icon

Skúsenosti s bolesťou po operácii slabinového pruhu

veronika7722
27. feb 2025

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať či ma niekto skúsenosti . Priateľ bol na operácii slabinoveho pruhu konkrétne laparoskopický na druhý deň bol hneď doma pociťuje bolesti lekár predpísal len novalgin chcem sa opýtať ma stým niekto skúsenosti ako dlho trvá bolesť poprípade ako to mal niekto zo stolicou priateľ skúšal ísť na toaletu bohužiaľ to nešlo cez bolesť . Dokonca ma stále pocit ako keby tam ten pruh pri slabine bol . Za odpovede vám budem vďačná ☺️

isis234
27. feb 2025

@veronika7722 napíš do skupiny Zdravotníci na MK

lula313
27. feb 2025

Manzel mal bolesti asi dva týždne, podľa mna to je normálne, ja som bola tiež na operaci a kým mi nevybrali stehy, tiež má to bolelo, ale ja som mala steh vtiahnutý dovnútra, takze má uzlik rezal zaživa pri každom pohnuti a to bola bolest. Hlavne sa musí setrit 6 týždňov, veď aj ženy po cisarskom nebehaju ako lane 3 dni po porode. Nech sa toľko nesleduje, bude to v poriadku

veronika7722
autor
27. feb 2025

@lula313 ďakujem za odpoveď☺️

mimi3008
28. feb 2025

@veronika7722 zmakcovat stolicu, aby tolko nemusel tlacit a tak napinat brusnu stenu. Je to uplne normalne, ze den po operacii ho pustili. A ako dlho je po OP?

oktober3
28. feb 2025

Na stolicu - ako ženy po cisárskom,
Nech si dá kľudne glycerínovy cipok alebo klystyr sadu mu kúp

levantinka
28. feb 2025

Kazdy clovek znasa bolest inak. Niekto potrebuje po operacii nieco od bolesti, niekto vydrzi v pohode bez. Ono pobolievat to bude kazdeho tych par dni aj tyzdnov. Predpokladam ze po operacii pruhu ma odporucenu dietu. Presne ta sluzi na to aby bola stolica makka a isla lahsie von. Nemal by pri potrebe tlacit, ale ist ked sa mu bude ozaj chciet. Aby sa to brucho zasite tolko nenapinalo. A hlavne treba dostatok tekutin.

nik370
8. máj 2025
@lula313

Manzel mal bolesti asi dva týždne, podľa mna to je normálne, ja som bola tiež na operaci a kým mi nevybrali stehy, tiež má to bolelo, ale ja som mala steh vtiahnutý dovnútra, takze má uzlik rezal zaživa pri každom pohnuti a to bola bolest. Hlavne sa musí setrit 6 týždňov, veď aj ženy po cisarskom nebehaju ako lane 3 dni po porode. Nech sa toľko nesleduje, bude to v poriadku

@lula313 a to ta bolelo keď vyberali stehy ? Lebo aj ja mam teraz taky vnutorny po operaci pruhu

lula313
9. máj 2025
@nik370

@lula313 a to ta bolelo keď vyberali stehy ? Lebo aj ja mam teraz taky vnutorny po operaci pruhu

@nik370 nie vyberanie stehov, ale mna rezal steh, kým som ho mala. Na konci je uzol a ten sa mi vtiahol do koze a vzdy, keď som sa pohla, tak mi rezal kozu, cite to tak bolelo, že som sa hybat nemohla ak máš uzol normálne nad kožou, tak to až tak neboli

nik370
10. máj 2025
@lula313

@nik370 nie vyberanie stehov, ale mna rezal steh, kým som ho mala. Na konci je uzol a ten sa mi vtiahol do koze a vzdy, keď som sa pohla, tak mi rezal kozu, cite to tak bolelo, že som sa hybat nemohla ak máš uzol normálne nad kožou, tak to až tak neboli

@lula313 nad kožu mam steh z oboch strán lebo to mam zevraj vnutorny steh

nik370
10. máj 2025

A to len vytiahnu že vraj