icon

Skúsenosti s doplnkami Bloom Robins na rast vlasov

6. okt 2025

Ahojte. Hľadám niečo proti vypadavaniu vlasov a na rast. Uvazujem o bloom robins. Hladam reálne skúsenosti s týmito doplnkami. Prosím vás dopredu. Píšte len tie, ktoré ste ich užívali. Ďakujem

anonym_3c6c73
6. okt 2025

@anonym_autor užívala som ich. Nič nepomohlo. Len predražený oblb. Kúp si v lekárni zinok, b komplex, biotin, selen

really8
6. okt 2025

@anonym_autor mne pomaha methionin ale top je aj obycajny biosil. Pripadne si kup hocijaku vodicku ktora ta donuti masazovat sa idealne denne a porastu

monro
6. okt 2025

Mojej dcére to veľmi pomohlo. Mne nie.

anonym_dda944
6. okt 2025

@anonym_autor kúp si bioscalin

anonym_27d31c
6. okt 2025

@anonym_autor nic nepomohlo z bloom
Biosil a vital proteins zazrak

jamimo
6. okt 2025

@anonym_autor zbytočne predražený produkt. Treba čítať zloženie. Skôr by som sa obzrela po Methionin 500, Forcapil, Vlasové hnojivo, Dona Hair forte.

autor
6. okt 2025
anonym_4c5d19
6. okt 2025

@anonym_autor ja som skoro 11 mes po porode. Neskutocne mi padali.blasy az som mala kuty aj som.bola u koznej.povedala ze sa to spravi. Tak som sa dala podsrtihnut a kupila si od boomm sampon kondicioner a masku a musim.povedat ze tak mi zacali rast vlasy ze mi ich stipec fo vlasov neudrxi co som.bezne nosila a v predu mi narastlo tolko vlasov ze to vyzera ako ofina. Sa ma pytaju ci som si dala ofinu. Odvtedy rastu vlasy neskutocne. Ani po prvom porode tak nerastli. Ale moze to byt aj suhra okolnosti. Ale kupovala som.to v zlave 2+1 zdarma.

ericka168
7. okt 2025

@anonym_autor ahoj ja som užívala rok vitamíny tejto značky, dokonca aj šampón aj masku na vlasy a mne osobne vôbec nepomohlo nič...za mňa vyhodené peniaze... maska je fajn sú po nej jemné vlasy, ale nemyslím si ,že vyniká oproti iným možno aj lacnejším..

ericka168
7. okt 2025

@anonym_autor Ešte by som dodala,že ja mám jemne a slabé vlasy ...genetika čiže je možné že keď máš silné cibuľky tak možno to môže pomôcť ktovie🤷‍♀️

django871
7. okt 2025

Mne pomohlo, keď mi padali chumače vlasov. Stale maju nejake akcie, takze vies kupit aj v zlave. Vyrastli nové vlasky plus mala som sampon a aktivator parusan. Vyskušaj.

urshullita6541
8. okt 2025

Tiež som užívala po pôrode keď mi vypadalo fakt veľa vlasov, ale pomohlo to. Teraz ich majú s kódom brands za akciovú cenu na notine https://www.notino.sk/bloom-robbins/love-is-in-... 🙂

zazalienka
14. okt 2025
@urshullita6541

Tiež som užívala po pôrode keď mi vypadalo fakt veľa vlasov, ale pomohlo to. Teraz ich majú s kódom brands za akciovú cenu na notine https://www.notino.sk/bloom-robbins/love-is-in-... 🙂

Brala som asi pol roka, chvíľku sa mi zdalo že pomáhajú, rastu, potom ako keby utal .. v lete som mala kovid, takže zas masaker na vlasy .. masky majú skvelé, mala som obidve, šampón a kondi nič moc , taký priemer .. inak ja mám vonku štítnu zlazu a kaderníčka mi hovorila že gumiky majú vysoký obsah jódu, čo som nevedela . Teraz mám Forcapil hair active , a mám pocit že vidím svetlo na konci tunela . Čítala som aj dobre recenzie na Move tablety od Biomin, že veľmi dobre pôsobia na vlasy ( a kĺby, kosti) .. ono je to asi pokus omyl, kto má geneticky slabé vlasy tak cukríky nezaberú, resp. každému iné .. ja som už mala Bloom, Methionin, Biotin, Biosil, vždy dlhodobo, aj hnojivo a podobné veci . 5 rokov od operacie štítnej žľazy dávam vlasy dokopy .. okrem iného aj Alpicort od lekárky .. dlhá cesta ..