to drahšie.
Injekcia sa dava aj v celkovej, rajsky plyn je len na ukludnenie. To isté vám spravia aj lieky na ukludnenie. A nie sú tak drahé. Musíte mať so sebou aj doprovod.
Ahoj mne dávali rajský plyn lebo som skoro u zubára odpadla a bolo to pohode dal mi predýchať plyn a potom dal injekciu keď zabrala dala mi poriadnu dávku plynu točila sa mi hlava a ostalo mi úplne jedno že mi ide niečo robiť . Trhanie nebolelo len ten tlak bol naozaj veľmi nepríjemný . Musím povedať že je to super vec ak s naozaj bojíš. Teraz mám nového zubára a ten nedáva plyn ale d ani diazepam a to je tiež fajn úplne sa uvoľním a je to omnoho príjemnejšie.

rajský plyn nezmierňuje bolesť, len znižuje úzkosť, takže všetko pri plnom vedomí