icon

Skúsenosti s antidepresívom Brintellix

michael42
20. jún 2025

Ahojte mate skúsenosti s antidepresivami Brintellix? Zabrali vám na úzkosti? Mali ste nejaké vedľajšie účinky? Ďakujem za odpovede.

knmmch
20. jún 2025

@michael42 užívam v kombinácii s Alventou. U mňa zabral, vedľajšie účinky žiadne..

ivett311
20. jún 2025

Aj ja užívam a som spokojná

michael42
autor
21. jún 2025
@knmmch

@michael42 užívam v kombinácii s Alventou. U mňa zabral, vedľajšie účinky žiadne..

@ivett311
@knmmch Ďakujem 🙂 dnes začínam, hádam to bude aj u mňa dobré.

knmmch
22. jún 2025
@michael42

@ivett311
@knmmch Ďakujem 🙂 dnes začínam, hádam to bude aj u mňa dobré.

@michael42 čo som googlil tak je to jedno z najmodernejších AD, má dobré výsledky verím, že Ti pomôže..

danielkadandy
10. júl 2025

Ja som presla po dlhych rokoch uzivania ssri (seroxatu posledne roky) na brintelix ...nepriberate z neho?

hefo
10. júl 2025
@danielkadandy

Ja som presla po dlhych rokoch uzivania ssri (seroxatu posledne roky) na brintelix ...nepriberate z neho?

@danielkadandy Ja nie, dokonca som aj dokázal čo-to schudnúť (ale nie vďaka Brintellixu, ale poctivému používaniu Kalorických tabuliek).

knmmch
11. júl 2025
@danielkadandy

@danielkadandy nepriberám..

jessi06
26. júl 2025
@knmmch

@knmmch ahoj a to môžes naraz užívať 2jo antidepresív? Aké máš dávkovanie?

knmmch
26. júl 2025
@jessi06

@knmmch ahoj a to môžes naraz užívať 2jo antidepresív? Aké máš dávkovanie?

@jessi06 Ahoj ako nič😀 dokonca užívam 3x AD: Alventa 150-75+37,5-0, Brintellix 1-1-0 a Trittico 0-0-2/3.. ..Alventa asi ako náprava akútneho stavu, Brintellix ako doplnok k Alvente a Trittico na spánok resp. protiváha k predchádzajúcim ad v rámci potencie🙂

jessi06
27. júl 2025
@knmmch

@jessi06 Ahoj ako nič😀 dokonca užívam 3x AD: Alventa 150-75+37,5-0, Brintellix 1-1-0 a Trittico 0-0-2/3.. ..Alventa asi ako náprava akútneho stavu, Brintellix ako doplnok k Alvente a Trittico na spánok resp. protiváha k predchádzajúcim ad v rámci potencie🙂

@knmmch ja mam tritico a brintelix a frontin na úzkosti, a lepší sa ti stav??

jessi06
27. júl 2025
@knmmch

@knmmch niesi a toho otapena??

knmmch
27. júl 2025
@jessi06

@knmmch ja mam tritico a brintelix a frontin na úzkosti, a lepší sa ti stav??

@jessi06 jj, stav sa mi zlepšil🙂

knmmch
27. júl 2025
@jessi06

@knmmch niesi a toho otapena??

@jessi06 oťapený?🙂 som M. nie som oťapený..

jessi06
28. júl 2025
@knmmch

@knmmch tak je dobre

jessi06
28. júl 2025
@knmmch

@knmmch to som nevedela 🙂

anonym_4c9a49
7. aug 2025
@danielkadandy

@danielkadandy ako sa cítiš?Tiež beriem dlhodobo Seroxat 20 mg, ale cítim sa horšie pýtala som sa na Brintelix a psychiatricka hovorila, že je slabší.Ty máš aký pocit zaberá?Prečo si zmenila Seroxat

danielkadandy
1. sep 2025
@anonym_4c9a49

@danielkadandy ako sa cítiš?Tiež beriem dlhodobo Seroxat 20 mg, ale cítim sa horšie pýtala som sa na Brintelix a psychiatricka hovorila, že je slabší.Ty máš aký pocit zaberá?Prečo si zmenila Seroxat

@anonym_4c9a49 no presne tak mam pocit ze mi nezabera stale ...neviem ci mi robi zle alebo este nezaucinkoval a to ako sa citim je prejav uzkosti stale ..cele leto mam kvoli tomu na figu...lekar ze mam este pockat lebo mi este navysoval o polku

danielkadandy
2. sep 2025
@anonym_4c9a49

@anonym_4c9a49 vraciam sa k seroxatu

pattulda
21. okt 2025

Mne dnes dali britelix a atarax. Predtym som brala escilatopram. Bral to takto niekto?

petka1411
26. nov 2025

Ahojte nemate niekto nahodou Brintellix / navyse ? Dakujem