icon

Skúsenosti s diagnózou - rakovina pankreasu

sasenkafb
22. feb 2020

Dobrý večer . Prosím vás, mal alebo má niekto skúsenosti s diagnostikou rakovina pankreasu? Dnes túto sviňu diagnostikovali môjmu priateľovi. Stále nemôžem uveriť, neviem to prijať 😭😭😭

Strana
z4
andrea54321
13. feb 2022

@elizita dobrý večer,môžem sa opýtať na dedka? Mojej starkej to tiež diagnostikovali 😢😢😢😢 momentálne je v štádiu ze už nechce vôbec jest, iba máličko do nej niečo dostaneme a akoby začala mať halucinácie, alebo ako by som to nazvala.

elizita
14. feb 2022

@andrea54321 dobrý deň, dedko mal upchatý aj zlcovod, ktorý mu pri prvej operácii spriechodnili.. lebo už čo dal do úst,to šlo z neho..neskôr mu operovali aj samotný pankreas.. má šťastie že hoci má čerstvých 83 tak je vo forme a doktor sa na opku chytil.. podaktorí vraveli,že je to neoperovatelne.. tuším od októbra chodí na chemoterapie, hrozne schudol.. ale ešte dokonca šoféruje.. no čo viem,tak výsledky nie sú bohvie čo... Ale na prognózy ešte super nateraz..

bucko
15. feb 2022

@andrea54321 dobrý deň, žiaľ nie z tade som už nezistovala, lebo bratranci pozhanali všetko možné aj nemožné, no žiaľ krstnej už nepomohlo nič 😢😢😢 malo to neskutočne rýchly priebeh..🖤

andrea54321
15. feb 2022

@elizita ďakujem za odpoveď.
Našej starkej túto pliagu diagnostikovali v septembri. Vtedy bola ešte fajna, ale tiež musela ísť na operaciu zaludka a žlčovodov, nejako jej tam prepajali, to bolo v novembri. No v nemocnici nám z nej urobili "blatko", nikto sa jej nevenoval, iba stále ležala. Keď sme si ju vzali domov tak sme si ju postavili na nohy... len teraz nám akosi upadá, nevieme co ďalej, nechce nám papať, takže papa ako vrabcek. Chorobu jej diagnostikovali už v 4 štádiu, takže neopakovateľné, lebo jej nador ide cez cievu... starká ma za sebou 5 chemo.... je úžasná, čo ss týka tohto tak sa drží super... len to papanie a chôdza nám robí teraz problémy. Mate tiež také problémy?

kiwi3
15. feb 2022

@elizita moj dedko na to zomrel minuly rok. aj ten zlcovod mu robili, mal 82. takze velmi podobne ako u tvojho. zil s tym zhruba pol roka od zistenia, aj ked posledne tyzdne to bolo len take zivorenie. ale na tuto diagnozu a vek pomerne dlho.

elizita
15. feb 2022

@andrea54321 nie, len jemu zoperovali aj pankreas,nie len zlcovody.. ako píšem,on šoféruje,nikto sa o jeho nemusí starať,len mať pod dohľadom aby nejedol somariny a aby šiel po lekároch keď ma ist. tiez je v 4 .štádiu..keby mu ale nezoperovali aj pankreas,ktovie ako by to teraz bolo

texik1
1. mar 2022

@veronika4495 pažerák??? To ma zaujíma veľmi. Aké sú tam príznaky?? Vracanie atď? Či nemusí??

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
mamina57
17. júl 2022

@veronika4495 mozete mi pls napisat tei produkty pri ochoreni rakoviny pankreasu? Budem Vam velmi povdacna. Dakujem.

mamina57
17. júl 2022

@bucko poprosim, ak mate zoznam tych produktov, preposlete mi ich. Budem Vam velmi vdacna. 🙏

13matka17
15. feb 2024

@sasenkafb moc ma to mrzí ☹ môžem sa prosím spýtať ako prebiehala diagnostika? Je pravda, že krv, moč aj všetky vyšetrenia sú negatívne ?

Strana
z4