Skúsenosti s antidepresívom Brintellix
Ahojte mate skúsenosti s antidepresivami Brintellix? Zabrali vám na úzkosti? Mali ste nejaké vedľajšie účinky? Ďakujem za odpovede.
Aj ja užívam a som spokojná
Ja som presla po dlhych rokoch uzivania ssri (seroxatu posledne roky) na brintelix ...nepriberate z neho?
Ja som presla po dlhych rokoch uzivania ssri (seroxatu posledne roky) na brintelix ...nepriberate z neho?
@danielkadandy Ja nie, dokonca som aj dokázal čo-to schudnúť (ale nie vďaka Brintellixu, ale poctivému používaniu Kalorických tabuliek).
@danielkadandy nepriberám..
@knmmch ahoj a to môžes naraz užívať 2jo antidepresív? Aké máš dávkovanie?
@jessi06 Ahoj ako nič😀 dokonca užívam 3x AD: Alventa 150-75+37,5-0, Brintellix 1-1-0 a Trittico 0-0-2/3.. ..Alventa asi ako náprava akútneho stavu, Brintellix ako doplnok k Alvente a Trittico na spánok resp. protiváha k predchádzajúcim ad v rámci potencie🙂
@jessi06 Ahoj ako nič😀 dokonca užívam 3x AD: Alventa 150-75+37,5-0, Brintellix 1-1-0 a Trittico 0-0-2/3.. ..Alventa asi ako náprava akútneho stavu, Brintellix ako doplnok k Alvente a Trittico na spánok resp. protiváha k predchádzajúcim ad v rámci potencie🙂
@knmmch ja mam tritico a brintelix a frontin na úzkosti, a lepší sa ti stav??
@danielkadandy ako sa cítiš?Tiež beriem dlhodobo Seroxat 20 mg, ale cítim sa horšie pýtala som sa na Brintelix a psychiatricka hovorila, že je slabší.Ty máš aký pocit zaberá?Prečo si zmenila Seroxat
@danielkadandy ako sa cítiš?Tiež beriem dlhodobo Seroxat 20 mg, ale cítim sa horšie pýtala som sa na Brintelix a psychiatricka hovorila, že je slabší.Ty máš aký pocit zaberá?Prečo si zmenila Seroxat
@anonym_4c9a49 no presne tak mam pocit ze mi nezabera stale ...neviem ci mi robi zle alebo este nezaucinkoval a to ako sa citim je prejav uzkosti stale ..cele leto mam kvoli tomu na figu...lekar ze mam este pockat lebo mi este navysoval o polku
@anonym_4c9a49 vraciam sa k seroxatu
Mne dnes dali britelix a atarax. Predtym som brala escilatopram. Bral to takto niekto?
Ahojte nemate niekto nahodou Brintellix / navyse ? Dakujem

@michael42 užívam v kombinácii s Alventou. U mňa zabral, vedľajšie účinky žiadne..