icon

Skúsenosti s dávkovaním lieku Herpesin 400

28. nov 2024

Ahojte, chcem sa len spýtať, kto máte skúsenosti s týmto liekom. Beriem ho docela často, kvôli zníženej imunite z Bio. Liečby je herpes už moje druhé meno.
Vždy mi doktorka hovorila - 1 tabletu po 8 hodinách. Včera som si bola pre novú krabičku, doktorka mi nič o dávkování nehovorila. A pani v lekárne mi napísala 2 tablety 3x do dňa . Což mi prijde docela dost. Je to nová pracovníčka a je to ukrajinka (nemám proti tomu nič, ale či sa nemohlo stať že treba neporozumela atd ).
Čo si o tom myslíte, mam kvoli tomu volať doktorke ?

anna777115
28. nov 2024

Však, si zavolaj k lekarke, či ti náhodou nezmenila davkovanie, kedže v lekarni ti dali nove, iné dávkovanie..

aliii3
28. nov 2024

Zavolaj doktorke a informuj sa u nej. Pani v lekárni ti mohla dať nejaké všeobecné dávkovanie. Ona nevie tvoju dg.

sarita510
Autor odpoveď zmazal
janickadr
28. nov 2024

Maximalna denna davka je 5x800mg, takze asi dr.zvysila davku, kedze sa herpes stale opakuje...

katik22
28. nov 2024

Ahoj, tiež bolo herpes moje druhé meno, najmä v oblasti oci.. tiež kvôli bio liečbe .. ja som ho užívala ako je písané v pribalovom letáku ;). .. ale keď som užívala herpesin, bio som vysadila .. neviem, ako to máš ty