Skúsenosti s antidepresívom Serlatine - Vaše názory?
Máte skúsenosti so serlatinom antidepresiva
@michaela404 ja som mala extremne depresie a velmi mi pomohol
@nin12345 ježiš to si ma potešila za koľko si cítila ucinok
@michaela404 pise sa sertralin, ano ja som ho mala na poporodnu depresiu 😊
@evickuska a za koľko vám zabrala
@michaela404 fu no asi tak za tri tyzdne som naozaj pocitila ze wau mne zacina byt lepsie a do mesiaca a pol uz to ucinkovalo uplne. Hlavne sa netreba zlaknut vedlajsich ucinkov alebo velmi zivych snov a prestat kvoli tomu uzivat. Vsetky vedlajsie ucinky casom zacali odoznievat. A naozaj mne bolo velmi zle a sertralin bola moja posledna zachrana mne to extremne pomohlo dostat sa z toho. Zas kamarati co to uzivali cisto na OCD im to vraj tak velmi nepomohlo. Na co ho mas uzivat ty?
@michaela404 2 mesiace cca popravde
@evickuska aj vedľajšie účinky ste mala
Mne zial nezabral, vymenila som za iny
@michaela404 nemala som ziadne
@evkamotka koľko ste ho brala a za aký ste vymenila
@michaela404 10 tyzdnov stovku. Potom mi skusil dat Elontril a teraz zase iny ..Anafranil
@evkamotka a už vám sadol
@michaela404 neviem, posledný beriem dva dni 🙂
@nin12345 mala ste problém aj z nespavosťou aj na to vám pomohol
@michaela404 ano
@nin12345 vy ste mala aké vedľajšie účinky
@nin12345 také palenie a trpnutie tela ste nemala
@michaela404 ja som nemala ale ved mrkni pribalovy letak, ci to spominaju. Ak ano, tak nie je o com. Bud si ochotna to tolerovať kym to vyprcha alebo nie
@michaela404 nie to som nemala ale skuste to vydrzat ak to nie je uplne neznesitelne mne vsetky vadlajsie ucinky po case prestali a citila som sa uplne normalne
@nin12345 vy ste mala ake vedľajšie účinky kedy vám odozneli

Ches povedat Sertralin? nuz pokial viem je lepsi na uzkosti ako na depresiu, ale velmi zalezi aj od ludi a casto ju davaju pri tazsich formach