Skúsenosti a účinnosť Advance Cholesten na cholesterol
Ahojte baby, máte prosím vás skúsenosti s Advance cholesten na cholesterol? Ma dobré zloženie tak že či je aj účinný? Ďakujem za vaše odpovede

Ja som užívala Atherocontrol 3 mesiace 1 celú tabletku a potom 3 mesiace 1/2 tablety. Teraz som bola na kontrole a konečne sa mi znížil cholesterol, čo som už zdravou výživou a pohybom nedokazala dosiahnuť. Ja som mala celkový cholesterol vždy dobrý , ale po chemo mi vyletel ten tzv. "zlý". Takže môžem povedať, ze tento voľnopredajny liek účinkuje, keďže obsahuje defacto statiny. Viac sa s tym kŕmiť nemienim, ja sa nizkeho cholesterolu bojím viac.
@aurelia2000 ahoj, ďakujem ja som už aj zabudla že som dala tento príspevok 🤣🙈 ja som užívala atorvastatin od dr ale robil mi zle. Toto som už kúpila ale zatiaľ som ešte nezačala užívať lebo mám posledné tabletky značky dr max fermentovanú ryžu. Tak dúfam že toto mi pomôže.

Ja som užívala Atherocontrol 3 mesiace 1 celú tabletku a potom 3 mesiace 1/2 tablety. Teraz som bola na kontrole a konečne sa mi znížil cholesterol, čo som už zdravou výživou a pohybom nedokazala dosiahnuť. Ja som mala celkový cholesterol vždy dobrý , ale po chemo mi vyletel ten tzv. "zlý". Takže môžem povedať, ze tento voľnopredajny liek účinkuje, keďže obsahuje defacto statiny. Viac sa s tym kŕmiť nemienim, ja sa nizkeho cholesterolu bojím viac.