Skúsenosti s digitálnym 3D snímkom chodidiel u podiatra
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste niektorá bola u podiatra na digitálnom 3D snímku chodidiel?
Mám problém, že keď chodím, zaťažujem hlavne päty a občas ma aj bolia nohy, kolená.
Podľa výsledkov na počítači mi vyšlo, že potrebujem individuálne vložky, ale stoja 115 € a príde mi to dosť veľa. Ktoré poisťovňa neprepláca spomínala mi ta pani. Životnosť je tam 3 roky tych vložiek, ale i tak mne sa niečo na tom nepozdáva.
Máte s tým niektorá skúsenosť ?
Kolegyňa bola teraz, vložky na mieru 10€ a topánky kožené na mieru 27€.Ale neviem názor firmy, ktorá jej to vyrába.
Kolegyňa bola teraz, vložky na mieru 10€ a topánky kožené na mieru 27€.Ale neviem názor firmy, ktorá jej to vyrába.
@smejko999 a bol ten lekar cez poistovnu? ak namas lekara na poistovnu tak aj vyrobi vloziek si platis v plnej miere, ak mas lekara cez poistovnu tak vlozky mas cez poistovnu tak ako pise @ibrunova bezne ceny za vlozky a vložky v topankach. davam si robit pravidelne dieta ma narok na vložky aj topánky 2x ročne, dospely 1x, z hygienického hľadiska je vhodné ich meniť 1x ročne
lebo ja s tym skúsenosť nemám a prisla mi to velmi vysoka cena ...nevedela som, že mimo poisťovne to môže tolko stat fuu

ja teda so snimkom skusenosti nemam, ale vlozky som si dala predpisat tiez. mala som dlhe roky problemy, bolesti kolena, nakoniec vyslo najavo, ze mam jednu nohu kratsiu o 1cm a preto tie bolesti...vlozky pomohli za necele dva mesiace 🙈 platila som 135€ a nie veru nic ti v tomto pripade poistovna nepreplati, je to strasne...